kasia64 28.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Hej Zeljko A jaki jesteś makaronik? Niteczka czy wstążeczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_rubinowy/files/tort_rubinowy08.jpg zdrówka życzę buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cześć Żelko buziaki wysyłam zdrowiejcie szybko.. piękna ta opowieść o Pra.. czy może trzeba przywieźć makaron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Hej Zeljko A jaki jesteś makaronik? Niteczka czy wstążeczka :) Ja to chyba swiderek jestem, bo jakos najbardziej do swirnieta pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A tak w ogole to troche mi smutno. Dzis rocznica smierci mojego taty. Na dodatek moj brat w szpitalu. My ze Stefkiem po woli wracamy do zdrowia. Dobre w tym jest to, ze ja zachorowalam jak juz Jemu bylo troche lepiej, ale mialam takie trzy dni, ze bylo mi ciezko wstac i podac Stefciowi jesc, albo lekarstwa, albo chociaz aby nosa mu wytrzec. Ale wstawalam. Zawsze wtedy sie martwie jak to bedzie na starosc. Boje sie, czy bede zawsze w stanie opiekowac sie moim Stefkiem. Mowiac prawde, to, ze nie wolno mi chorowac i byc zmeczona, to bardzo czesto wyciaga mnie z dolku, bo wiem, ze musze byc na chodzie i dzialac, ale starosci sie obawjam. No nic, jakos to bedzie, nie bede Was zameczac, tez macie swoje problemy, a ja wciaz sie Wam tutaj wyplakuje. Depsia znowu powie, ze marudze. Wiem, wiem, ze minie wolno i ze glowa do gory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zeljko obawiam się, że ze świderka to każdy w sobie coś ma Co do marudzenia, jak Ty to nazywasz, to czasami trzeba sobie ulżyć a potem.....spojrzeć w niebo i poczekać na słoneczko i lepsze jutro Pozdrowionka i buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A tak w ogole to troche mi smutno. Dzis rocznica smierci mojego taty. Na dodatek moj brat w szpitalu. My ze Stefkiem po woli wracamy do zdrowia. Dobre w tym jest to, ze ja zachorowalam jak juz Jemu bylo troche lepiej, ale mialam takie trzy dni, ze bylo mi ciezko wstac i podac Stefciowi jesc, albo lekarstwa, albo chociaz aby nosa mu wytrzec. Ale wstawalam. Zawsze wtedy sie martwie jak to bedzie na starosc. Boje sie, czy bede zawsze w stanie opiekowac sie moim Stefkiem. Mowiac prawde, to, ze nie wolno mi chorowac i byc zmeczona, to bardzo czesto wyciaga mnie z dolku, bo wiem, ze musze byc na chodzie i dzialac, ale starosci sie obawjam. No nic, jakos to bedzie, nie bede Was zameczac, tez macie swoje problemy, a ja wciaz sie Wam tutaj wyplakuje. Depsia znowu powie, ze marudze. Wiem, wiem, ze minie wolno i ze glowa do gory.... Kochana, czasem każdy ma gorszy dzień, ale jak sama wiesz - musi to minąć. Przytulam Cię mocno i jestem z Tobą. A tak w ogóle to życz zdrówka ode mnie Twojemu bratu. Aha - maila wreszcie sprawdź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Depsia niestety nie mam takiego wzoru. A mam na prawde duzo wzorow, kurka, tego nie mam. Nie napisalas, gdze Ty to to znowu wspierasz chore dzieci. Nie chcesz sie chwalic a jest czym. Kasiu buziaki dobra kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Czekaj, zaraz Ci dam... Konfratrzy dla Maćka http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/?page_id=2 Jak już i tak się wydało, to może ktoś się dołączy do akcji? Tak sobie pytam, bo przecież warto dzieciakowi pomóc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zaraz na PW Ci puszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ok, juz czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a gdzie bucik nowy awatarek aż trudno poznać zdrówka i buziaki dla Stefka i rodzinki Zelko jak się czujesz? dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja też na chwilkę wpadam i buziaki zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bucik mi sie znudzil. A jakos na nic innego nie mam wplywu to se chociaz awatarek od czasu do czasu zmienie. Wciaz sie lecze, szkoda gadac. Ale.., bedzie lepiej! Pozdrawiam cieplutko uparcie tutaj zagladajacych optymistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzięki za pozdrowienia żelko przesyłam uściski. kuruj się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Buziaki efilko A Ty nie dlugo na "gleboka wode", wiosna idzie, najciekawsza czesc budowy przed Toba Oj sie bedzie dzialo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czulam sie juz lepiej a teraz mi gorzej. Wczoraj mialam stan podgoraczkowy, choc u mnie temperatura to zadkosc. Chyba bez lekarza sie nie odbedzie. A tak w ogole, to jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Oj, Zeljko, Zeljko, tyle czasu nie poszłaś do lekarza? Biegusiem proszę do doktora, kurowac się i nie chorować - zakazuje się wszystkim Zeljkom i Stefkom chorować! Buziaki zostawiam i ciepłe myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zeljko wszystkiego dobrego, wracajcie szybko do zdrowia.komu jak komu ale tobie zawsze wolno ponarzekać. nikt się temu nie ma prawa dziwić.buziaki. dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Faszeruj się jak kurczak czosnkiem, cebulą i smaruj czymś rozgrzewajacym na noc Zdrówka Zeljko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts