malgos2 18.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zeljko, wyslalam Ci cos na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Do rozliczenia PIT-u zaraz podam. mnie też ....... teściowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 W zeszłym roku było tak punkt 123 - 1% dla OPP na leczenie dziecka nr 267 Stefan Jasiński punkt 124 nazwa OPP - Fundacja Dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267) punkt 125 numer KRS - 0000037904 W tym roku to jak Ania mi napisała wypełnia się tylko 124 nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) 125 numer KRS - 0000037904 Podaje tutaj, w razie czego to na innej stronie powtórzę. Dziękuję. Pisownie poprawiam, dzieki Sloneczko za poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Pewnie Depsia tu zerknie zobaczyć co ja dziś widziałam. A widziałam cos na naszym polu, tfu, nie naszym, ale tu na polach obok domku. A skakałam z radości prawie jak dziecko, aż Stefek patrzał z niedowierzaniem. A tak w ogóle to śnieg wciąż pada. Żałuje trochę, ze nie mamy wokół drzew, zwłaszcza choinek, bo pięknie by było. Mamy trochę malutkich brzózek, ale to nie to. To znaczy, pola w śniegu tez są piękne na swój sposób. Przeciągają się tak długie i szerokie jak okiem sięgać można, aż po horyzont. Kępy drzew liściastych przerywają je tu i ówdzie, a gdzie niegdzie wystają wysokie trawy... Ale to nie to samo co las. Ja zdecydowanie leśnym człowiekiem jestem, no i trochę pagorastym. Wyssałam to z mlekiem matki. Oj brakuje mi moich pagórków, brakuje. Choć to pewnie tez tęsknota za młodością, za czasami jak dzieckiem się było i łatało po tych pagórkach tak lekko i zwinnie jak łatają czasami tutaj na polu piękne sarenki. Eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg z okazji tłustego czwartku słodkości przyniosłam dzien doberek Zelko buziaki dla rodzinki i Stefka uściskaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj cos ja slabo tyje od tych internetowych slodkosci.. A do sklepu daleko. Chyba nie ma innej rady, jak rekawy do gory i samemu zrobic troche paczek. No to ide, bo ta slinka mnie zaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Pewnie Depsia tu zerknie zobaczyć co ja dziś widziałam. A widziałam cos na naszym polu, tfu, nie naszym, ale tu na polach obok domku. A skakałam z radości prawie jak dziecko, aż Stefek patrzał z niedowierzaniem. No, ale CO widziałaś, CO??? Bo ja ciekawa bardzo jestem! Coś mam w moim podpisie, aha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj i ja tu w końcu dotarłam No poprostu słów mi brak Bo czy ktos kogoś zmusza to tej akcji, nigdy chyba nie pojmę takich ludzi Całuski dla Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja też sciskam Ciebie i Stefka:D http://bi.gazeta.pl/im/9/6127/z6127939X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No, ale CO widziałaś, CO??? Coś mam w moim podpisie, aha! Oj Depsia nie ma to tak podac wszystko na talerzu! Jak to mowia "szukajcie a znajdziecie"... Za podpis dziekuje kochana. Nie wiem czy to rozsadne, bo ciebie posadza o zalatwianie interesow zemna w ten sposob. Ja wiem, ze Ci co mnie znaja i lubia, to znajda mnie tu w komentarzach, a reszta nie musi mnie nawet szukac. Wy mnie znacie i nie doszukujecie sie we mnie niczego czego tam nie ma. Dlatego sie ogranicze do pisania tutaj i do goszczenia u tych ktorzy zdarzyli mnie juz poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hej Agusia! Buziaki i dla Was (no bo Ty podwojna teraz jestes ). piateczko kochana Ty moja, dziekuje! Za slodkosci i zarozmowe. U mnie paczuszki rosna sobie na razie.., co z tego wyjdzie to sama jestem ciekawa... p.s. Czy ktos wie co zrobic z bialkiem od jaj? Cos dobrego moze.. Zostalo mi 4 bialka, a nie chce mi sie jesc bialecznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 bezy zrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 albo jeszcze lepiej slaskie makrony czyli kokosanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A Ty froschia do ktorej opcji politycznej nalezysz??? Nie kce hasel, kce gotowe przepisy jak to zrobic!!! p.s. No i po co scie mi nadali taki tytul? Kurka wodna teraz to mam obawy nawet zupe porzadnie opieprzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj Depsia nie ma to tak podac wszystko na talerzu! Jak to mowia "szukajcie a znajdziecie"... Eeee, coś ściemniasz, nic nie widziałaś, a teraz chcesz, żebym tu z ciekawości się skręcała, babo jedna! Za podpis dziekuje kochana. Nie wiem czy to rozsadne, bo ciebie posadza o zalatwianie interesow zemna w ten sposob. I mówisz, że wyda się, że mi do tego dopłacasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wiedzialam, ze Ci wyleci. Ide smazyc te co dzis za mna wszedzie chodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A Ty froschia do ktorej opcji politycznej nalezysz??? Nie kce hasel, kce gotowe przepisy jak to zrobic!!! p.s. No i po co scie mi nadali taki tytul? Kurka wodna teraz to mam obawy nawet zupe porzadnie opieprzyc. a zawsze i wszedzie do ...slaskiej proponuje makrony u nas najlepsze sa na odpustach 20 dkg cukru pudru 20 dkg kokosowych wiorkow 4 bialka (jesli jajka byly male to potrzebujesz 5) Bialka schlodz w lodowce i ubij na szytwna piane , dosyp cukier i znowu troche ubijaj,potem dosyp kokos i wymieszaj (powinno byc dosc geste , jak za zadkie dosyp kokosu) blaszke wyloz papierem pergaminowym , lyzka nabieraj porcje wielkosci orzecha wloskiego i nakladaj na blache piecz okolo 25 min w temp.180 st powinny byc lekko zlote moje dzieci je uwielbiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Zelijko -chrustem przyszłam Was poczestować http://img17.imageshack.us/img17/8118/faworki4yb6.jpg smacznego dobrze ,ze zajrzałam ....Froszka mi podpowiedziała co z białkami zrobić ...zaraz piekę kokosanki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ech, nie sądziłam, ze zamkniesz watek Zeljko. Mi też jest przykro z powodu tego co sie stało. Szkoda, naprawdę szkoda, ze musiałaś przez to przechodzić. tak jakby Ci jeszcze mało było.... Trzymaj się krucha kobietko i nie myśl o tym dłuzej. Dla nas jesteś naprawdę wielkim człowiekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Same pysznosci tutaj! Dzieki Ewka! Frosia czy ja tez moge do Slaska sie przylaczyc? Fajnie tam gadajom (co prawda pol Polski nie wie co mowia, ale ja mam to samo ) i fajny tam ludzie sa. Zwlaszcza Froschie. Dziekuje za przepis zrobie jak tylko odpoczne po smazeniu paczek i odsniezaniu przed domem. Piekniejszy ten snieg byl rano jak maz odsniezal. Chcialm mu troche pomoc, ale bida ze mnie, bida... maylandcia caluje Cie kochana. Widzis tu przychodza tylko znajomy, a nieznajomy nawet jak zabladza to sie nie odzywaja. Bespieczniej tu dla mnie i mojego Stefcia niz tam na otwartym morzu. Poza tym tam to ja prosze a tutaj Wy pytacie a ja tylko odpowiadam. Love ja Was wszystkich love. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts