Aga J.G 27.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 I ja mówię dzień dobry Ja to lubię zróżnicowane balangi Frosia a takie powiedzonka tez znam, tylko jakoś mi nie przechodzi a i jeszcze znam jedno, że przytyję po dzieciach - nic to zobaczymy może po trzecim się uda Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Asiu wielkie dzieki, sliczne sa te obrazki. Tylko mi sie pojedynczo nie otwieraja. Agcia wesolku licz dni, licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Liczę, liczę tylko cały czas się zastanaiwm czy mój dziec ma taki sam licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 te laski z naszego forum maja swira w tym roku z ciazami , co nie zeljka??? nudy maja, nudy roboty im dac ,a nie ....... z wlasnymi chlopami ...swirowac aga juz niedlugo, nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 http://www.e-pasmanteria.pl/components/com_phpshop/shop_image/product/fb2c896facbb2078500d5c08ffdf34cf.jpg Patrzcie co mi sie spodobalo Tyle, ze ten cud ma 60/90cm i zastanawiam sie ile lat bym to robila... Ale normalnie to u siebie widze. http://www.epasmanteria.pl zapisze sobie w razie bym zdecydowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z tymi krzyżykami to też świr taki. Zeljko, chyba wezmę ze sobą swoje wzory, ciekawam, czy Ci się cos spodoba... Ja wyhaftowałam taki obraz co to ma 70 x 102 cm, góry takie w Schwarzwaldzie. Chyba ze trzy lata haftowałam i odkładałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A soltys z nudow nam nie zemdleje jak my we dwie zaczniemy ogladac wory? I nic sie nie chwalisz, ze Ty takie dzielo wychaftowalas??? To juz wyboru nie mam, bede musiala Cie dogonic... Ide szukac cos wiekszego. Swir, swir... p.s. Wiosna przyszla!!! Dzis widzialam na wlasne oczy. Patrzcie namoj awatarek, to drzewo po lewej ma duuuze gniazdo bocianie. Co roku przylatuja sobie bocianki a my im sie przygladamy. Dzis patrze a przy drzewie taki duzy dzwig. Dwoch ludzikow tnie drzewo. Na razie galezi od gory..., patrze zdenerwowana czy oni maja zamiar drzewo sciac? Za chwile, patrze a oni grzebia w gniezdzie, leca w dol jakies drobiazgi.., no slowo daje gniazdo chca zlikwydowac... Co tu robic? Tak nie wolno! Dzwonie do meza, opowiadam.., ten spokojny.., mowi, ze na pewno robia bocianom miejsce aby nie mieli problemow z ladowaniem, z reszta i tak nic nie zrobisz... Na szczescie maz mial racje. Ale cos patrze rusza sie chyba bocian. Biore lornetke i faktycznie, dumnie sobie siedzial i dubal w skrzydelkach. Wiec juz mozna powiedziec, ze wiosna przyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 O, tutaj wisi na ścianie jadalni: A bociek jak przyleciał, to wie, co robi. Wiosna na pewno już jest. Sołtys nie będzie się nudził, na pewno zajmie się planowaniem Waszego ogrodu i spacerowaniem wokół, kocha to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.03.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 buziaki wiosenne zostawiam Jurek 2 klucze gęsi widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wioooooooooooosna ptaki wrzeszczą jak oszalałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej kobitki! Depsia ladny ten obraz, faktycznie musialo to potrwac. Gosia gesi to ja w lecacych ptakach nie rozruzniam, czasami w ludziach to tak... sama czasami taka gaska jestem, wiec wiem co gadam. Gosiek i co mowia te ptaki czy to wiosna czy jakis kamuflarz? U nas maz kotlownie robi. Jak widze ile czasu zajmuja mu drobiazgi to az strach pomyslec ile lat bedzie poddasze wykanczal. Dopasowuje meble z naszej starej kuchni, tnie, piluje... Halasu duzo a roboty nie przybywa. No bo u niego to na milimetr musi sie zgadzac. Oj dobrze, ze On tu nie zaglada. Zapomnialam napisac, ze na polu obok sasiad wywalil gore marchewki i kapusty. Kto nie wie co to za zapach jak to zacznie sie kisic, to zapraszam nie dlugo donas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Te ptaszki to dopiero piórka stroją i nawołują samiczki ale gdzieś się dzisiaj pochowały przede mną, jednego sikorka tylko widziałam, nie licząc srok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 U nas też wiosennie co prawda boćków nie widziałam, ale ptaszyska różne inne się drą. Jest dobrze Frosia ja się nie martwię i tak za bardzo wpływu na to nei mam więc czekam cierpliwie na znak od dziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dawno w dobrych progach Zelijkowych nie byłam, oj dawno w ramach przeprosin przychodzę z Wiosna na ramieniu http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1380.jpg słucham muzyki zapodanej przez Zelijke i przenosze się w inny świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 aka dzieki za kwiatki Ja tez musze sie do Ciebie wybrac, zobaczyc co u Was slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień dobry! Ciepło się robi, choć słonka nie widać. I tak wiosna rusza całą gębą. Zeljko, za życzenia dla synka dziękuję, zdjęcia na pewno wezmę, to poobglądamy. No to ja lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 czesc zeljko jakby kto pytal, to juz wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzień dobry miało być tak ciepło, ale coś nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aluu! Wiosna jest tylko udaje, ze jej nie ma. Wczoraj na spacerku widzialam 10 sarenek przebiegajacych przez przeorane (nie wiem czy dobrze powiedzialam) pole. Bociek siedzie sobie w gniezdzie. Na razie tylko ten jeden jest. To chyba jakis starszy facet, bo duzy. Mysle, ze to z ich wywiadu. Przylecial pierwszy zrobic rekonesans. No sie trzymajta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 hehehe u mnie zajac wczoraj był po oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts