Żelka 19.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Szkoda, ze sama sobie tych komentarzy nie zakladalam, bo bym chetnie teraz zmienila tytul na - Towarzysztwo wzajemnej adoracji, slodkopierdzenia i dziendoberkowania - wchodzic na wlasna odpowiedzialnosc!!!! Albo na przyklad - Nie wchodzic bo na zawsze wpadniesz/popadniesz!!! Albo tez - watek forumowcyh dynozaurow - przetrwali skubance!!! Ale nam tu i tak dobrze, no nie?! froschia no i co ja mam z Toba zrobic? Te serducha duzo mowia o Tobie. Ziomalko Ty moja! Dasz jakis typowo slaski przepis, ale nie kluski slaskie bo to znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jakbys wiedziala , ze wlasnie wkleilam u siebie przepis na Panszkraut dla wusi , ale ty tez mozesz skorzystac .....nie wypada zeby Hanyska taka jak ty nie potrafila tego gotowac fajny ten przybornik , nie ? jakby kogos interesowal, to dostepny jest na stoiskach Tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ej Dupa !!!! (to do depeesi ) ja cie widze na jawie i we snie i nie jest mi z tym ..zle nie wypisuj na moj temat kochana takich bredni , bo ludzie jeszcze uwierza .jestem zwyczajnym obslizglym plazem i tej wersji sie trzymajmy zejka patrz jaka pieprzniczke i solniczke sobie dzisiaj kupilam http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kw11/kw11_16247_detail.jpg Z wersją o zwyczajnym płazie - nie przejdzie. No f...g way. We śnie to i ja Ciebie widzę, ale co z tą jawą? Zeljko - ja Ci cos podrzucę w temacie śląskich przepisów (podpieprzę Frosię, a jakże ): zobacz tutaj! Frosia - teraz to Ty dopiero pieprzyc będziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a idz ty ...kapusiu .....................sama sie przed chwila zelijce przyznalam - na nieswiadomce, ze ty cos knujesz za moim plecami .pomyslam , ze lepiej niech sie ludzie ode mnie dowiedza , anizeli mieliby pisac o mnie w prasie albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a idz ty ...kapusiu Też Cię kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzień doberek żeby zgodnie z nową nazwą dziennika było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 20.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzieńdoberek - co by podtrzymać tradycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 20.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dopiero teraz otworzyły mi się obrazki. Solniczka i pieprzniczka jest super!!! Co u Stefka, jak się czuje, czy daje Ci się pospać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 witam jak ze zdrówkiem u was? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Odpukac, dziekowac, dobrze. Lepiej jak Was wszystkich widze. Mozna nerwy na dziendoberkowaniu rozladowac. Ivus Ty sie tu laduj jak jest tylko czym. Asia jak tam wyszywanie? Zaczelas juz cos robic? edittkaaa dawno Cie nie bylo, wiec tym bardziej sie ciesze, ze Cie widze. Zaraz lece do Ciebie zobaczyc co slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aha..........chciałam powiedzieć, że ja człowieka Depesię zauważyłam Cze Depesiu drugi kochany człowieku Cze, Ania! Kurna, wreszcie ktoś mnie docenił, a nie tylko zwyczajna depsia i zwyczajna depsia. A tak poważnie - Ty, Aniu, jesteś tak kochana Dziewczyna, że trudno o drugą taką - i wiem, co mówię. Do jednej partii z Zeljką należysz, chociaż może i o tym nie wiesz. Muszę cos powiedzieć, żeby tak słodko nie było. Mogę? DUPA!!! Depesia wiesz co mi się najbardziej podobało w Toim poście DUPA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aha.........zapomniałam powiedzieć dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Frosia te serduszkowe przyrządy są bardzo fajne A czy może mi ktoś wytłumaczyć kto kogo komu i dlaczego coś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie moze bo tu sie nie plotkuje jawnie to raz a drugie co jeszcze wazniejsze, nikt, nikomu i nic.., a gdzies Ty przeczytala, ze zrobil??? Jak co to daj linka, zaraz sie bedziemy zachwycac, ze komus zle idzie... Bosche, nawet kiedys tak nie moglam zartowac..., to wszystko przez Was paskudne baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzień dobry! Plotkujecie? Ja też chcę, dlaczego ja żadnego PW z plotami nie dostałam? Podobno Hermenegildzie Kociubińskiej coś nie wyszło, to mozna się z tego trochę pocieszyć. Oj, Zeljko, Zeljko... Miałaś napisać, jak tam Stefek i czy daje Ci już pospać. Ania - dziękuję, zawsze wiedziałam, że ja ładnie mówię DUPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dupa, pospac dzis nie da!!! Ale my juz taka wprawe mamy w tym, ze przestalo nam to przeszkadzac. Odespalismy dzis do 9.30 A w sprawie co to wczesniej pisalam..., uwazam, ze myslec pozytywnie to jest polowa sukcesu.., czasami nawet wiecej.., a mianowicie.., to sukces sam w sobie... Czy ja nie wspominalam ostatnio o glazurniku??? A czy nie pisalam, ze jakos to bedzie??? No i co?? Glazurnik sam do nas przyszedl!!! No slowo daje!!!! Juz od trzech dni robi u sasiadki taras. Ale sie usmiechnelam jak zobaczylam przez okno, ze robi!!! Maz juz sie z Nim umowil. Samo zycie. Aha, abym nie zapomniala.., dzien dobry!!! Kocham Was, jestescie wspaniali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Miło, że nas kochasz i dobrze, że Stefek dał Ci się wyspać chociaż rano. Sam przyszedł, powiadasz... Tylko niech Mąż dobrze się przyjrzy czy glazurnik ładnie płytki kładzie i popyta sąsiadkę o wrażenia ze współpracy, bo to strzeżonego Pan Bóg strzeże, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam się wiosennie! Jakie to miłe niespodzianki nas spotykają w życiu... , czasem tylko niektórzy zapominają, albo są tak zalatani, że nie wyglądają przez okno i taki glazurnik im przechodzi koło nosa i nawet o tym nie wiedzą... Buziaki przesyłam... PS: ŻABIE PRZEPISY SĄ REWELACYJNE!!! (Podesłałam Księciuniowi do przetłumaczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Depsia ty juz nic nie mow, u nas to polecany i najlepsi specjalisci okaziwali sie, khm.., miec problemy... ale wbrew ich staraniom.., zyjemy... Bedzie jak bedzie. Wydaje sie w porzadku, widzialam jak dbal o teren dookola tarasu... No mowie Ci co mi da, ze ja go przepuszcze przez lupe CIA, jak moze sie zdarzyc, ze u nas pierwszy raz cos spieprzy. Ty lepiej kciuki trzymaj. rasia no ja froschi przepisy czytalam i smutno mi bylo.., bo sie zapisalam do partii Slazakow..., a tu dupa..., nie wejde tam aby im wstydu nie przynosic..., nie da sie tak gadac.., no way... Stwierdzilam, ze Slazakiem czlowiek jednak sie rodzi! A sympatie do nich i slabosc mam, nic na to nie poradze.... Jeszcze do nie dawna jak ktos ze mna rozmawial to pytal czy ja czasami nie jestem ze Slaska, bo taki troche akcent inny mam..., ale ostatnio u fryzjera zmienili mi obywatelstwo na Ukrainskie... Jakos jeszcze nikt mnie z Balkanczykami nie pomilil... piatka Ty wiesz, ze Ty moj aniol jestes juz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts