DPS 02.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Jak tam Stefek? Nie chciał dzisiaj wyjśc na śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A dziekuje, dziekuje dobrze. Byl dzis na spacerku. Wychodzimy codziennie jak jest tata w domku. Latwiej razem go upilnowac. A dzis wyszedl jak padal snieg -specjalnie tak bylo zaplanowane. Szczescie bylo ogromne. On codziennie uczy mnie jak nalezy cieszyc sie zyciem. Wiem, ze moze trudno uwierzyc ale takie dziecko to darem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wcale nietrudno uwierzyć, zwłaszcza, że Jego Mama takim aniołkiem jest. Takie dzieci zawsze pokazują nam, jak wiele nam dano, bo świeci słońce i pada piękny śnieg. Pozwalają nam wrócić do źródeł. Buziaki jak zwykle dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 buziaki noworoczne rodzince zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Zeljko Kochana - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, samych uśmiechów, mało trosk i jak nawięcej zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzieki Soncia. Fajnie, ze tu jestes. Depsia, Gosiu pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wpadłam sie przywitac w nowym roku buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A witam, witam wlascicielke pieknej rezydencji! A pogoda w marcu bedzie i tynki zrobisz. I juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cieplutkie dzien dobry w ten mroźny poranek buziaczki dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Żelko - wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dla Ciebie Stefka i reszty rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 halooooo buziaki zostawiam i o zdrówko Stefka i rodzinki pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzieki Maluszku, na wzajem. Gosia nie pytaj, juz trzeci dzien glowa mnie boli. Wczoraj chcialam walnac nia o sciane aby juz przestala mnie bolec. Na szczescie resztki rozumu wciaz dzialaja... A Stefek cierpliwy i grzeczny dzieciak, znosi wszystko, nawet mame z bolaca glowa toleruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No to wpadłam też do was po somsiedzku Bo ja o was cały czas pamiętam i zaglądam, tylko rzadko piszę Buziaki dla wszystkich, a dla Stefka najmocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 juz trzeci dzien glowa mnie boli. Wczoraj chcialam walnac nia o sciane aby juz przestala mnie bolec. Zeljko, mam to samo, myśli pozbierać nie mogę... Chyba całe zatoki mi się zatkały Trzymajmy się bidulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Zeljko, buziaki noworoczne całej Rodzince i życzenia wielu radości i odkrywania pokładów piękne we wszystkim.Niech to będzie bardzo dobry rok dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Hej Kasiu, milo, ze wpadlas, to znaczy wpisalas sie. Ja tez czesciej zagladam do ludzi niz sie wpisuje, bo jakos ni ma co godac. Deprecha zimowa. Amtlo nie wymawiaj nawet tego slowa na "Z"......., ja juz powaznie mysle aby glowa o sciane. Trzymajcie mnie, to znaczy, trzymajmy siem! Tolus jakTy do mnie zerknelas, to musi byc dobry rok. Dziekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dobry rok, dobry wieczór Żelcia, przestań myśleć o bólu...pomyśl o czymś przyjemnym... zobaczysz, przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Swieta slowa......................, jakbym mojego meza sluchala. A tak w ogole, daj Cie usciskam, bo juz mi lepiej jak Ciebie tu widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No to dobrze, że odrazu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Swieta slowa......................, jakbym mojego meza sluchala. A tak w ogole, daj Cie usciskam, bo juz mi lepiej jak Ciebie tu widze. co moge, to pomoge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts