mayland 25.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 maylandcia p.s. ciesze sie, ze Tobie sie podoba, bo Ty masz dobry gust i jestes szczera. Dziekuję Moja mama to mówi, że mam gębę niewyparzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Obrazki fajniste i te za oknem i te wewnątrz Też lubię haftować choć ostatnio nie wychodzi i chyba skończę to co już jakiś czas temu zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 miko ty haftujesz ??? no nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a pewnie richelieu, płaski, krzyżyk robię na drutach ..na szydełku gorzej ale robię ... nawet kochana drapię jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 nawet kochana drapię jajka ale chyba nie tak jak Frosia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czyli mnie doganiasz niedobrze, niedobrze ........... dobra, ja ostatnio..maluje (i to niekoniecznie sciany) i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja przyszywam guziki...łyso Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Normalnie mnie nie doceniacie a pewnie , że jak Frosia drapię już od dobrych kilku lat Frosia ja też maluję ...ostatnio i mam lekko dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja przyszywam guziki...łyso Wam? to Ty przyszywasz guziki ? a ja od tygodnia szukam chetnego do przyszycia guzika w kożuszku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja przyszywam guziki...łyso Wam? noooo łyso..... Jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.02.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ALe trafiłam Wyszywałam krzyżykami i płaskim (mało pamietam), na szydełku robiłąm (drabinkę), na drutach (kilka rzeczy), tkałam gobeliny (nawet kilka), szyje na maszynie (głównei przeróbki i proste rzeczy) ale szczerze napiszę, że nie chce mi sie robić żadnej z tych rzeczy, guzików przyszywać takze Wolę jednak te meskie zajecia jak wiercenie, zbijanie, rżnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Oj dokładnie też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hejka ciekawie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja haftuję, owszem, na szydełku bardzo lubię, ale jakos ostatnimi laty zarzuciłam na rzecz krzyżyków. Płaskim też haftuję, no i hardanger mi się podoba, drobiazgi robię. No i lubię bardzo zajmować się renowacją starych mebli. Czyścić je, naprawiać ubytki, potem przywracać blask... Wszystkie stare meble w naszym domu sama osobiście restaurowałam. Zeljko, ja wiedziałam, że Ty cos kręcisz z tą skromnością. Dwa prześcieradła! Perwersja normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jak to milo tyle dobrego ludu tutaj zobaczyc Przyznam, ze ostatnio mnie sie nie trzymaja te rzeczy haftowane. Przesadzialam przy tej aukcji ostatniej, za szybko robilam, potem dwa tygodnie mialam sztywne prawe ramie i od tego czasu mam uraz psychiczny Ah, nie ma to jak znalezc usprawedliwienie dla lenistwa. Depsia a ktory duszek nie ma przescieradla? Normalna sprawa. Zadna perwersja, to nasz mundur, przecierz. jea co Ty tak malo mowny. Chyba Cie nie przerazil temat robot recznych. Znikam bo dzis zajeta bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Cześć Zeljka Ty wiesz, że ja ze wstydem muszę przyznać, że wbijam się tutaj dopiero pierwszy raz ... Teraz muszę odkopać gdzieś Twój dziennik .... więc na razie nic nie skomentuję ...poza jednym ... .... też kiedyś zdarzyło mi się haftować .... ale to było dawno i nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nie przeraża, temat przerabiałem w szkole podstawowej na zajęciach ZPT, gotowałem się z kolegami, że musimy z "babami" szydełkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a ja sie pożalę, że jako tatusiowa córeczka, musiałam we wszystkim asystować, pomagać i umieć zbijac, wiercić, heblować....uczył mnie wiele od małego.. potem Mojemu oczy wychodziły na wierzch ale też lubi pracować ale wiecie, jak chlopak chwyta za igłę to mnie rozczulenie bierze.. i biegne z pomocą.. dobrego dnia przyszłam pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja nie o tym haftowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Gwoździk, ty jakieś mysli masz skaczące w rytm pałeczek pewnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts