Gosiek33 09.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 To prawdopodobnie dzikie osy, miewają gniazda w ziemi http://pl.wikipedia.org/wiki/Osa Jak na Twoim terenie to kup jakiegoś Raida na owady latające, na osy i raczej z nimi walcz W takiej sytuacji rozkopywałabym te gniazda pojedynczo i tępiła trucizną. Na przyszłość powinnaś obserwować czy nie próbują nowych zakładać i utrudniać im życie, chroniąc w tym czasie syna w domu Kiedyś osy zakładać zaczęły nam gniazdo w butwiejącej belce w daszku. Cały film nakręciłam, co działo się jak zaczęliśmy to rozwalać - koszmar, masakra, potworność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Żelko - to powinny być osy. Rób tak jak radzi Gosia - tylko uważaj Uważaj też na szerszenie - w naszych rejonach często można je spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A co ja walczyc ne lubie To chyba mi na zlosc te stworzenia los wysyla Ale niestety jak o mojego Stefcia chodzi..., to umiem nawet zabic taka ose... Ale usmiac sie mozna jak ja to robie: Najpriwe ostrzegam ose aby sie wyniosla, bo jesli nie, to bede zmuszona ja zabic.., a bardzo tego nie chce... Jak ta uparcie nie chce odejsc, to klapne, a potem przepraszam i prosze o wybaczenie... Walnieta jestem, wiem, wiem.... Asiu wzorki mam na komputerze. Moge wyslac mailem, choc lepiej bedzie jesli zrobie porzadek - bo mam na dwoch komputerach wzorki. Uporzadkuje, maz zrobi z tego plytke i dam Ci wszystkie wzory jakie mam. A jesli Ci sie spieszy to te dwa odnajde i mailem przesle. Tylko poprosze o maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 09.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Żelko kochana jesteś, ale nie chciałabym sprawiać Ci kłopotu. Po prostu myślałam, że może pamiętasz skąd te wzorki masz. A tak na marginesie, to na płytkę ze wzorkami bardzo chętnie poczekam. Podaję adres e-mail /może kiedyś się przyda/: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzień dobry Zeljka znów dawno nie zaglądałam ale nie tylko do Ciebie tylko na forum w ogóle wracam do życia i do Was dziewczyny kochane pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ivo!!! Nawet nie wiesz jak brakowalo Cie tutaj! Wazne, ze jestes znowu. A o mnie pamietalas, bo kartke na Swieta zawsze od Ciebie dostaje na maila. Dziekuje Ci kochana! Co tam u Ciebie nowego? Kasiu dzieki za maila. Jak tylko maz wroci to przesle wzorki a o plytce dam znac. Ja juz nie pamietam skad mam te wszystkie wzory bo to przez lata zbieralam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja chciałam napisać, że cieszę się, że to co drażniło się wyjaśniło To nic, ze w innym wątku. Ważne, że teraz lepiej się czujesz, my zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Oj, Zeljko, Zeljko... I co ja mam z Tobą zrobić? Takie śliczne rzeczy przysłałaś, ale nie można wydatków specjalnych robić, to bardzo niedobrze jest. Bieżniczek jest przecudny, a kolorami to mi do chałupy tak pięknie pasuje, że szok! Chyba specjalnie dobierałaś, spryciulo. A firaneczka chyba rzeczywiście do domku trafi - jest śliczna i będzie tam bardzo dobrze pasowała. Jasnowidz jesteś, czy jak? Ech, Ty, Kochana Dziewczyno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ja chciałam napisać, że cieszę się, że to co drażniło się wyjaśniło To nic, ze w innym wątku. Ważne, że teraz lepiej się czujesz, my zresztą też Dla mnie ważne było aby L wiedziała, ze nie mam do Niej żalu. Byłam zła na początku, (choć właściwie to był bardziej smutek niż złość) bo zabolały mnie Jej słowa, ale ja nie mogę żyć z urazem do kogoś, bo mnie to ze środka gryzie i nie daje mi spokoju. Każdy z nas jest tylko człowiekiem i każdy z nas bladzi na swój sposób, a nikomu nie jest w życiu łatwo. Jakbym ja mogła osądzać L na podstawie tych paru przykrych słów które w złości powiedziała? Człowiek jest o wiele więcej niż wypowiedzianych paru słów...Przecież ja Jej nie znam, nie znam jakim na prawdę jest człowiekiem, nie wiem co w życiu przeszła i przez co teraz przechodzi. Owszem, nie powinna była tak mnie urazić.., ale nie przekreśla Ja to u mnie jako człowieka. Kim bym ja była jakbym tak łatwo spisywała na stratę drugiego człowieka? Musiałabym samą siebie uważać za lepsza, a tak nie jest. Cieszę się, że zdobyła się na przeprosiny, bo teraz już i Ona i ja możemy iść dalej bez tego niepotrzebnego bagażu. Być w błędzie nie jest słabością, ale tkwić w błędzie jest. A po to jesteśmy tutaj razem na tej Ziemi aby się uczyć jedni od drugich. Nie ma tu lepszych i gorszych, wszyscy się wciąż tylko uczymy. I dlatego każdy z nas jest wartością i każdy jest tak samo ważny i potrzebny. Inaczej by nas tutaj nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Aniu wzorki przeslalam. Depsia podobaja nam sie te same rzeczy. Nic nie dziekuj, przecierz Ty mi taka mila niespodzianke na Swieta zrobilas. Czulam sie jakby ktosz rodziny na Swieta przyjechal. Bo Ty o mnie pamietalas. Wiec mi tu nie gadaj ,no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No wiesz, ja to taka zwykła, mówią, że bez honoru i w ogóle. A Ty jesteś niezwykłą Osobą. Ty to Ciepło, Światło i Dobroć. I ja dumna bardzo jestem, że Ciebie znam i że w ogóle gadasz ze mną. Dzień dobry! Mam nadzieję, że taki właśnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 10.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam serdecznie w ten pochmurny ranek. Może się jeszcze rozpogodzi. Żelko jesteś niesamowita, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wzorki. Rzeczywiście te większe są bardziej czytelne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Zeljko jak to miło móc bywać u Ciebie z wizytą i chłonąć Twą dobroć i wyrozumiałość dla ułomności świata troszkę lata Ci ślę http://img21.imageshack.us/img21/3863/dzialka260707063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 He, he, no cieszyc sie bardzo, ze Wy tak ladnie o mnie gadac ale wsrod innych kfiatkuf to ja zwyczajny jestem, na prawde. A za cieple slowa dziekowac i mowic, ze podobnych ludzi do siebie przyciagam. My dzis od 1 do 6 rano rzadzili. Co ten moj Stef sie na zegarku nie zna jak nikt inny. Teraz musze kawe wypic bo mi rece lataja jak glupie. To juz nie te lata na nieprzespane nocki. Pozdrafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 CzY choć w dzień odsypia, czy cały czas taki nakręcony chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Spal potem od 6 do 10. Wiec w dzien juz nie bedzie odsypial. Czasami jak rano nie odespi to po poludniu odsypia z 2 godzinki. A ja z nim. Latem bedzie dla mnie latwiej bo to okres kiedy czuje sie silniejsza i mam wiecej energii. Zime to zawsze musze cierpliwie przeczekac. Ale wiosna juz idzie, idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivo!!! Nawet nie wiesz jak brakowalo Cie tutaj! Wazne, ze jestes znowu. A o mnie pamietalas, bo kartke na Swieta zawsze od Ciebie dostaje na maila. Dziekuje Ci kochana! Co tam u Ciebie nowego? wiesz u mnie jedna nowina....ale za to jaka....trochę spadło na mnie jak grom z jasnego nieba powiedziałam juz na KK więc tajemnica nie jest....mamą znów będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivo no cos pieknego!!! Gratuluje Ci z calego serca! Dbaj teraz o siebie szczegolnie. No patrz, a Aga J.G. tez nie dlugo urodzi, pewnie wiesz juz. Fajnie Wam tak, piekny to i trudny okres dla kobiety, ale jest to wielki dar i ciesze sie razem z Wami. Buziaki od nas najserdeczniejsze!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivo!!! Nawet nie wiesz jak brakowalo Cie tutaj! Wazne, ze jestes znowu. A o mnie pamietalas, bo kartke na Swieta zawsze od Ciebie dostaje na maila. Dziekuje Ci kochana! Co tam u Ciebie nowego? wiesz u mnie jedna nowina....ale za to jaka....trochę spadło na mnie jak grom z jasnego nieba powiedziałam juz na KK więc tajemnica nie jest....mamą znów będę.... piękna nowina serdecznie gratuluję przyszłej mamusi ale będzie małych formków w tym roku... cześć Żelko, dawno mnie tutaj nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Powinnyscie zrobic watek "forumowych nowinek" i tam dawac fotki maluchow i dzielic sie doswiadczeniamy. DarioAS czemu mi sie ta strona Bebiko nie otwiera? To znaczy niy otwiera sie ale nic tam nie mam, biale pole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts