tola 21.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wiosna przyszła, dzień dobry http://zabawyplastyczne.blox.pl/resource/23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Co za piekny obrazek!!! Szczesliwe musi byc to dziecko co ten obrazek poczynilo. Choc moze tez byc tak jak czytalam dzis w psychologu, ze innej farbki nie mialo. tolcia Ty nasza wiosna jestes i krolowa ogrodow, i nie tylko.., Ty wiesz o tym, nie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 na wiosnę to ja już trochę za staram jestem marzannę to jeszcze mogłabym zagrać i spłynąć do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Pozdrowienia od południowców . Zeljko normalnie Cię nie poznaję , wpływ Depesi jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 na wiosnę to ja już trochę za staram jestem marzannę to jeszcze mogłabym zagrać i spłynąć do morza , oj Tolusia dajesz popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 tola Ty mlodsza jestes niz sie przyznajesz, mowie Ci soncia w ogole nie wiem o co Ci chodzi. Prosze konkrety, albo mi dupy nie zawracaj. bosche sonica co oni mi zrobili???????? ratuj mnie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W Niani Frani przed chwilą śpiewali tak: oj nie zważaj na to, że ja piegowato, bo mi pod pierzyno, wszystkie piegi zgino...hej moje piegi jeszcze w ukryciu, bo słońce za górami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zeljko, przeczytałam wszystko, TY MOJA KOCHANA POCIESZYCIELKO STRAPIONYCH Diękuję Ci bardzo tutaj bio ja już ten tego znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Pozdrowienia od południowców . Zeljko normalnie Cię nie poznaję , wpływ Depesi jak nic. No tak staram się ją trochę wychować, Sonisiu, chociaż nie jest to łatwa sprawa, uparta cholera jakaś, swoje i swoje gada... Zeljcia, kciuki będę trzymac bez dwóch zdań, coby się nie zabić na tym tarasie w przyszłym roku na kawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W innych wyrazach też będziesz Ją szkolić ? Niech dziewczyna pozna dogłębnie naszą mowę ojczystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jest taki zamysł, z tym, że w tym liczę na pomoc innych forumowiczów takoż. Zwłaszcza nasze chłopaki sobie fajnie radzą z niektórymi słowami. Na przykład "flaszka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Flaszkę to chyba Zeljka zna, no chyba, żeby nie. Zeljko, czy flaszka jest Ci obca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Żelciu, troszkę wiosny Ci przyniosłam http://republika.pl/blog_wo_3454437/4072084/tr/wiosenna_biedronka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 soncia nic co ludzkie nie jest mi obce. Z reszta ja zawsze mowie, ze wbrew pozora, jestem bardzo normalna. joolcia dziekuje za wiosne. Jest piekna jak....., wiosna. Ide spac, kochane Wy wiosny moje. Spita dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 soncia nic co ludzkie nie jest mi obce. Z reszta ja zawsze mowie, ze wbrew pozora, jestem bardzo normalna. joolcia dziekuje za wiosne. Jest piekna jak....., wiosna. Ide spac, kochane Wy wiosny moje. Spita dobrze. Co te baby Ci zrobiły no cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry poniedziałkowo sobota była taka piękna a dziś znów brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wieje, wieje, to wreszcie zimę od nas wywieje...mam nadzieję... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej dziewczynki. No pies drapal.., niech se wieje.., tylko Internet wtedy nawala, wiec nie posiedzie dlugo, bo sie wsciekne od tego wywalania... W ogole to na wsi fajnie z Netem jest, dziala dobrze tylko jak jest wyzowa pogoda i bez wiatru. Aha, dzien dobry, milego dnia zycze tutaj zagladajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 rasia no ja froschi przepisy czytalam i smutno mi bylo.., bo sie zapisalam do partii Slazakow..., a tu dupa..., nie wejde tam aby im wstydu nie przynosic..., nie da sie tak gadac.., no way... Stwierdzilam, ze Slazakiem czlowiek jednak sie rodzi! A sympatie do nich i slabosc mam, nic na to nie poradze.... Jeszcze do nie dawna jak ktos ze mna rozmawial to pytal czy ja czasami nie jestem ze Slaska, bo taki troche akcent inny mam..., ale ostatnio u fryzjera zmienili mi obywatelstwo na Ukrainskie... Jakos jeszcze nikt mnie z Balkanczykami nie pomilil... piatka Ty wiesz, ze Ty moj aniol jestes juz na zawsze. no ciebie to juz pokopalo godosz w doma szpyrka ? godosz .... flaszka wiysz co oznaczo ? wiysz .... to i hanyska z ciebie bydzie se ino muszymy jakies fajne kiecki skolowac ...takie z westom i zapaskom buziaki a ja znowu niedomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry, jak ja tu lubię przychodzić pozytyw na cały dzień Frosia, co Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts