braza 27.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cześc Kochana Dziewczyno Stefcia proszę ode mnie ucałować Są krótkie włosy i krótkie włosy ... może coś takiego http://e-fryzurki.pl/images/articles/2008/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Zeljko - a Ty robisz wigilię polską czy chorwacką? Bo ja chciałam spytać, czy nie przydałaby Ci się grzybki suszone - te swojskie to zawsze pewniejsze niż sklepowe... Jakbyś potrzebowała, to ino gwiźnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 buziaczki dla Stefka i Jego rodzinki zostawiam http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzieki dziewczyny buziaki dla Was od nas depsia kochana jestes bardzo. Ja robie Swieta po Polsku, bo takie lubie ale mam troche swoich grzybow, wiec w tym roku podziekuje.., ajkby co to dam znac.... Z reszta w tym roku choc to pierwsze Swieta w domku, beda oszczednie zrobione - wiecej kupionych gotowych rzeczy bedzie no i sami bedziemy w trojke. Ozdoby choinkowe mam gdzies w jakims pudle i wciaz gonie meza aby ich znalezc, bo bez choinki to jakos ni jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Żeleczko, a możesz chociaż pokrótce opowiedzieć, jak wyglądają Święta w Chorwacji??? Może to głupie, ale .... no ciekawa jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 braza masz tu http://74.125.77.132/search?q=cache:vv99_u2sz5sJ:www.hrvatska.fora.pl/kuchnia-narodow,24/nasze-wigilijne-potrawy-i-zwyczaje,62.html+swieta+w+chorwacji+zwyczaje&hl=pl&ct=clnk&cd=4&gl=pl http://www.pk.org.pl/artykul.php?id=243 Bardzo podobnie jak u nas tutaj tylko tutaj juz we Wigilie sklada sie zyczenia a tam dopiero w 1. swieto .., a tak..., to prawieto samo, no troche inaczej sie moze gotuje, przyprawia co nieco, ale ja wole bigosik tutejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Chorwacki Mikołaj jest cwańszy, ma Krampusa do czarnej roboty rozdzielania rózg Ten nasz robi to sam Fakt ... naszego bigosu nic nie przebije Ja uwielbiam barszcz z uszkami!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witanko buziaki dla rodzinki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 pozdrawiam tez macie moja nowa niby szafke w laziece http://1.1.1.4/bmi/s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC07339.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nie widac u mnie tej niby nowej szafki Pozdrowka Kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Fajna szafka - sama bym taką chętnie sobie zafundowała. Buziaki jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 He,he malo tego, ze to - "niby szafka" to jeszcze jej nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 hej, całusy przesyłam.. ja też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/?action=view¤t=DSC07339.jpg Proszę. Buziaki z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 widziałam szafkę no jaka prawie cudna jest dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 buziaki zostawiam gosia I ja i ja . Szafka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzieki kobitki. Na razie to jedyna nowosc. Mam jeszcze do powieszenia z tej serii lustro - maz przerabia po swojemu, co musi trwac ..., dwa wieszaczki na reczniki i wieszak na pap.toalet. Wszystko lezy i czeka na jakies swieto bez pracy.... A musze dokupic jeszcze z tej samej serii - Molger z Ikei - poleczki, ale nie bylo w sklepie, wiec czekam. Chyba beda, mowili, ze maja problem z dostawca. Wtedy jeszcze lampe na suficie i bede miala jedna lazienke gotowa. Jak ten cud sie stanie to sie pochwale..., choc z fotkami mam tu problem bo slaby internet i aby cos wstawic na serwer to trwa i trwa.., ale moze sie uda.., jak juz raz sie udalo.... Jakby ktos pytal o Stefka to jest lepiej, chodzi juz sam -ja za nim. tyle tylko, ze aby go wyciagnac do chodzenia to sa straszne meki... Aby rowerkiem pokrecil - to znaczy ten stacjonarny co sa same pedaly dokrecenia - to tez jest duzo przekoniwania. Zrobil sie wygodny i leniwy. Najlepiej w lozku siedziec i muzyke sluchac... Chyba tez mamy problemy wieku dojrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dobrze, że lepiej jest. Zobaczysz, Zeljko, że jeszcze troszkę i powoli wszystko wróci do normy. To, że Stefek lubi teraz poleżeć czasem i posłuchać muzyki - może i dobrze, masz łatwiej troszkę może, bo nie trzeba za nim iść krok w krok, chociaż - czasem musi iść, żeby się nie "zależał". Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts