Żelka 17.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Mayland moze to i dobry pomysl, tylko mi sie nie chce z nimi walczyc.., oni podobno maja klopot z dostawca i dlatego tak jest, ze nie wiedza kiedy to ma byc. Te glupie polko kosztuja 20zl sztuka a ja po przemysleniu sprawy potrzebuje dwie - nie chce mi sie nawet walczyc o to. Aniu na "podlodze" nie tak doslownie , mam Stefka materac do cwiczen i wszystkie kadry jakie w domu znalazlam. Pierwszy miesiac bylo troche przyzwyczajania sie, a teraz to mi nawet wygodnie, no chyba, ze zle sie uloze ale to nawet w lozku wtedy dretwieje... Tak to juz jest starosc nie radosc... A czy mam czas dla siebie??? Jakby Ci tu powiedziec..., a co to takiego??? Daje sobie rady, jak mi zle to przychodze tutaj pomarudzic i mi przechodzi... Buziaki, moje Wy kochane Aniolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Żela,ja ostatnio codziennie jestem na budowie po 18.00. Dzwoń do nich codziennie i jak będą mieli te półki to rzuć mi SMSa. Po prostu wrócę przez Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No teraz na pewno juz nie bedzie do konca roku, to mam spokoj ze dzwonieniem, a potem to dam znac jesli beda... Dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No teraz na pewno juz nie bedzie do konca roku, to mam spokoj ze dzwonieniem, a potem to dam znac jesli beda... Dziekuje bardzo. PO Nowym Roku też będę - ta wykończeniówka jest niezwykle ciekawa - wszystko rośnie w oczach - a ja nie mogę sobie podarować , żeby popatrzeć jak sie robi fajnie, więc będę jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.12.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Żela,ja ostatnio codziennie jestem na budowie po 18.00. Dzwoń do nich codziennie i jak będą mieli te półki to rzuć mi SMSa. Po prostu wrócę przez Ikea. własnie weszłam na stronę IKEA i cytuję: Produkt: MOLGER Półka, Sklep: Warszawa / Targówek Ten produkt będzie dostępny: Dzisiaj 18 gru sprawdź czy to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Oj dziekuje bardzo, wsyscy tak chca pomoc, ze az milo. Dzwonilam ale Pani byla zdziwiona ta informacja bo u niej w komputerze ma napisane ze beda w pierwszym tygodniu stycznia. Pytalam czy nie da sie jakos zostawic dwie polki do odebrania, bo ja w tygodniu nie moge, musze czekac na sobote lub niedziele, na meza, bo z dzieckiem niepelnosprawnym jedziemy.., a jak polki sa w czwartek to zanim ja sie w niedziele wybiore to juz nie ma i tak juz od 2 m-cy sie bujam tam i z powrotem..., ale Pani odpowiedziala, ze bardzo jej przykro ale u nich nie maja mozliwosci zamowien. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Oj dziekuje bardzo, wsyscy tak chca pomoc, ze az milo. Dzwonilam ale Pani byla zdziwiona ta informacja bo u niej w komputerze ma napisane ze beda w pierwszym tygodniu stycznia. Pytalam czy nie da sie jakos zostawic dwie polki do odebrania, bo ja w tygodniu nie moge, musze czekac na sobote lub niedziele, na meza, bo z dzieckiem niepelnosprawnym jedziemy.., a jak polki sa w czwartek to zanim ja sie w niedziele wybiore to juz nie ma i tak juz od 2 m-cy sie bujam tam i z powrotem..., ale Pani odpowiedziala, ze bardzo jej przykro ale u nich nie maja mozliwosci zamowien. Kropka. Suka, a nie kropka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Oj, noo. Pani jakby znala mnie tak jak Wy to pewnie by mi nawet przywiozla ale co ja dla niej.., upierdliwy klient jestem i tyle... Nie maja zamowien, to nie maja. Nefcia jak Ty fugi znalazlas to i ja se poleczki kupie, chocby w Szwecji. Tyle, ze nie weim w ktorym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Zeljko, gdybym ja mogła... No ale też nie mogę, na wsi mieszkam, a do najbliższej Ikei mam 200 km. Chyba, że w tej w Berlinie, ale nie wiem, gdzie to jest konkretnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Zeljko o które dokładnie chodzi półki? http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=molgerWybierz i podaj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Hehe, nie rob jaj. Az tak wazne to TO nie jest. Wystarczy, ze Nefcia juz gnala za moimi polkami, nie bede calego forum w to angazowac bo ze wstidu umre... A zyc bym chciala jeszcze - mimo wszystko. Kochom ja Wos oj kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 my Ciebie też buziaki nocne zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Żeleczko - jakby co to ja pewnie w ten weekend będę w Ikei na Targówku to mogę zobaczyć czy te półeczki są. Tylko pokaż zdjątko, które to są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzieki Maluszku. Na ich stronie nie maja tego prosuktu, ale numer podam - polka scienna - cena 19,99 - numer produktu - 900.496.86 W razie czgo, w co mocno watpie potrzebuje 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 jak będą to kupię w razie co to będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 czy to może ta półka http://www.ikea.com/PIAimages/26927_PE112538_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Nie ta jest na wanne, mi chodzi o scienna.., oni maja ich na scianie powieszone pod lustrem - tez takie mam - takie pudlo troche - juz myslalam aby pojechac z srubokretem i sobie odkrecic dwie i po sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 o maja na zagranicznej stronie - tak to wyglada - cudo nie http://www.ikea.com/PIAimages/22459_PE107337_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 fajna już wiem jak wygląda to będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Oj, noo. Pani jakby znala mnie tak jak Wy to pewnie by mi nawet przywiozla ale co ja dla niej.., upierdliwy klient jestem i tyle... Nie maja zamowien, to nie maja. Nefcia jak Ty fugi znalazlas to i ja se poleczki kupie, chocby w Szwecji. Tyle, ze nie weim w ktorym wcieleniu. To tylko kwestia życzliwości i przełożnia z półki pod blat tego biureczka do obsługi klienta i podania Ci numeru komórki (prywatnej pani). NIe takie cuda się robiło. Dlatego - suka. A półeczki kupisz - spoko wodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts