Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

właśnie dzisiaj odwiedziłam Twój dziennik budowy, baaaardzo ciekawy, ja też wyprowadziłam się z 70m2.

A do rzeczy jestem tu ponieważ przeczytałam, że 5 grudnia miałaś urodziny i chciałam jak większość złożyć Ci życzenia - by się spełniły Twoje życzenia, by się ziściły Twoje marzenia, by uśmiech często gościł na Twej twarzy, byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń, wszystko co chciałabyś - by się zdarzyło, wszystko czego pragniesz - by twoim było...

http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/33.gif

Dzięki za życzenia. Nie jestem smutna, tylko jakaś taka sama nie wiem.., nic mi się nie chce. Ale przejdzie, musze się tylko wyspać.

Właśnie siedzę sobie i pije kawę z moich stron, zrobiona po naszemu i w takim naczyniu - filiżance co to u nas w Bośni pija... Taka malutka i nie ma uchwytu...

Choinki jeszcze nie mam, ale za to na sznurku wisi już 14 kartek Świątecznych z rożnych stron świata i z Polski...

Jeżeli chodzi o jeżówkę, to dziękuje już od lat stosujemy.

Pozdrawiam z uśmiechem....

:wink: :p

Zeljko,

przesyłam Tobie i Twoim najbliższym serdeczne życzenia zdrowych i wesołych Świąt oraz niech Ci się wiedzie jak najlepiej w Nowym Roku i szybkiego zamieszkania w nowym domku :D i jeszcze zdrówka i jak najwięcej humoru i pogody ducha i w ogóle wszystkiego - naj, naj, naj....

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1453_348.ts1135272905218.jpg

Buziaki

Sonika

Zeljko, Dobru Duszku,

Tobie i Twoim Bliskim życzę wszystkiego najlepszego. Tobie osobiście pogody ducha i powodów do uśmiechu w Nowym Roku. Zamieszkaj w swoim wymarzonym, pięknym domu i bądź z nami codziennie.