Gosiek33 04.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zeljka zawsze możesz postawić domek nie związany z podłożem - taki wóz drzymały - nie ma fundamentów, nie ma domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zeljko, nie będe teraz wklejać, bo nie chcę Chefowi serwera zapychać moimi zdjęciami , ale na pewno pokażę, jak przyjadę, bo wszystkie zdjęcia mam w laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Tydzień mnie nie było Więc przyszłam się przywitać i powiedzieć, że 1% podatku poszło dla Stefka. Nie jest to co prawda oszałamiająca kwota, ale zawsze Daj mi proszę tylko znać czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzieki Aniu, oczywiscie dam znac. Troche to potrwa zanim bedzie na koncie, abys sie nie martwila, ze nic nie daje znac. Jak bedzie dam znac. Dzieki jeszcze raz. mayland wczoraj w Ikei kupilismy ten komplet do lazienki co mi proponowalas. Ten ze stali nierdzewnej. Tyle sie nachodzilismy po sklepie, ze potem ledwo stalam. A na dodatek maz od razu chcial to montowac, wiec mu asystowalam. Wieczorem nie moglam palcem kiwnac. Pstrykne fotke to pokaze jak wypadlo. Gosiek dzieki za rade. Pozdrawiam wszystkich! p.s. Jakas Luśka miala cos do mnie wczoraj napisac i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Niepotrzebnie mu nie pozwalałaś, byłoby juz zrobione Podoba mi się jego prosty i neico surowy kształt (no i to że jest neidorgi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No jest jak pisalas. Jakosciowo dobre i nie drogie. A do tego w komlepcie mozna dobrac mydelniczke, cos tam na szczoteczki do zebow i duzo tego bylo. A mamy juz prawie zrobione. Zostalo nam do powieszenia lustro, polka pod lustrem, lampa nad lustrem i glowna lampa. Ale aby lustro powiesic trzeba najpriew dokonac troche zmian, ktore maz musi sam przemyslec, bo to sprawy techniczne. Teraz musze drazyc sprawe paneli. Z tym bedzie gorzej. Jedyne polozone panele jakim mial okazje lepiej sie przyjzec, sa panele w mieszkaniu Jego mamy. Jak kupowala mieszkanie to juz byly, wiec zostawila. Ale zle sa polozone, nie rowne, odklejaja se listwy. Troche lat maja i na pewno tez sa inne niz te dziszejsze. Ale na slowo "panele" maz reaguje bardzo zle. I mowi, ze stukaja. No zobaczymy. Moze pomysl kladzienia samemu mozaiki jednak Go przerazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry, zupełnie pogubiłam się czasu brak, nie nadążam, wpadam na moment ślad zostawić takiego motylka (rusałka pawik) wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej Gosiek! Cudny motyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zeljko porównywanie paneli do drewnianej podłogi to neiporozumienie. Zawsze drewno będzie lepsze, nawet mozaika. Panele jednak mają zalety niezaprzeczalne-cena, szybkość i łatwość montazu. Na tym bym się skupiła. Jesli to za mało to wybierz drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No wlasnie o to chodzi, ze latwiej samemu zrobic i szybciej. Bo cena to roznie bywa, znam drozsze panele od mozaiki. Ja to sie tylko boje, ze zrobi sam, umorduje sie jak nie wiem, zaoszczedzi.., a potem i tak ktos bedzie musial to poprawiac. Mozaike w mieszkaniu sam lakierowal i szlifowal - papierem sciernym. Ale byla juz przyklejona. Najwyzej Ducha zapytam, moze da pare rad - jak samemu to zrobic aby nie spierniczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nie czaj sie dzwon pisz zero problema w wawie tez bede po siwetach na dluzej podjade..moge na miejsu poinstruowac co i jak zero stresu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nie czaj sie dzwon pisz zero problema w wawie tez bede po siwetach na dluzej podjade..moge na miejsu poinstruowac co i jak zero stresu.. To koniecznie na kawe z ciachem wpadniesz i z mezem pogodasz. ni ma tak "za darmo". Dasz jakis numer kom. na priva??? To po Swietach zadzwonimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 hej ziomalka poznajesz mnie ??? no ladnie , ladnie ....wszystkie laski juz ducha zaklepaly a pisal sie do mnie na drapanie jajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jakas sprawiedliwośc musi być, Duch musi straszyć wszystkie, a nie tylko jedną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 hej ziomalka poznajesz mnie ??? no ladnie , ladnie ....wszystkie laski juz ducha zaklepaly a pisal sie do mnie na drapanie jajec spoooko..loozik obiecałem bede..ale we srode wyjezdzam po swietach na 2 tyg wiec trza byloby to jakos zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.04.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 no ladnie , ladnie ....wszystkie laski juz ducha zaklepaly a pisal sie do mnie na drapanie jajec Musi się wystraszył http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Przyszłąm powiedzieć słoneczne dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no ladnie , ladnie ....wszystkie laski juz ducha zaklepaly a pisal sie do mnie na drapanie jajec Musi się wystraszył http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif nooo tia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 froschia to na jajkach to Ty?? Normalnie nie uwierze. Sloneczko do mnie zaglada to dobry znak. A Duch tez jest choc Go nie widac. Agcia ja juz mam miekkie nogi, ze to coraz blizej. Dobrze chociaz, ze Ty nie panikujesz. Depsia na pewno! Haftciare macie http://haftyswiata.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja też jestem, choć czasem nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts