bobowa budowniczowa 05.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Żelko kochana i jak Cię tu nie kochać???? Twoje posty są takie ciepłe, takie wzruszające.................wiesz................. Ty mądra kobitka jesteś Całuski dla Was zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dziękuję Zeljko. Zrobię bo mi się przepis podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Czy ja czegoś nie wiem? Gdzie ten przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W moich komentach Depesiu. Z dostawą do domu dostałam. Co firma to firma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A Gosposia gdzie? Jakieś zdjęcie tego pysznego wyrobu jest chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie no ja nie mam , dopiero robić bedę Chyba że Zeljka ma jakieś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tyz ni mam. Ide chyba spac bo nie moge dojsc do siebie. Najpriew Stef nie spal cala noc przed przyjazdem goscia. Potem jak On w dzien odsypial to ja robotalam po domu i nie odespalam. Potem jak gosc mial przyleciec o 19.30 do Warszawy, to okazalo sie, ze dzwoni do mnie z Katowic. Samolot nie mogl wyladowac tutaj bo straszna mgla byla. wiec z Katowic autobusem zapierdziulaly. Jak drugi raz po nia jechalismy na lotnisko to byla pierwsza w nocy. Potem bylo fajnie i nagadac sie nie moglismy. kto by spal jak gadac mozna bylo. A teraz jak pojechala dopadlo mnie spanie. Trzymanko. Jak bardziej bede przytomna to dam znac. Dziekuje, ze jestescie. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobrych senków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No dzis od piatej urzedujemy. Aby nie tylko gadac dam fotke z pokoju goscinnego http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC07753.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC07743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cześć Żelko kochana..patrzę i widze tylko i podziwiam jak sobie ustawiłaś elegancko kinkiety..wszechwiedząca byłaś..a ja chodzę i do końca ie wiem jak będzie łózko.. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cześć Żelko kochana..patrzę i widze tylko i podziwiam jak sobie ustawiłaś elegancko kinkiety..wszechwiedząca byłaś..a ja chodzę i do końca ie wiem jak będzie łózko.. pa Hi, hi co Ty mowisz..., kupowalo sie to na co bylo nas stac i co w miare nam sie podobalo. Watpliwosci wciaz sa, czy to na pewno jest to ale wiesz jak to u nas jest.., my troche inaczej patrzymy na zycie i jestesmy raczej ze wszystkiego zadowoleny..., bo w sumie.., to takie drobiazgi sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ...my troche inaczej patrzymy na zycie i jestesmy raczej ze wszystkiego zadowoleny..., bo w sumie.., to takie drobiazgi sa... Życie składa się z takich drobiazgów i szczęśliwy ten, który potrafi się z nich cieszyć. Witam serdecznie i buźki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej jea! Milo Cie widziec! Dzieki, tez przesylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dzień dobry! Przeszkadzać nie chciałam. Fajnie, że nagadałas się, zobaczyłaś i w ogóle. A te obrazeczki na dłóżkiem to Ty haftowałaś, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bardzo fajny pokój gościnny! Większy niz u mnie Ja to mam klitke na łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ...my troche inaczej patrzymy na zycie i jestesmy raczej ze wszystkiego zadowoleny..., bo w sumie.., to takie drobiazgi sa... Życie składa się z takich drobiazgów i szczęśliwy ten, który potrafi się z nich cieszyć. Witam serdecznie i buźki przesyłam ooo i tu sie z kroliczkeim zgodze tak jakbym o sobie czytala tez wysylam caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.03.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Piękna szafa w tym gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ej dzieki, dzieki Depsia obrazki mojej roboty, zgadlas. Tam mi sie ten wzor podobal, ze mam takie same obrazki tylko w bezu w salonie. mayland pokoj ma 17m2. widzialam Twoj goscinny wcale mniejszy nie wygladal. Slonko to szafa sosnowa. Wszystkie meble w goscinnym sa sosnowe i sa to meble z naszej sypialni w bloku. Maja juz swoje lata. Pokoj goscinny nie jest jeszcze urzadzony do konca. Ja pokazalam tylko to co sie nadaje. W jednym narozniku do sufitu sa ulozone kartony nieraspakowane, a meble po drugiej stronie lozka ulozone sa bez ladu i skladu To znaczyy sa po prostu poukladane jedna szafka za druga w takim "sznurku"... Wyglada to mniej wiecej jak w sklepie meblowym. Jak poddasze bedzie mozna meblowac to chce co nieco zabrac do gory, ale na razie jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No to moje zdjęcia przekłamały U mnie jest ok.10m2 A teraz jak wstawie tam narożnik to zostanie tylko kawałeczek podłogi dla wchodzącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts