Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mialam teraz czasu, ale obiecuje, że odnowie dziennyk i go znow wkleje... Dzieki Wam za sparcie psychyczne. Przyda sie, bo na prawde sie martwie co bedzie na wiosne... A ekipy juz trzeba umawiac...

I_ska, nie wiem czego te listy dotyczą i smiem watpic w ich istnienie... :roll:

• 2 weeks później...

Witaj Zelijko:)

Cieszę sie że założyłas nowy dziennik, będę go śledzic na bieżąco:)

Ze zdjęć jakie zobaczyłam widac że bedziesz miec sliczny domek...

Szkoda tylko że nie mogłam przeczytać starego dziennika i obejrzeć więcej zdjęć.

Co do Twoich obrazków to jestem pod wielkim wrażeniem, mnie jakby uczyli latami malowania to nigdy bym tak nie namalowała jak Ty...zdolna z Ciebie kobiałka:)

A Chorwacja to kraj do którego wracam wspomnieniami....te widoki które zostają w sercu do konca życia....aaa no i narzeczonego tam miałam :D

Pozdrawiam Cie Zelijko cieplutko i czekam na więcej zdjęć domku i Twoich obrazków...

Listy anonimowe!?!?! :o boże poczułam sie jak w jakiejś taniej telenoweli Zeljka a wiesz czego dotyczą te listy ??? boże a że Paniusi stodoła przeszkadza???!!! i Twój dom??? - To niech się zgredziara wyprowadzi jak jej tak źle, jak chce mieć swoje światełko to niech pod latarnią zamieszka :evil:

Zeljka ja wiem, że teraz to już Wam on będzie życie zatruwać o byle co, szkoda mi Ciebie, ja narazie nie mam takiego problemu ale obok mnie są dwie wolne działki ciekawe kto tam będzie mieszkał.

Ja tez sie tak poczulam .Mysle , ze tacy ludzie dobrze czuliby sie na odludziu :wink:

Zeljko byloby cudownie na swiecie , gdyby wszyscy byli tacy jak Ty .

Gdyby byly wybory najbardziej milej , uczynnej i cieplej osoby na Forum to na Ciebie bym glosowala .

Nie poddawajcie sie , moze byc juz tylko lepiej :)

Kochani jesteście wszyscy. Bardzo Wam dziękuję.

Co do mojej sąsiadki, to się nie martwię tak bardzo. Ja mam taka dewizę.., zło dobrem zwyciężaj i będę się tego trzymać. Jak nie podziała, to zostaje jeszcze obojętność...

Co do malowania.., to już pisałam, że te obrazki to nic wielkiego. Żaden talent, małpować innych...

Co do tych wyborów rrmi, to się uśmiałam, ale bardzo mi się spodobało. :wink: Dzięki Ci za te mile słowa...

Co do starego dziennika, to nie żałujcie go.., bo tam było mniej zdjęć... :lol:

Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich.... :p

Cały czas dumam na ten temat. Jeszcze ostatecznego pomysłu nie mam na to co tam zrobić.

Co do kominka to też mi się odmienia...Teraz zobaczyłam taki i cos bardzo podobnego bym chętnie widziała u nas...

To z tej strony, Witros podał w „kominki nasze”

http://www.jar-kom.com.pl/realizacje.htm

http://www.jar-kom.com.pl/foto/kom/kom1_d.jpg

Chyba, że cena nas przestraszy... :lol:

Wlasnie czekam na odpowiedz witrosa o kosztach...

Zeljko,

cieszę się, że Ty się cieszysz - zasłużyłaś sobie bez dwóch zdań, tylko nie wiem czy zadowolona jesteś z tego konkretnego?

Ciekawa byłam czy zauważysz :wink: , bo przeciez nie ogląda się swojego avatarka tak dokładnie.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i dziękuję, że jesteś tutaj z nami :D :D :D .

Nie, nie zauważyłam tego wcale.., dostałam gratulacje na Priv. I nie wiedziałam o co chodzi...

Byłam lekko zdezorientowana... a tytuł, bardzo fajny.., sympatyczny, z humorem.., a każdy z nas chyba marzył kiedyś aby być dobrym duszkiem..., lub jakąś inna postacią z bajki... Pewnie, że mi się tez to podoba...

:p

Żaba, nie wiem, ale już sil nie mam nawet do walki... Święta idą a ja czuje się jak stary człowiek... Nawet choinki już mi się nie chce wyciągać.., choć jeszcze mam nadzieje, że będzie lepiej i jednak to zrobię... Bo jakoś bez choinki.., to jak to będzie... :-?