Żelka 24.07.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dzieki, plecy lepiej ale musze sie pilnowac. Podloge wytarlam i juz sie przypominaja. Troche bede leniem i mi minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ty popatrz, czasem to i choroba do czegos się przyda. Poleniuchować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Podloga to ma byc na tyle czysta , zeby sie o cos nie potknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Podloga to ma byc na tyle czysta , zeby sie o cos nie potknac No jesli o mnie chodzi to nawet omijac mozna. Ale moj Stef jak niemowlak, pelza, raczkuje, bawy sie na podlodze, a wszystko laduje w buzi, wiec musi byc w miare czysto, bo on by wszystkie brudy pozjadal. A wiadomo nawet jak sie butach nie chodzi, to i tak sie brudzi. U nas wczoraj byla taka burza, ze nasz alarm zgupial przez chwile. Co lomotalo, to sie wlaczal. Dobrze, ze dzis slonko swieci. Z nowych rzeczy "w domu" to mamy gniazdo na kominie. Trzeba kogos kto to zdejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Dzis bilismy na zakupach. Z okazji jutrzejszych urodzin dziecko dostalo do pokoju lampe nocna i lampe sufitowa. Dostal tez takie malutkie dwa krazki z dywanu, aby podkladal sobie pod dupke jak siedzie na podlodze i sie bawy. Dorosli kupili sobie skrzynke pocztowa. Ogladalam tez karnisze i juz wiem jakie beda. Wlasnie pieke pieczen w piekarniku na jutrzejszy uroczysty obiadek. Ale sie mieso skurczylo. Cale szczescie, ze nas tylko trojka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 a ja szaleje z zeberkami - zrobilam wczoraj ponownie tzn wczoraj zrobilam a dzis zostalo pożarte) dokonalam malej modyfikacji bo nie mialam juz imbiru - za to dodalam do marynaty musztardy miodowej i duuuzo pieprzu cayenne tyz pyszne ps. musze sie zmierzyc z tym "bajadera" ciacho ps2. ucalowania dla Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kochana, jak dobrze widzieć, że nowy domek i małe zakupy sprawiają Wam tyle radości. Bo ja to zupę dzisiaj przesoliłam. I trzeba było smietany dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.07.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Do przesolonej zupy trzeba dodać na kilka minut surowe ziemniaki, które pochłoną sól, ale że szybko ją oddają, stąd te "kilka minut", nie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Zielonooka fajnie, ze smakuja zeberka. Mozna pewnie tak zrobic i jakies inne mieso. Ja planuje piersi kurczaka, zobacze czy bedzie dobre. Ide obiadek uroczysty szykowac. Tortu urodzinowego nie bedzie ale za to bedzie ciacho. Pomaranczowe. Moze i dobrze na ten upal. Jeszcze knedle po czesku mi zostaly do zrobienia. A mowiac prawde juz bym odpoczela troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Tortu urodzinowego nie bedzie ale ..... musi być http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/cassata/files/page74_1.jpg STO LAT !!! no i Stefku piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.07.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Tortu urodzinowego nie bedzie ale ..... musi być http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/cassata/files/page74_1.jpg STO LAT !!! no i Stefku piąteczka pewnie, że musi... Stefciu stówa i samego dobrego w życiu P.S. Żelcia, ty se dychnij trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Stefek kazal bardzo podziekowac za zyczenia! Dziekujemy tez cioci mayland za sms-a z zyczeniami! Ciacho co to mialo byc tortem smakowalo. Najwiecej sama zjadlam. p.s. dzis na szczescie tata potukl lampe w Stefka pokoju. Nawet ani razu nie zdarzyla zaswiecic. Tata mocowal i wlasnie marudzil, ze glupi producent co to taka lampe zrobil do pokoju dziecka, przeciez to tak latwo zwalic.., no i zwalil. Ale lepiej tata niz Stefek. Mi sie taka bardzo droga podobala, ale wygrala ta duzo tansza. No jakby tamta spadla to dopiero bylo by mi zal. jea juz ide odpoczywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Tortu urodzinowego nie bedzie ale ..... musi być http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/cassata/files/page74_1.jpg STO LAT !!! no i Stefku piąteczka Dziekujemy za taki piekny tort! Jednak jest!!! Piatka od Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Sto lat dla Stefka. Kurcze , szybko ten czas leci , prawda ? ps. Oszczedzaj plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Opalacie się w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Slabo sie opalamy bo Stefek unika slonca. Ale czasami posiedzi troche w baseniku i wtedy jest na sloncu, wiec troche wit. D jednak chwyta. Wczoraj az 5 razy sie kapal, dzis tylko 2, nie ma ochty a i pogoda mniej sloneczna i bardziej wietrzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jakby kogos interesowalo to mamy karnisze kupione, no prawie, bo czegos tam nie bylo i trzeba bylo zamowic i teraz czekami aby mozna bylo ich zamocowac. Ciezko sie latem robi zakupy w sklepach typu Castorama. Duszno, goraco,a zeby cos wybrac i odnalezc trzeba troche pochodzic, moj Stefcio dlugo nie wytrzymuje. Dzis siedzial zemna na lawce ale i tak byl bardzo zmenczony tym powietrzem, a wlasciwie jego brakiem. Ale jakos dal rady. Ten nasz chlopak caly dom razem z nami zbudowal i byl przy wybieraniu wszystkiego - od poszewki. Najbardziej sie nudzi jak ja firanki ogladam. Wiec, nie wiele dzis zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 No ja wcale się mu nie dziwię. Najbardziej marudzi zawsze mąż. Nie lubi zakupów. Twój Stefek to i tak dzielny, że przetrwał calą budowę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Z tą Castoramą to prawda, mogliby klimę pozakładać w sklepach u siebie. Moje zdrowe da konie absolutnie nie chcą do marketów budowlanych wchodzić, a Stefek... To jednak złote dziecko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 W sumie tez bym sie nudzila , gdybym miala jechac z Toba po firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts