Nefer 09.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ranyyyyyyyyyyy nie wiedziałam,że Żelka skończyła 18 lat !!!!! Przepraszam, że jak zwykle się spóźniłam Zdrówka, sił, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i nieustającej pogody ducha Duszku :) http://www.dfv.pl/gallery/d/17423-2/frezje+n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki! Jak juz pisalam, to co od serca zawsze jest w pore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Aha, Kasienko podaj no tez jakies nazwysko, bo jak sie zgubie to jak ja o Kasie64 bede pytac... O jakos nikt moich aniolkow na aukcji dla Rafalka nie bierze a ja myslalam, ze sa ladne... A tak w ogole to robie sie stara i mysle, ze juz czas na forumowa emeryture... Troche sie zobaczylo, troche pogadalo, nic juz czlowiek nie wnosi wartosciowego, procz tego, ze czasami glupot napiepszy.., tomoze czas juz na baju-baj... No chyba, ze u Aggi na odziale zostane, ale w odziale zamknietym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja też się spóźniłam ale mam nadzieję, że mi wybaczysz...............bo się rozpakowuję Życzę Ci przede wszystkim zdrowia, dużo radości, spełnienia wszystkich marzeń i więcej czasu dla siebie o takiego http://www.hotelhappystar.pl/img/masaz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dziekujeeeeeeeeee Aniu!!! Jak sie mieszka, czy juz, chyba tak, pogubilam sie..., odpiatku net mi zle dziala, strasznie ciezko sie wtrafic a jak juz to czasami na pol minuty.., czasami dluzej jak teraz, choc czy to wysle - pewnosci nie mam Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień doberek, Zeljko. Poszło coś do Ciebie, jak dojdzie, to daj znać, że jest, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No ja...,nie moge..., cos Ty znowu wyslala??? Dam znac pewnie, ze dam..., oby tylko net byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dziekujeeeeeeeeee Aniu!!! Jak sie mieszka, czy juz, chyba tak, pogubilam sie..., odpiatku net mi zle dziala, strasznie ciezko sie wtrafic a jak juz to czasami na pol minuty.., czasami dluzej jak teraz, choc czy to wysle - pewnosci nie mam Dobranoc A no mieszkam już, mieszkam i jest .................cuuuuuuuuudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja po pol roku jeszcze nie wiem ktory pstryczek jest od ktorego smiatelka.., wciaz sie myle i pstrykam jak glupia... Fajnie, ze Tobie sie podoba, samym radosci zycze w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Karteczki porob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nie będę przepraszać, że późno przychodzę Zlejko dużo, dużo zdrowia, siły, cierpliwości i radości, samych pogodnych chwil i wiecznej młodości http://alejahandlowa.pl/obr/limonka/tulipany2_d.jpg buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Karteczki porob No i dalej co z nimi??? Edittko dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Zrobilam szybkojak sie dalo, dziobalam od 6. jaktylko zaczelasie aukcja ale teraz nie wiem czy wklejac to tam, bo trcohe golasow tutaj http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC07419.jpg chociaz mysle, ze ladne i nietypowe (skromnisia) i pasuje nawet do nowoczesnego wnetrza - do sypialni, albo duzej lazienki..., prawda, dawac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 wklejaj Zelijko ...wklejaj te gołe babeczki piekne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ewcia jak Ty mowisz to lece.., nie ma co czekac jak net w kratki dziala wazne, ze nadaje sie - to znaczy nie bedzie obrazac nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.12.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zrobilam szybkojak sie dalo, dziobalam od 6. jaktylko zaczelasie aukcja ale teraz nie wiem czy wklejac to tam, bo trcohe golasow tutaj http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC07419.jpg chociaz mysle, ze ladne i nietypowe (skromnisia) i pasuje nawet do nowoczesnego wnetrza - do sypialni, albo duzej lazienki..., prawda, dawac ??? Cudne są buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mi też się baaaaardzo podobają Mąż by je chętnie pewnie u nas widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Juz sa na aukcji. Co sie wczoraj nameczylam aby ich tam umiescic..., naucze sie przeklinac prez ten kulajacy Net. No myslalam, ze rozwale ten laptop - pozyczony z reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 piękne te babeczki są miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts