Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lubimy ale nam nie pomaga...

Ani czosnek, ani Echinacea, ani Ecomer, ani Alveo, a bylo jeszcze Ribomunil, Bronxowaxom, Limphozil, IRS19...., sama juz nie wiem co jeszcze.... Zmiana klimatu tez byla... Wieliczka tez byla.., i gory i morze......................................

Lubimy ale nam nie pomaga...

Ani czosnek, ani Echinacea, ani Ecomer, ani Alveo, a bylo jeszcze Ribomunil, Bronxowaxom, Limphozil, IRS19...., sama juz nie wiem co jeszcze.... Zmiana klimatu tez byla... Wieliczka tez byla.., i gory i morze......................................

Ooooo :D , jak dobrze, że jesteś :D :D :D .

Wiem czego nie było, a może by pomogło - odwiedziny u cioci Soniki :wink: :) , bo jak była Wieliczka.......... :wink: :( .

• 5 weeks później...

Dzięki kobitki, ale co to za talent igłą w dół, igła w gore? :lol: Cierpliwości to wymaga, przyznaje, ale talentu raczej nie. Wam tez by się udało, tylko spróbować trzeba... :wink: To wszystko. :p

A u mnie to tez trochę jest tak, że w tej robocie widać jakiś efekt. Bo ja nie pracuje, wiec nie zarabiam i wydaje się, ze nic nie robię. Sprzątanie to tez na krotko widać efekty... Gotowanie.., no cóż, szybko zjedzone Praca z moim dzieckiem tez wielkich efektów nie przynosi... A tutaj leczę moja psychikę.., bo cos robię i cos z tego zostaje...

Zeljka taki teraz okres, że nawet dzienniki znikają gdzieś na ostatnich stronach :-? a tak pozatym to nareszcie się odezwałaś tyle czasu nie pisałaś :D . Wyszywanki śliczne !! ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy szybko sie nudzę, a nie daj boże jak mi coś nie wyjdzie :evil: :evil: pozdrawiam i czekam na cd.

Zelijko i Ty mówisz ze nie masz talentu?????

Niedawno wyszywałam robótke dla mojego syna na lekcje zajęć praktycznych, tak sie starałam a wyszło fatalnie :(

Do takich robótek trzeba miec troche talentu Zelijko i Ty go masz...malujesz, wyszywasz ech...zdolniacha z Ciebie:)

Pozdrawiam cieplutko

Dzięki. Ale to jest proste jak metr drutu. Materiał ma dziurki, obrazek robi się według schematu. Patrzysz na schemat, liczysz dziurki i dziobiesz... Tylko dosyć wolno to idzie.

Taką babę robiłam z 10 dni.

Tylko mój mąż marudzi gdzie ja to chce wszystko powieszać i kto tyle dziur powierci. :roll:

Najwyżej sklep otworze... :lol: