DarioAS 10.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a jaki masz program??bo ponoć przez Operę się nie otwierają te stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ale wiosna juz idzie, idzie... No idzie, tylko zanim przyjdzie na dobre to jeszcze trochę nam chmur przyśle i wiatrów... Ale pocieszam się, że mamy lepiej niż w Afryce - u nich ciągle słońce i gorąco, nie znają wiosny, biedne misie... Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wiem że Aga JG też właśnie dojrzałam jej fotkę na naszej klasie i to ona zmobilizowała mnie żeby znów zajrzeć na forum oj, będzie tych forumków....i mamuś w "słusznym" wieku jakoś tak nie mogę się do konca oswoić z tą myślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witanko leje, zimno, wiosny ni ma pozdrowienia dla mamusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 we Wrocku słonecznie w ogródku przebiśniegi i krokusy kwitną i tulipany wyszły na 5 cm już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo podobno male dzieci odmladzaja. Z reszta w naszym wieku mozna rodzic, jesli kto juz jest taka szczesciara, ze moze. Zwlaszcza kiedy to nie jest pierwsze dziecko. DarioAS pojecia nie mam co ja mam albo raczej nie mam, ale mi sie nie otwiera. jea kochany czlowieku, Ty jestes jak slonce, bo za kazdym razem jak Cie widze to sie usmiecham. Pozdrowienia i usciski przesylam. Depsia jak ja mowie, ze wiosna idzie, to mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Zeljka - zobaczymy jak to będzie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivonesca - gratulacje Wiosenka zmierza do nas dużymi krokami, dziś takie piękne słoneczko, nawet trochę już grzeje. Oj na spacerek by się poszło. Szkoda, że muszę siedzieć w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No ale kto Ciebie wie, czy Ty wiesz, co mówisz? Ivonesca - gratuluję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 oj, będzie tych forumków....i mamuś w "słusznym" wieku jakoś tak nie mogę się do konca oswoić z tą myślą ... ivonesco, ja się oswoiłam... to i Ty się oswoisz Potem to wszystko idzie jak na sprężynie Trzymam mocno kciuki, GRATULUJĘ i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ivo podobno male dzieci odmladzaja. Z reszta w naszym wieku mozna rodzic, jesli kto juz jest taka szczesciara, ze moze. Zwlaszcza kiedy to nie jest pierwsze dziecko. A Zeljka to zawsze w samo sedno trafi Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A gdzież to Gospodyni? Dzień dobry! Zeljko, o wzorach storczyków pamiętam, ale zajrzyj też tutaj: http://chomikuj.pl/pamelka26/rob*c3*b3tki+r*c4*99czne/haft+krzy*c5*bcykowy Dziewczyna niemało wzorów też nazbierała, ciągle patrzę, mam "kandydata" na 7. stronie jej wzorów, tylko nie wiem, czy to storczyk jest... Idę jeszcze popatrzeć za czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Znalazłam storczyk u tej dziewczyny na stronie 20 u góry, ale prawdę powiedziawszy, ten schemat taki jest, że nie podjęłabym się haftowania z niego, za nic. Jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dziewczyny kochane - bardzo dziękuję za dobre słowo :-) PS. też odkopałam niedawno krzyżyki z głębokiej szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cze laski Ostanio coś wiele przyciążyło na forumie Buziaki dla wszyskich zostawiam P.S. Zima wróciła Chyba na narty się kopnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cze laski Ostanio coś wiele przyciążyło na forumie Buziaki dla wszyskich zostawiam i to jak ktoś ładnie nazwał...w "słusznym" wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ivo co tam wiek ma do dzieci? Jak sa to znaczy, ze wybraly nas z jakiegos powodu i trzeba czuc sie zaszczyconym. A ciaze trzeba pilnowac czy to sie ma 20 czy 40 lat tak samo. Pilnuj tylko aby brac kwas foliowy i inne wzne duperele. jea na narty wodne chyba? Depsia ide szukac tam u gory. Nie przejmuj sie, jak sie natkniesz na wzor to dobrze, a jak nie, to tez dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ivo co tam wiek ma do dzieci? Jak sa to znaczy, ze wybraly nas z jakiegos powodu i trzeba czuc sie zaszczyconym. A ciaze trzeba pilnowac czy to sie ma 20 czy 40 lat tak samo. Pilnuj tylko aby brac kwas foliowy i inne wzne duperele. ano biorę kwas foliowy, biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No i co? Cos Ci podpasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie macie jakiegoś geometrycznego wzoru z kwadratami czy prostokątami? Kupiłam cekiny do wyszycia poduszek i nie mam weny jak je naszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts