Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka...

Zaraz wyjeżdżam, więc tak w biegu nakreślę Ci :

Musisz wejść na dane zdjęcie w albumie i kliknąć na nie prawym klawiszem myszki wchodząc we właściwości zdjęcia . Podświetlasz -na niebiesko przyciskiem myszki adres url z tego zdjęcia i klikasz „kopiuj” . Następnie w poście klikasz za „wklej” i masz już fotkę – adres zdjęcia musi się kończyć plikiem jpg. i zamykasz

Buzial :p

Sonika, jak chcesz zobaczyć większy projekt możesz go sobie zapisać. (Myszką na projekt i potem na zapisz) a potem u siebie na komputerze jak go odtworzysz klikaj na ten plusik u góry i będzie. Bo ja niestety nie mogę ani powiększać ani zmniejszać zdjęcia. Te funkcje są „zakodowane” dla właściciela komputera – mojego męża. W ten sposób się zabezpiecza przed przypadkowym narozrabianiem przeze mnie i naszego synka.

A jeżeli chodzi o ten smutek, wyjaśniam – jak pisałam w dzienniku, że moje dziecko zawsze będzie małym dzieckiem, nie chodziło mi o to, że jest źle wychowany. Poród był ciężki (nie chciało się lekarzom zrobić cesarkę) i doznał uszkodzenia mózgu, w rezultacie czego jest upośledzony umysłowo i nie do końca sprawny fizycznie, choć dzięki Bogu chodzi...

Teraz wróć do pisania o tym smutku i już zrozumiesz...

Wędlina, wygląda jak kiełbasa, koloru łososiowego, a w środku jest taka masa, mielonego mięsa, z czymś tam - smaruje się na chleb. To już mi lżej, że ja obca nie wiedziałam co to jest a tutaj tubylcy tez nie wiedza.. :wink:

Wędlina, wygląda jak kiełbasa, koloru łososiowego, a w środku jest taka masa, mielonego mięsa, z czymś tam - smaruje się na chleb. To już mi lżej, że ja obca nie wiedziałam co to jest a tutaj tubylcy tez nie wiedza.. :wink:

Ja to zawsze wybredna byłam :wink: A wędlin czy innych mięs to nie jadam od kilkunastu lat :-? Swoją drogą nazwa trochę myląca, więc nie dziwię się :)