DPS 19.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ty nie gadaj, bo jeszcze uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To jeszcze ja z poczęstunkiem... http://bi.gazeta.pl/im/3/3877/z3877853X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A ja usmiech zostawiam http://img180.imageshack.us/img180/2376/usmiechuc6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 zrobiłam makarony wg Frosi http://img179.imageshack.us/img179/7572/kokoskibb4.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witanko Jak się czujesz Żelciu? Jak Stefano? O chłopa nie pytam, bo nie wypada, chyba jea gdzies Ty byl jak Cie nie bylo? Ty wiesz, ze to forum bez Ciebie to juz nie to samo? Aha, czujem sie dobrzem, dziekujem! A Stefano, jak to facet w jego wieku, znowu dzis w nocy balowal. Żelciu trochę tyram, wbrew swej naturze więcej czytam, czasem ktoś tyrknie, to wiem co się dzieje powiem tak...czasem ludziska z zazdrości czy zawiści "świństwa robią" trzeba pomyśleć o tym pozytywnie... że jesteś zauważona, że o Tobie gadają...żyjesz i tak cała reszta ma odmienną opinię o Tobie a ta jedna...cóż ja Tobie zazdraszczam za mnie jeszcze nikogo nie chcieli banować pozdrowienia i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dzień doberek! http://formaprzetrwalnikowa.blox.pl/resource/Tecza_nad_Drumnadrochit_harbour.JPG Dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hej kochani! Dziękuję, dziękuję za wszystko! Ze tak powiem, to przebolałam już to i owo. Nie kce być powodem burzy i bron Panie Boże nikogo stad wywalać. Jest tu miejsca od pity, niech każdy sobie żyje po swojemu i niech każdemu dobrze się dzieje, bo z tych szczęśliwych jednostek zrobi nam się szczęśliwy ogól i świat będzie lepszym. Z korzyścią dla każdego. A tak w ogóle to bardziej martwi mnie uzależnienie moje od tego forum To znaczy jak już Was poznałam, to wiadomo było, ze grozi mi uzależnienie ale musze sobie czasami zrobić przymusowy odwyk, tak wychowawczo po prostu. Cosik mi się wydaje, ze teraz jest odpowiednie "czasami" Jakiś czas mnie nie będzie. Zrobię sobie z dwa dni przerwy. Wiec nie martwcie się proszę, jeśli się nie odezwę, nic mi nie jest i jak znam życie wrócę tu już po półtora dnia. Ściskam mocno, mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zeljka, mnie się bardziej podoba te 1,5 dnia niż dwa buziaki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 My tam swoje wiemy i tyle Ale słodko tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Przyszłam dzień dobry powiedzieć i miłego dnia życzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Przyszłam dzień dobry powiedzieć i miłego dnia życzyć. a ja, że dzisiaj pitowanie we wtorek oddawanie i potem już tylko czekanie na .... jest wpłata II US Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć Zeljko, nie wiem o co chodzi , ale wracaj tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No właśnie, wracaj, dosyć tego urlopowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jestem, jestem. Sprzątam trochę po domu, bo gościa z Włoch będę miała. Nawet obrazki na ścianach powieszone. Te co już dawno temu zrobione i oprawione w szufladzie czekały. Zaraz się milutko w domku zrobiło. Stefek na reszcie dostał karnisz i firankę. Specjalnie się tym nie przejął. Jak było tak mroźno to zdjęcia okolicy byłam robić. Spotkałam zajączka i lisa. Widziałam tez z oddali stado sarenek (5 sztuk) Pięknie jest i tyle. W tym tygodniu musze jeszcze fryzjera zobaczyć i włosy ufarbować. Starość nie radość. A potem ciacha będę robić i inne pyszności. Ściskam wszystkich (których nie zamęczam moimi opowieściami )! Fajnie wiedzieć, ze ma się wiernych przyjaciół – bez względu na wszystko. Do miłego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 do miłego Zelijko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jestem, jestem. Sprzątam trochę po domu, bo gościa z Włoch będę miała. Nawet obrazki na ścianach powieszone. Te co już dawno temu zrobione i oprawione w szufladzie czekały. Zaraz się milutko w domku zrobiło. Stefek na reszcie dostał karnisz i firankę. Specjalnie się tym nie przejął. Jak było tak mroźno to zdjęcia okolicy byłam robić. Spotkałam zajączka i lisa. Widziałam tez z oddali stado sarenek (5 sztuk) Pięknie jest i tyle. W tym tygodniu musze jeszcze fryzjera zobaczyć i włosy ufarbować. Starość nie radość. A potem ciacha będę robić i inne pyszności. Ściskam wszystkich (których nie zamęczam moimi opowieściami )! Fajnie wiedzieć, ze ma się wiernych przyjaciół – bez względu na wszystko. Do miłego!!! Fiu, fiu, kochana, jak gość z zagramanicy to faktycznie trzeba się dobrze przygotować. Popatrz, jak to dobrze, że ktoś taki czasem przyjedzie, człowiek od razu się zmobilizuje i mnóstwo rzeczy porobi, których dotąd nie zrobił. Zdrowiście? Jakaś fotka by się przydała tych obrazków i firanki Stefkowej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No gosci mobilizuja, owszem. A zdjecia firanki nie robilam, bo to stara firanka, ta sama ktora mial w bloku w swoim pokoju. Zapomnialam napisac, ze Molgery tez juz powieszone w laziece. A na poddaszu pozamiatalam duzo metrow podlogi. Zamiatam juz od jakiegos czasu, po malu, po malu. Strasznie duzo sie kurzylo, bo zadna ekipa nie sprzatala, kazdy tylko dokladal swoje smieci. Najgorszy ten drobny pyl. Wylewki nie zagruntowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Zanim zaczniesz znowu machać szczotką na poddaszu, potraktuj podłogę wodą ze spryskiwacza, będzie trochę mniej się kurzyło. Albo najpierw najgrubsze samą szufelką zbierz, a potem mokrym mopem od razu, tak jak miotłą. No ale te obrazki i Molgera to byś mogła cyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Żelko, chyba prosto zobrazu zeszłaś ..tym avatarkiem buziaki, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No wiesz Depsia ja ze wsi jezdem ale to i owo wiem. Dokladnie tak robilam pryskalam woda i grube zgarnialam szufelka.., ale syf i tak byl. Dam fotki dam, jak mi maz przeflancuje z aparatu na komputer. piatka mowisz, ze ladny awatarek? efilo mi kazala zmienic tamten a teraz marudzi, ze ten mdly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts