DPS 06.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zeljko, i tak widać, że pokój jest przestronny i każdemu gościowi będzie w nim wygodnie. A wzory naprawdę ładne i pięknie pasują w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mayland a czy twoi goscie nie maja dwoch pomieszczen, bo ja pamietam sypialnie ale i taki pokoj do posiedzenia. Chyba, ze cos pokrecilam. Depsia Ty jak nikt rozumiesz moja wzoromanie. Musze zebrac wszystkie i zrobic plytke a jak to zrobie to Ci przesle abys tez miala to co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Aaaa te dwa pokoje to moich rodziców są, na przyszłość. No teraz mogę gości też tam nocować. Jednak pokój dla gości mam na dole. Nie jest duży ale wejdzie łóżko, szafa pod schodami i obszerna komoda. Wtedy goście mieliby też dla siebie łazienke na dole a my na gorze. Zresztą, jakoś damy radę wszystkich przenocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ech ładny ten pokój, a na dodatek w ogóle jest pokój dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ahaaaa, to teraz rozumiem, to ja goscinnego nie widzialam, widzialam te pokoje rodzicow... Pokoj dla goscia i tak tylko do spania jest, wiec jak lozko i szafa sie mieszcza, to wystarczy. Za wygodnie tez nie dobrze, bo noz - widelec zostana na zawsze... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ech ładny ten pokój, a na dodatek w ogóle jest pokój dla gości U nas musial byc, bo nasi goscie zadko sie pojawiaja ale jak juz to na kilka miesiecy. To nasze babcie, starsze osoby, wiec musza miec swoj zakatek gdzie nawet w dzien mozna drzemke walnac w ciszy i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 rozumiem, u mnie troszkę inna sytuacja, na razie ten jeden gość raczej na stałe, przynajmniej w ciepłych miesiącach mieszkać będzie w swoim pokoju, mieć będzie swoją łazienkę i swoja garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Musze zebrac wszystkie i zrobic plytke a jak to zrobie to Ci przesle abys tez miala to co ja. Ooo, to jest doskonały pomysł! Tylko jak ja Ci przeslę moje? Ja mam w czasopismach, kilka segregatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie przesylaj, mam i tak za duzo. A jakbym potrzebowala jakis motif to mam maila i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No dobra, to niech już... Dzień dobry mówię i lecę kominek pomagać robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Lec, lec. a ja poczytam http://dom.gazeta.pl/ogrody/1,72077,3042774.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Zeljka dzięki za Oldfielda http://img19.imageshack.us/img19/193/bukiet.jpg dzień kobiet dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzień dobry! Jak tam, plan ogrodu już gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gosiek dzieki za piekne kfiatki. Depsia chyba komentarze pomililas. Khm, plan jest taki, ze ogrod nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie, nie, kochana, ja w takich ważnych sprawach się nie mylę. Poczytałaś wczoraj o ogrodzie, to pewnie już wszystko wiesz i poplanowałaś, gdzie nie siać i nie sadzić. A tak poważnie - ogród ma być wytchnieniem i przyjemnością dla własciciela. Jeżeli praca w ogrodzie nie jest możliwa do wykonania, a samo posiadanie ogrodu zmuszałoby właściciela do wielu ograniczeń, nie deptania, niechodzenia, schylania i temu podobnych - to nie ma żadnego sensu zakładanie jakiegoś ogrodu. Każdy powinien miec ogród na miarę swoich potrzeb i możliwości, także fizycznych. I Wasz ogród powinien być taki, żebyście i Wy i Stefek mieli z niego radość. Najlepiej to najpierw tylko kawałeczek wyrównać i sobie wykaszać, żeby trawsko za duże nie rosło. Niczego nie siać, szkoda zachodu. Jak się będzie kosić to, co samo urosło, to fajny trawnik i tak będzie. Wiem na pewno, sprawdzilim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry! Mam nadzieję, że noc minęła spokojnie, a ranek piękny jest, choć bez słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie, nie, kochana, ja w takich ważnych sprawach się nie mylę. Poczytałaś wczoraj o ogrodzie, to pewnie już wszystko wiesz i poplanowałaś, gdzie nie siać i nie sadzić. A tak poważnie - ogród ma być wytchnieniem i przyjemnością dla własciciela. Jeżeli praca w ogrodzie nie jest możliwa do wykonania, a samo posiadanie ogrodu zmuszałoby właściciela do wielu ograniczeń, nie deptania, niechodzenia, schylania i temu podobnych - to nie ma żadnego sensu zakładanie jakiegoś ogrodu. Każdy powinien miec ogród na miarę swoich potrzeb i możliwości, także fizycznych. I Wasz ogród powinien być taki, żebyście i Wy i Stefek mieli z niego radość. Najlepiej to najpierw tylko kawałeczek wyrównać i sobie wykaszać, żeby trawsko za duże nie rosło. Niczego nie siać, szkoda zachodu. Jak się będzie kosić to, co samo urosło, to fajny trawnik i tak będzie. Wiem na pewno, sprawdzilim. W stu procentach popieram. To przyjemność ma być a nie obowiązek. Posadź za to trochę kolorowych krzewów, co wiosna i jesienią barwne plamy dawać będą. A tak w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzien dobry! Pogoda do dupy, ze tak zie wyraze.., konkretnie. Wstalam po przespanej nocy z bolem glowy. Okolice zatok. Ja to chyba zaczne myslec, ze jezeli boli to jest ok, bo oznacza to, ze zyje. A z ogrodem macie racje. Ja tez mowilam mojemu panu aby tylko teren wyrownac i kosic to co urosnie, ale on chce trawnik. A niech se robi co chce, tyle, ze go kopne jak potem bedzie mi marudzil, ze podlewac trzeba i ile to wody i takie tam..... A zapytam, bo ja totalnie glupia w tym temacie ogrodowo-zwierzakowatym Czy wiecie co to za owady sa u nas? Latem lataja takie jakby osy czy cos, ale one cos w ziemi dubia. wlasciwie u nas dookola domu to jest ziemia z piaskiem, takie sypkie to i one tam cos "nurkuja"... A ja sie boje aby Stefka nie ukasily bo nie wiem czy czasami nie jest uczulony na ich jad, bo na przyklad jak komar go dziobnie to ma taki odczyn.., czasami i do 10cm srednicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 09.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam cieplutko i buziaki zostawiam Ten Twój ból głowy to chyba sprawka ciśnienia, dziś zapowiadali, że będzie ono bardzo niskie. Proponuję pyszną kawkę. http://images37.fotosik.pl/68/6f8f9be707a70f7b.jpg Żelko strasznie mi się podobają obrazki w pokoju gościnnym. Czy pamiętasz może skąd masz do nich wzorki, bo sama chętnie bym takie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts