Żelka 16.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Pewnie kiedys przyjdzie ten kolor zmienic i wtedy moze byc problem bo to farba lateksowa... przemalowac tego sie chyba nie da...., moze juz do konca swiata zostane z ta czerwienia ???? Przemalowywałam juz tę farbę. Miałam kawałek tej czerwieni na przedpokoju. W połączeniu z innmi kolorami wychodziła jakaś zieleń na ścianach bo tak ta czerwień odbiaja. Przemalowaliśmy ją na jaśniutki szary. Pięknie się pokryła. Nic nie widać i nic nie przebija! Więc problemu i Ty nie powinnaś mieć No co Ty powiesz?! A ja tak nowy dom chcialam budowac. Trudno, bedzie trzeba ten jednak wykanczac. a tak powaznie dzieki za info, bo moj maz jak malowalismy ta czerwienia powiedzial, ze "nic tego nie pokryje" " na to to juz tylko tapeta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Zeljko całusy ślę do Was .. cieszę się, że się uśmiechasz i w dobrym zdrowiu Cie czytam a dla Stefka mam cd : dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Hej aniolku, myslalam dzis o Tobie jak ogladalam ikony na allegro Mysle sobie, a moze tak by zamowic sobie kiedys u Piatki... Tylko, ze maz na razie nie da zgody.., chyba wygram w lotto ise swoj dom zbuduje, a tam naciapkam aniolow i ikon ile bede chciala... A tak serio dzis co mi sie podobalo, to cena 9.600. albo 32.000. no jedna byla za 3600 chyba.... Czy oni sadza, ze ja juz na lotto wygralam... Co jak co ale ten kon za 1600 bedzie mi sie dzis snic..., oby tylko na sobie mial napisane te numery lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Żelko , proszę daj mi linka na ten co ci sie podoba .. jutro zrobie to obiecane zdjęcie i Ci prześlę..może mi coś podpowiesz.. tyle mam roboty , że jakoś mi się zeszło.. jutro już u mnie kończą naprawiać szkody po sobie w zw.z cieknącym pionem kanal..mam już dość .. roboty co nie miara, a jeszcze ta zdemontowana szafa i ciuchy poupychane w każdym wolnym kątku.. przywrócę dom do normy, postanowiłam sobie dać sobie jeszcze ten tydzień na sprzątanie działkowo/domowe i biore się pełną parą za malowanie dobrych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry i pozdrówka z buziakami zostawiam. Mam nadzieję, że Stefek z dnia na dzień lepiej, chociaż pewnie powolutku. A tą czerwień w sypialni jeszcze trochę zostaw, fajna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Moze ja Ci tak swoje zdjecie zamiast ikony , co? Za darmo i z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Moze ja Ci tak swoje zdjecie zamiast ikony , co? Za darmo i z dowozem Widze, ze Ty tylko mojego J wspierasz A ja lubie takie ikony na drewnie najlepiej i takie ciemne co to wygladaja na stare... w ogole ja tez jakas stara cala jestem... Ty bys na ikone nie pasowala, Ty z Nefer jestescie raczej straznikami pozadku i sprawedliwosci.., ikona wybacza a wy dwie khm.... kochom wos obidwie za ta odrebnosc choc czasmi zyje w strachu czy jakis opeirdal od Was mi sie nie dostanie..., za grzechy.... piatka dzieki, juz odpisalam.., jak tak patrze na te Twoje obrazy to chcialabym abys mnie tez namalowala, to choc raz byabym takaaa pieknaaa ale koniecznie razem z moim Stefciem Depsia, Gosiu buziaki od nas.... p.s. dzis to chyba 1500.., 190... zdjec pstryknelam..., wszystkie to zdjecia nieba w okolicy.... to co dzis sie na niebie malowalo to ej..., raduje sie czlowiek, ze zyje i moze czegos takiego doswiadczyc... Jak zanudzam to nic, wybaczam Wam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To daj te niebo ,bo bedzie opierdziel U Ciebie tez tak zimno ? Tak Wesz co siedze i mysle o tym Twoim pw z dojazdem. Czy Ty naprawde myslalas ,ze ja sama do Ciebie dojade ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No bo ja uwierzylam w to, ze masz swoje autko. Dojechalabys na 100%. Co za problem z jednej wiochy do drugiej pojechac. (mowi ta co ja zawsze maz wszedzie wozi) Aha, fotki nieba moze przesle ma maila, jak juz bede Twoj miala, bo tutaj nie moge fklejac, z reszta musze i tak poczekac az maz swojego lap-topa dostanie, bo nie ma co na ten dawac zdjec a potem wszystko i tak trzeba stad przenosic... Ten pozyczony jest, chyba koncem tygodnia juz bedzie mial swoj... Dobranoc i mysl jaki kolor na ta sciane dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 hehe No pomyslalas , ze taka jestes sprytna i mnie pod wlos wezmiesz Nic z tego, ja jezdze tylko po mieso do gminnego sklepu I podatek do gminy oplacic Nic nie rozumiem coTy chciesz powiedziec przez to,ze zdjec tu nie mozesz wkleic ale niech Ci bedzie Spij Kochaniutka do samego ranajakoi ja mam nadzieje dospac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oj fkleje kiedys jak mi sie uda..... Ide spac, a Ty snij jak do mnie jedziesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 miłego dzionka przyszłam życzyć gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cześć Żelko..nie ma problemu, jak masz ochote.. ale, ale..linka nie dałaś do ikonki buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 paczuszke właśnie dostaliśmy Żelko dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Gosiu to mi dziekujemy, bo dzis akurat glosniki sie przydali jak nie wiem. Tamte stare wysadly juz na amen. Jak to dobrze, ze te od Ciebie juz czekaly w gotowosci, bo dziecko strasznie rozpaczalo jak tamtych juz nie dalo sie naprawic. A teraz wlasnie siedzi i juz znowu pstryka caly radosny, ze - to cos nowego, co to nie wiedzial co to jest i duzymi galami patrzyl jak przynioslam, okazalo sie byc - tym czyms CO GRA!!!! Buziaki od nas! Piatka jakznowu poszukam to dam linka, nie chce mi sie teraz grzebac po allegro, bo zmeczona jestem dzis pol dnia po miescie zalatwialismy u lekarza... Jak znowu znajde troche czasu to poszperam i dam znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 mi dziekujemy Jak ja Cie za to lubie ,szkoda tylko ,ze nie slysze teraz jak to mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no to siem bardzo cieszę, że w porę doszły buziaki wieczorne zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 O tej porze to dobrze, ze ja w ogole po polskopodobnemu gadam. A to mialo byc MY u nas jest MI Nie da rady..., no nie da...., czasami zastanawiam sie czy to brak szarych komorek czy jakis inny diabel.... Chyba, ze to dlatego, ze do szkoly nie chodzilam - polskiej, nie mylic (??? ) z szkola w polu.... A lubisz mnie - mimo wszystko ??? ...... Aggi moja juz mnie nie lubi (i to chyba o ta pisownie wlasnie chodzi)bo wcale tu nie zaglada.., ale to nic.., jakos przezyje, moze pomoze mi w tym to, ze ja nadal Ja lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts