bobowa budowniczowa 23.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja też Jak do dobrej wróżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przychodzcie ile kcecie. FroschiaCo Tobie,chrypke masz i kumkac nie mozesz? Ide do Ciebie zerknac, moze cosik sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry! U nas dzisiaj sprzatanie nieba po zimie robią i resztki śniegu z kątów wymiatają. To znak, że więcej go nie będzie. Buziaki zostawiam! Aha - w temacie słówek - może na dzisiaj CHOLERA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no... cholera znowu śnieg pada dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No cholera u mnie teraz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A czy cholera to to samo co cholera jasna? bo ja lubie to drugie, bardziej optymistycznie brzmi... Nic juz nie mowie o pogodzie. Stefka w nocy obudzil wiatr. Poniewaz bylo to o 4.30 to juz facet wyspany byl i od wtedy rzadzi. A rano, o zgrozo wszedzie bialo od sniegu.., juz sladu nie ma... W miescie dzis bilismy. Od domu do centrum zajelo nam 1.20 min. Ale to w godzinach co to wszyscy do pracy jada. No i dwa razy sie wpierdzulilismy nie tam gdzie trzeba.., bo rozkopali miasto bezmyslnie jak zawsze... Zapomnieli, ze ludzie do pracy musza dojezdzac. Bemowo pieknie odciete od miasta, ze jedno tylko na mysl przychodzi - cholera jasna! Wole wieś, ludzie ja zdecydowanie wsiowa baba jestem. Niech se rozumie jak kto chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 cholera by wziela te moje nerki slonko u mnie swieci , wiec troche promykow wam przesle cholera mnie bierze jak czytam, ze u was ..snieg zostawiam wszystkim pozdrowienia i usmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zostawiam wszystkim pozdrowienia i usmiech Jeno cholere zabierz .... ziomalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witanko cholera jasna jak u nas wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cholera, a co to będzie jak ja będę miała na targi dojechać? By to szlag... Zeljko, Ty nie wsiowa. Ty nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A dlatego mowie, dawaj adres, to sie przygotujemy. Jakby moj maz jechal jak zawsze, to bysmy dojechali.., jak zawsze.., ale Jemu sie skrotow zachcialo... I tak dobrze, ze zna miasto i umial z tego wybrnac.., choc stale powtarzal, ja nie wiem jak tam dojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cholera Ta tona śniegu która spadła w dwie godziny po południu teraz zamarzła i muszę iść samochód oskrobać, żeby do garażu wjechać Hmmm....................wiosna zaskoczyła drogowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No kiedy nie znam dokładnie adresu, bo to jakies nowe miejsce. Podają tak: Na Targi LATO 2009 zapraszamy już do nowego miejsca - Centrum Targowo- Kongresowego MT Polska przy ulicy Marsa 56c w Warszawie. Bladego pojęcia nie mam gdzie to jest, zaraz chyba w Zumi spróbuję wrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 nosz cholera - ja już kwiatki w sobotę posadziłam i wielkiego oleandra w donicy na taras wytachałam. jak wróciłam z pracy to był sztywny i sople na nim wisiały mam nadzieję , że się tylko chwilowo zahibernował i ożyje wiosną. Byle do wiosny usmiechy słoneczne przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 O żesz, cholera jasna, Zosiu... Obym była złym prorokiem, ale obawiam się poważnie o losy oleandra... Czekam na sobotę, w tv obiecują nam, że u nas w sobotę ma być 10 stopni i słoneczko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 U nas też tak obiecują................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 O żesz, cholera jasna, Zosiu... Obym była złym prorokiem, ale obawiam się poważnie o losy oleandra... Czekam na sobotę, w tv obiecują nam, że u nas w sobotę ma być 10 stopni i słoneczko.... mówisz cholera, on jest od teściowej ale poza tym to bardzo ładny wytachałam go do garażu - żeby szoku termicznego w chałupie nie doznał, może przeżyje . tedy i ja czekam na tę wiosnę z telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zosiu oleander wytrzymuje temp. do - 5 st C jak stal na tarasie to mu cieplej bylo , wiec badzmy spokojni a mnie cholera znow bierze , znaczy tzw. goraczka - 38,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts