Amtla 14.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witaj Zeljko, jak to dobrze poczytać , że są tacy mężowie jak Twój Mój to stoi akurat na przeciwnym biegunie..... Fajnie, że tak sobie układasz plany prezentowe bo one się zwykle realizują, no nie same oczywiście Uściskaj Stefka Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Fotorelacja dawno nie bylo buleczki dzis zrobione - w srodku smazona cebulka i oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Rewelacja!!! Z jakiego to przepisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Najlepszego. Zeljko, wyglądają przepięknie, napisz jeszcze, czy smakowały tak samo dobrze jak wyglądają. Znalazłam jeszcze lepszy przepis, zobacz na wątku piekarniczym - super, nie twardnieją z wierzch, puszyste i pyszne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 maylandcia to przepis Depsi co podowala pare dni temu. Depsia zaraz sobie zapisze. Ja te od razu po wyjeciuprzykrylam lekko wilgotnym recznikiem, a potem jeszcze suchym, aby po woli parowalo, to robia sie miekkie. Smakuja dobrze, jak to buleczki domowej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a tutaj sa moje firanki, chcialam wczesniej wkleic ale mnie wywala z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 wykusz Za duze te fotki ale zapomnialam jak zmniejszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Delikatne i gustowne... ale ja nie o firankach Zeljko masz wiele ozdóbek choinkaowych takich jak ja A taki kolorek miałam dwa lata temu. Od zeszłego roku doszedł jeszcze granacik... a to zdjęcie przed przebieraniem choinki cy już po? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To juz po, przed bylo na kolorowo, przewazal kolor czerwony i zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zeljko, a ja zwróciłam uwagę na poduszkę, bardzo mi się podoba.Jest taka grubsza, gobelinowa, prawda?Śliczny ten wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 U Ciebie to juz tak jakbys tam mieszkala kilka lat , wszystko na miejscu i w ogole Mi sie obrus szydelkowy podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 mi też, cudnisty kiedyś dziergałam szydełkiem, ale wtedy oczy były młode, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No masz racje Tolus , teraz to Ty juz prawie Babcia , za kilka dni powinnas juz powoli swieto zaczac obchodzic . Kiedys to ja nawet na drutach robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No to dobrze, ze sie podoba, bo ma sie podobac. Poduszka gobelinowa, kupiona pare lat temu w Auchan w promocji Mam takie trzy, przydala by sie jeszcze jedna, ale wtedy wystarczalo trzy. Szydelkowy obrus robila moja kuzynka, dostalam w prezencie jak wychodzilam za maz, tysiac lat temu. Jezeli o firanki chodzi, to kompromis. Pasowaly by bardziej innego rodzaju ale na razie mnie nie stac. A te wybrane byly dlatego, ze bardzo dobrze widac na zewnatrz - nie zaslaniaja widoku na przyrode, a z kolei z zewnatrz do srodka nic nie widac. Marza mi sie jakies szydelkowe. Moze kiedys. Na razie lubie te co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Te które masz też są do lubienia, bardzo delikatne. U nas w mieście był taki bazarek, na który przyjeżdżali goście zza wschodniej granicy. Można było kupić bardzo ciekawe rzeczy ręcznie robione. Firanki robione szydełkiem też można było upolować. Moja koleżanka takie kupiła. Przepiękne. Ale miasto postanowiło teren sprzedać i bazarek zlikwidowano. Plac ten świeci pustkami od ponad roku, zainteresowanych kupnem brak. I firanek też nie ma gdzie zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Zeljko - u Ciebie to zupełnie moje klimaty, w takim wnętrzu od razu czułabym się jak w domu. Obrus jest przepiękny! Mam kapę szydełkową, ale drugi raz chyba bym się nie porwała na taką robotę. Wymaga to benedyktyńskiej cierpliwości a i wzroku sprawnego, czego u mnie brakuje. I meble w moim stylu i guście. A firanka wspaniale odszyta i leży na oknie jak ulał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Obrus z allegro - tani nie byl bo 70zl, ale za to nowy Firanki na allegro ma czesto CEPELIJADA, tyle, ze ja do salonu potrzebuje na okno w wykuszu - musza miec szerokosc 5m przed marszczeniem i na okno tarasowe - tam moga byc 3m szerokie, a chce tez aby byly takie same - ale cena mnie przerasta. A na dodatek te firnay sa chyba maszynowe. Ale poczekam, moze gdzies sa moje szydelkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ten szydełkowy miałam na mysli, chociaz i ten z allegro piękny, ale słabo go widzę, więc nie wiem za bardzo. Kuzynce przekaż gratulacje - jest artystką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a ten wlasciwie tak, to tez obrus jest ja jakos wciaz biore go za bierznik, bo mniejszy A czy ktos zgadnie co ja dzis kupilam?! pewnie, ze z serii Molger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Półki???????????! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts