Piątka 04.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no własnie Zelko, a może by tak cos procentowego do tego buziaki zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 augmentin gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no własnie Zelko, a może by tak cos procentowego do tego buziaki zdrówka życzymy Twarda sztuka Jej sie nie namowi na procenty Widze , ze bylas u lekarza , pewnie i dobrze .Jaa sie nie czesto choruje to antybiotyk powinien dzialac . W sobote jestem w miare wolna , wiec jesli cos potrzeba to zadzwon . Chociaz mam nadzieje , ze Twoj J. w okolicy sie kreci a nie na wyjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dziekuje rrmi. Maz w domu, w domu. No nie jest tak zle, tylko szczeke mi troche rozwala. A grzanca to ja pilam nawet czesto, tyle, ze na raz gdzies kolo 100ml. Wiecej nie dawalam rady. Na poczatku choroby tak co wieczor przed spaniem robilam, ale na zatoki to nic nie dalo. Choc smakowalo. A ja chyba mialam taki przewlekly stan zapalny zatok juz od dawna, a teraz jak od Stefcia zlapalam, to sie pogorszylo. Wazne, ze Stefek juz lepiej, to i ja sie latwiej wykuruje. Moj maz mowi, ze jakbym jadla jak czlowiek i od czasu do czasu lufe strzelila, to by mi byle katar nie przeszkadzal. On zwalczyl chorobe w 4 dni. No ale Jego porcje obiadu ja bym miala na dwa, trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Co tu duzo gadac , ale z Twoim Mezem to ja sie zwykle zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Żelko - zdrófka życzę Jedz, pij, rób wszystko, żeby szybciutko wyzdrowieć całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej Maluszku, dzieki, dzieki bede starala sie ile moge. Wlasnie maz mnie zmusil do zjedzenia mocniejszej kolacji i teraz sie z tym mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zeljko, ja już zdrowa a Ty w tyle zostajesz.... Proszę szybko mnie dogonić, bo cudownie być zdrową U mnie dopiero po antybiotyku z dodatkami przeszlo Ale najważniejsze, że już teraz skutecznie. Stefka ucałuj i ściskam mocno....A jutro lepiej mocne śniadanko a lżejsszą kolację, żeby na noc nie obciążać za mocno .... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja juz nie mowie. My na leki ostatnio wydalismy ponad 500zl. A co za dodatki dostalas po antybiotiku? Ja mam nadzieje, ze juz wiecej nie trzeba, bo kurka od poczatku roku stale cos lykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A co za dodatki dostalas po antybiotiku? Jeszcze brałam potem sinupret 3x2szt i cleratine 1x1. A teraz nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Pogoda u nas dzisiaj przawdziwie wiosenna i byłam z Młodym na dwugodzinnym spacerku. A teraz nogi odmawiają mi posłuszeństwa Starszy bobiegł na mecz kibicować i tyle się świeżego powietrza nałykał... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie dawaj sie nie dawaj. Amtlo a w jakim wieku sa Twoi synowie? p.s.wlasnie sie smieje, bo moj Stefek zaplatal sie w koc i sie wkurza U nas tez dzis wiosna, ze az w ogrodzie sie chcialo porzadek robic. Na szczescie na chceniu sie skonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Na szczescie , Tobie tylko do ogrodu leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Marzenia warto miec. Chocby po to aby sobie pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tobie tylko do ogrodu leciec faktycznie marzycielka z Ciebie...ale czymś trzeba żyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witaj poniedziałkowo Żelko. Mam nadzieję że augmentin robi grzecznie swoje i czujesz się już duuuużo lepiej. Co prawda to prawda. Ciekawe czasy przed nami. Szkoda tylko że Euro nam zabiera radość z tego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 cześć Żelko fajnie, że mamy wspólna lekturę będziemy mogły myśli wymieniać.. buziaki dla Ciebie i Stefka dobrego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 efilko dzieki, czuje sie juz duzo lepiej. Dzis piaty dzien, jeszcze dwa. Nie daj aby watpliwosci zepsuly Ci dobry nastroj. Wszystko przed Toba. piateczka bedziemy razem podruzowac w przeslosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 masz rację Żelko tgrzeba patrzeć optymistycznie w przyszłość. marudzenie nic nie da. tyle że czasem jest przyjemnie jak ktoś poklepie po plecach i powie nie martwiaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cześć Żelko od razu mi sie cieplej na serduszku zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts