DPS 31.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A gdzież to nasza Gosposia przepadła? Haloooo! Czy tutaj się juz ma nas dosyć może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wiosennie dziś ładnie chce się przywitać nima nikto doma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry. Chyba wiosna Ją wciągnęła. Nie ma czasu na foruma, na spacerki przy domu chadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 I ja mówię słoneczne, wiosenne dzień dobry I zycze żeby taka pogoda została już z nami do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witanko. Wiosna mimo chłodu dzisiejszego panuje niepodzielnie. Zauważyłam dziś ptaszki wijące gniazda pod dachówkami. Przyroda bierze się za rozmnażanie. Zeljka, co w trawie piszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hej kobitki, u nas tez wiosna. Ja robie porzadki przed Swiatami. No dobra.., przejdzie mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 witanko przejdzie, przejdzie tylko słonka jeszce więcej musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No to masz, żeby Ci fajniej było... http://www.visit.pl/www.visit.pl/img//system/albu/TATR_krokusy_bg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Depsia ma bloga, Depsia ma bloga!!! A ja nawet nie wiem jak sie bloga zaklada. Wiocha ze mnie. Ale to nic nowego. Poplotkuje troszke..., wiecie, ze nasza JoShi urodzila coreczke w sobote? Przeczytalam w watku zielonookiej, tym o komunikatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pepla jedna. JoShi już urodziła? Już w sobotę? Matko, muszę zaraz jej pogratulować, dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wklejam wzorem innych forumowiczowhttp://forum.muratordom.pl/hodowla-psow-ratowniczych-prosi-o-pomoc,t156243.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry! A widziałaś swoje zazdrostki u mnie na blogu? Pasują do kuchni, jak na miarę robione. Dziękuję raz jeszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ja widzialam te gardinki i zazdroszcze zeljce talentu nie zebym plotkowac lubila , ale....... kaskamaciej tez ma nowe firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 przyszłam się słonecznie przywitać i życzyć Wszystkim miłego dnia Pędzę poczytać Depsi Bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Faktycznie gardinki som! Ale froscia Ty moja kochana nie robilam tego, nie umiem szydelkowac. To reczna robota ale nie moja. To co lecic do Kaski firanki zobaczyc? Na pewno piekne jak wszystko u Niej, nie wiem czy isc sie dolowac?! Maluszku dzieki za odwiedziny. A tak z ciekawosci, czy ta zima co ja malowalam a Ty kupilas na furumowej aukcji sie przydala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 przyszłam słonko zostawić dzień doberek buziaków nie zostawiam, bo "zasmarkana" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Maluszku dzieki za odwiedziny. A tak z ciekawosci, czy ta zima co ja malowalam a Ty kupilas na furumowej aukcji sie przydala? To Ty ją malowałaś - nie wiedziałam Myślałam, że to Ponury a tu proszę mam Twoją pracę :D :D :D Zima oczywiście oprawiona i wisi sobie w gabineciku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A no to fajnie, ciesze sie. Mam druga czesc tej zimy, to w prezencie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A no to fajnie, ciesze sie. Mam druga czesc tej zimy, to w prezencie dostaniesz. Kochana jesteś dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts