mayland 02.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na Domo oglądam taki program Plan siedmioletni. Tam robili kilka łazienek i pwoiem Ci Zeljko, że właśnie proste łazienki w nautralnych barwach z meblami z drewna i drewnianymi dodatkami. A to takie wiesz.... designerskie wnetrza są, na pokaz, do magazynów itp Fajnie im wyszły. W porównaniu do innych pomieszczeń łazienki sa proste i pełne natury i to dodaje im uroku Więc jakby kto pytał, to Twoja jest w podobnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zeljki dom to w ogóle bardzo mi się podoba, taki jest pełen dawnego uroku, choć nowy. Ma dzieczyna gust i wyczucie, żeby nie przedobrzyć, a tchnąć dawny czar w nowe wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kcesz powiedziec, ze przypadkiem wstrzelilam sie w nurt??!! A to Ci dopiero. Tak na prawde nie ma w zyciu wiekszego szczescia niz potrafic sie cieszyc tym co sie ma. A ja kocham nasz domek taki jaki jest, bo widze w nim wiecej niz tylko sciany i meble i kolory... Widze w nim wszystkie te lata przez ktore jak male mruweczki zapierdziulalismy na to wszystko. Widze tez to co nam przez to zapierdziulanie umknelo. Ale chyba dlatego wlasnie kochamy te nasze domki.., bo nie spadlo nam nikomu nic z nieba. Wiecie o czym gadam, nie?! Wiecej kocha sie to co kosztowalo nas wiecej potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ano właśnie. Jak o mnie chodzi, to mogłabyś moją dizajnerką zostać. W styl utrafiłabyś pewnie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Gdzies Ty mnie odnalazla tutaj w komentarzach do .........., niczego. Dziennika juz dawno niet, ale pogadac tutaj wciaz lubie i cieszy mnie, ze zemna gadac chca, pomimo tego, ze nie o budowie. A Ty moja bliska sasiadka jestes, wiesz o tym? Ja do poczty Zaborow mam nie daleko. P Odnalazłam Cię przez przypadek, czegoś szukałam .... i tak jakoś samo wyszło. Co do sąsiedztwa to przed nami jeszcze dłuuuga droga do przeprowadzki, może uda się nam wprowadzić wiosną przyszłego roku. Ale przeważnie raz w tygodniu ljeździmy na działeczkę. Narazie dom jest w stanie surowym z dachem. Teraz okna pozabijane są deskami przez co dom wygląda na taki smutny, aż żal na niego patrzeć. Ale ... aby do wiosny. Jak byś czegoś potrzebowała to pisz tu szybciutko, a ja w miarę możliwości Ci postaram się jakoś pomóc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dziekuje Asiu! Nic sie nie martw, kazdy z nas przeszedl przez ten etap domu zabitego dechami. Tak juz musi byc. Nie mysl, ze jest smutny ale, ze odpoczywa przed pracowitym okresem. Zalozyl ciemne okulary i sie wyleguje. A u nas dzis slonka juz nie ma. Mi zostalo jeszcze troche pracy przed przyjazdem goscia a nic mi sie nie chce. Moj Stefek dzis jakna zlosc wstal o 1.30 i od wtedy nie spi. Skubany. moglam sie domyslec, ze rano jak okna odslonie bedzie - zmiana pogody! A wczoraj sobie z mezem pogadalam tak:"Ty nie dlugo osmego marca czy ty jakis kwiatek masz zamiar mi kupic?" A on na to:"Przeciez to w niedziele." Nie mowilam mu, ze ten kwiatek to sobie wczoraj sama kupilam. Wieczorem maz siada w swoj naroznik do filmu i zdziwiony pyta:"O, a co to za kwiatek?" A ja udaje zdziwiona i uszczesliwiona i odpowiadam:"O dziekuje ci kochanie, to jednak kupiles mi ten kwiatek!" Pozdrawiam radosnie wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A już myslałam, że nie będzie Cię dzisiaj, bo gość przyjeżdża! U nas też słonka póki co brak, ale to nic, może w dzień chociaż na chwilkę się przejaśni. http://republika.pl/blog_qf_3326139/3702337/tr/laka_i_wiosenne_kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 U nas też słonka brak, ale wiosnę już czuć w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie ma to jak zaradna kobieta. Chyba pójdę po kwiatek bo ja na pewno nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry! Za Wami na pewno bardzo miły dzień z Gościem, więc dzisiaj też będzie dobry dzień. U nas słonko świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Zeljko czy ja mogłabym prosić o przepis na bananowca bez pieczenia? Gdzieś go na forum widziałam ale odnaleść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 U nas mokro, szaro no brzydko jest ale i tak Wszystkim życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 u nas też szaro i i brzydko ale za to cieplusio co mnie niezmiernie raduje miłego dzionka maluszku i wszystkim odwiedzającym oczywiście również no i oczywiście gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A u nas słonecznie więc wszystkim słonko wysyłam http://images2.fotosik.pl/89/29d1e98a2db3d47c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 U nas od wczoraj była mgła jak mleko. Niedawno siadła i pięknie słońce świeci (idę na taras na fajkę, bo przyjemniej teraz dymić niż w zimie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 cześć dobrego dnia, pozdrawiam ps. możemy już razem czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Zelijko a może film ci podesłać ze shrekiem? mam wszystkie 3... choć pewno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Już to zaproponowałam, Sylwia. Nie odbieraj mi radochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Bosche, jak tu Was wszystkich nie kochac? Gosc dzis pojechala. Wspanialy to byl dla nas czas. Krotko bylo ale przepieknie. maylandcia juz ide szukac przepis. buziaki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts