Ivonesca 16.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no tak...i od razu taczkami ??!! ale z drugiej strony rozumiem - jak ja na coś czekam i ciągle marudzę mężowi, żeby to zrobił a on ciągle: później, później....to w końcu sama to próbuję zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 U mnie problem jest natury psychicznej. Wszystko co ja robie to robota ktorej nie widac. Baby wiedza o czym pisze. Roboty domowe. Ze Stefciem, wiadomo, efektow tez brak. A tutaj gorki jak znikna od razu widac. Moze dlatego wzielam sie za to. Maz jak wrocil to krzyku bylo, ze hooo. Chyba musze sie pogodzic z tym, ze nic mi nie wolno i zyc jak na staruszke przystalo. Kurcze a baby w moim wieku to potrafia pole przekopac..., to samo co ja nawet spacerkiem nie potrafie na raz przejsc. Beee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Masz problemy z kręgosłupem?Tak jak moja żona.Chodzi na pilates do dobrej instruktorki i rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Żelko jak to Twojej pracy nie widać, nawet tak nie mów. Uśmiech na buzi Stefka mówi wszystko I szanuj zdrowie bo masz tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Zeljko - Twój dom, jego atmosfera i jego piękno - to jest Twoja praca. Może czasem sobie trochę z Ciebie dworuję , ale co to byłoby za życie, gdyby same smutki i powazne sprawy człowiek miał. A tak na poważnie - to Ty jesteś solą tego domu i opoką rodziny. To na Tobie spoczywa cała atmosfera, cała bezpieczna codzienność domowa, jej piękno i spokój. Nie mów więc, że Ty nie pracujesz i że mało możesz. Fizycznie może i niewiele, ale od są mężczyźni zazwyczaj. A my - to podstawa, opoka, ciepło, przytulność, spokój, bezpieczna codzienność. I właśnie te podstawowe dla rodziny wartości Ty tworzysz, Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nic dodać, nic ująć - obie Aga J.G i DPS świetnie to napisały Podpisuję się pod tym obiema rękami, nogami też dla lepszego efektu. Zeljko- spójrz za oknem słonko i uśmiechnij się. Ono świeci też dla Ciebie Buziaki http://images44.fotosik.pl/105/e343ab8a5137f3a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pattaya dzieki za rade. U mnie klopot aby dla siebie samej czasu znalezc. Kregoslup wysiadl od dzwigania mojego Stefka. To duzy facet od zawsze byl, ponad trzy lata nie chodzil, (3 i miesiac mial jak zaczal dreptac od mebla do mebla) a do dzis wymaga pomocy we wszystkim. Kobitki macie racje. Zostawie ta ziemie. Zdrowia nikt mi nie zwroci. asia i marus wczoraj dotarl wzor. Dziekuje serdecznie, ze tak pieknie kolorowo wydrukowalas, ze wszystko widoczne. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 przyznaję rację Kasi - Aga i Depsia ładniej nie mogły tego opisać.... ja tak ładnie nie umiem ale całą sobą jestem Zelko z Tobą pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Żonie też wysiadł kręgosłup od wózka i dziecka.Regularnie ćwiczy.Bo jak przestanie,natychmiast zaczyna dokuczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja w domu troche cwicze, ale nie regularnie, tylko jak zaczyna dokuczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Żelko skąd ja znam te ćwiczenia tylko jak boli Choć mój kręgosłup w ciązy sprawuje się bez zarzutu zobaczymy co bedzie jak już urodze Dużo zdrówka i dbaj o siebie, pamietaj że to też dla Stefka A ziemia nie zając nie ucieknie i kiedys tam się ją rozgarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No widzisz, jaka Ty rozsądna czasem potrafisz być? Całkiem jak nie Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No dobra, to ja dorzuce swoje 3gr Ja pracuję i to duzo. Ale nie myśl sobie, ze jak pracuje na działce czy coś robię w domu to resztę też mam zrobioną. Wracam potem do domu a tu kurze niewytarte, podłogi niepomyte. No patrzeć nie mogę. Myje się i uciekam jak najszybciej do łóżka, zeby tego nie ogladać. Nie mozna robić wszystkiego. Poprostu się nie da. Odpuść sobie cieżkie roboty na zewnatrz. Twoją pracę Żelko widac w domku i nie pisz, że jest inaczej. Ugotujesz, upieczesz. Moi własnei się dzis upomnieli, kiedy to ja zakupy zrobie bo w lodówce wiatr hula A ja jutro ich nie zrobię bo..... musze drewno na taras malować Coś za coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Powtarzam, poniewarz ludzie pytaja. 1% dla mojego Stefka W tym roku wypełnia się tylko 124 nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) 125 numer KRS - 0000037904 Podaje tutaj, w razie czego to na innej stronie powtórzę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Gratuluję - właśnie zobaczyłam, że przekroczyłaś 10 tys. postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Znowu jaja se robi. Nawet nie chce liczyc ile to postow dziennie. Ale wiosna przyszla, lato idzie.., to i ja dam Wam odpoczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Znowu jaja se robi. Nawet nie chce liczyc ile to postow dziennie. Ale wiosna przyszla, lato idzie.., to i ja dam Wam odpoczac. Nie ma co liczyć, w końcu po to mamy FM żeby pisać A Ty każdemu miłe słówko szepniesz i licznik bije ale bez tych słow byłoby nam smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Hmmm... Czy to groźba jest? Bo brzmi groźnie. Ja sobie wypraszam Twoje dawanie nam odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 nowa strona Powtarzam, poniewarz ludzie pytaja. 1% dla mojego Stefka W tym roku wypełnia się tylko 124 nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) 125 numer KRS - 0000037904 Aga a Twoja mloda dama co mowi, kiedy przybedzie? U nas dzis piekne slonko, a mi Stefek w nocy dal popalic. To, ze co druga noc przesypia to jeszcze jakos, ale dzis mi dwa razy zasiusial siebie i cale lozko. Przez papmersa. Pampers suchy, reszta mokra. Nie ma to jak posciel przebierac dwa razy w srodku nocy. A potem musialam mu jedna bajke opowiadac tak dlugo az mi geba zdretwiala. Ale wystarczy, ze popatrze w te Jego usmiechniete oczydla i poczuje jak reka mnie obejmuje jak kumpla z lawki szkolnej, to juz mi lepiej. No to milego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hmmm... To on naprawdę zdolniacha z tym pampersem. Najważniejsze, że słonko pieknie świeci i mamy siłę do codziennych zmagań z życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts