kasia64 05.01.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Sonika - Zeljka odpoczywa po świętach i sylwestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Dzięki za wiadomość , bo już się martwiłam okrutnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Zyje, zyje, tylko znow chorujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.01.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Zeljka a czy Wy lubicie czosnek - wiem że pachnie brr. ale pomaga na przeziębienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Lubimy ale nam nie pomaga... Ani czosnek, ani Echinacea, ani Ecomer, ani Alveo, a bylo jeszcze Ribomunil, Bronxowaxom, Limphozil, IRS19...., sama juz nie wiem co jeszcze.... Zmiana klimatu tez byla... Wieliczka tez byla.., i gory i morze...................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.01.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 To może akupresura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.01.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Lubimy ale nam nie pomaga... Ani czosnek, ani Echinacea, ani Ecomer, ani Alveo, a bylo jeszcze Ribomunil, Bronxowaxom, Limphozil, IRS19...., sama juz nie wiem co jeszcze.... Zmiana klimatu tez byla... Wieliczka tez byla.., i gory i morze...................................... Ooooo , jak dobrze, że jesteś . Wiem czego nie było, a może by pomogło - odwiedziny u cioci Soniki , bo jak była Wieliczka.......... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Dzieki Soniko. A gdzie dokladnie Ty sie budujesz - mieszkasz, bo ja jeszcze nie wiem? A z nas to goscie..., hm.., aby nie pisac.... Inny troche..., niz normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Zeljko - fajnie że macie już gaz.To kolejny kroczek do przodu.Rób Kochana zdjęcia i wklejaj,chętnie obejrzymy.http://img219.imageshack.us/img219/9479/warzywa122wy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zeljko droga, znowu mnie wpędzasz w kompleksy. Te wyszywanki są jak zwykle śliczne , a ja jestem taka amanualna, że jak zwykle patrzę z zazdrością na Twoje dzieła sztuki. Podziwiam umiejętności !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Bardzo ładne te twoje wyszywanki Niektórzy mają takie talenty artystyczne albo muzyczne a ja no cóż Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dzięki kobitki, ale co to za talent igłą w dół, igła w gore? Cierpliwości to wymaga, przyznaje, ale talentu raczej nie. Wam tez by się udało, tylko spróbować trzeba... To wszystko. A u mnie to tez trochę jest tak, że w tej robocie widać jakiś efekt. Bo ja nie pracuje, wiec nie zarabiam i wydaje się, ze nic nie robię. Sprzątanie to tez na krotko widać efekty... Gotowanie.., no cóż, szybko zjedzone Praca z moim dzieckiem tez wielkich efektów nie przynosi... A tutaj leczę moja psychikę.., bo cos robię i cos z tego zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zeljka taki teraz okres, że nawet dzienniki znikają gdzieś na ostatnich stronach a tak pozatym to nareszcie się odezwałaś tyle czasu nie pisałaś . Wyszywanki śliczne !! ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy szybko sie nudzę, a nie daj boże jak mi coś nie wyjdzie pozdrawiam i czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 co to za talent igłą w dół, igła w gore? Ale trzeba umieć też równiutko to w górę i w dół robić Wam tez by się udało, tylko spróbować trzeba Tak się składa, ze próbowałam ale ale marny efekt Więc tym bardziej doceniam takie dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 08.02.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zelijko i Ty mówisz ze nie masz talentu????? Niedawno wyszywałam robótke dla mojego syna na lekcje zajęć praktycznych, tak sie starałam a wyszło fatalnie Do takich robótek trzeba miec troche talentu Zelijko i Ty go masz...malujesz, wyszywasz ech...zdolniacha z Ciebie:) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zeljko śliczny ten czarno - biały obrazek, zdolna z Ciebie dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Dzięki. Ale to jest proste jak metr drutu. Materiał ma dziurki, obrazek robi się według schematu. Patrzysz na schemat, liczysz dziurki i dziobiesz... Tylko dosyć wolno to idzie. Taką babę robiłam z 10 dni. Tylko mój mąż marudzi gdzie ja to chce wszystko powieszać i kto tyle dziur powierci. Najwyżej sklep otworze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 09.02.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Zdolniacha i jak zwykle skromna... U mnie entuzjastką krzyżyków jest średnia córa, więc wiem, ile to ślęczenia. Pięknie będą wyglądały w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 O fajnie, jak corka chce to moge przeslac schematy, mam co nieco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 09.02.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Przyślij! Monika bardzo się ucieszy. Teraz dłubie coś do swojego pokoju, a dla mnie zrobiła obrazki z owocami - do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts