Żelka 03.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 teraz juz nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=39997&zid=484938&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Rezygnuje, ide jesc sniadanie, jak ktos wie co robie zle, niech powie, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.06.2005 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hejka... Zaraz wyjeżdżam, więc tak w biegu nakreślę Ci : Musisz wejść na dane zdjęcie w albumie i kliknąć na nie prawym klawiszem myszki wchodząc we właściwości zdjęcia . Podświetlasz -na niebiesko przyciskiem myszki adres url z tego zdjęcia i klikasz „kopiuj” . Następnie w poście klikasz za „wklej” i masz już fotkę – adres zdjęcia musi się kończyć plikiem jpg. i zamykasz Buzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/upload/1/92/_484938_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Cieszę się, że rozpoczełaś budowę, tylko dlaczego te smutki??? Możesz powiększyć troszkę ten projekt, bo słabo widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Może dodam zdjecie z mojej ojczyzny. Chorwacja - Plitwice bo na razie zdjecia dzialki nie mam http://foto.onet.pl/upload/15/93/_484978_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 O kurka Chciałbym mieć taka ojczyznę! Piękne zdjęcie, cudne! A domek bardzo fajny. Tym mocniej trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/upload/18/41/_484998_n.jpga tutaj mieszkalam przez 24 lata.., a potem fruuu do Polski - mojej nowej ojczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 O kurde Zeljka ...z jakiego pięknego kraju pochodzisz Czyżby to miłość ściągnęła Cię do Polski? Trzymam kciuki za budowę Wierzę, że stworzycie sobie idealne gniazdko, gdzie nie będzie miejsca na smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sonika, jak chcesz zobaczyć większy projekt możesz go sobie zapisać. (Myszką na projekt i potem na zapisz) a potem u siebie na komputerze jak go odtworzysz klikaj na ten plusik u góry i będzie. Bo ja niestety nie mogę ani powiększać ani zmniejszać zdjęcia. Te funkcje są „zakodowane” dla właściciela komputera – mojego męża. W ten sposób się zabezpiecza przed przypadkowym narozrabianiem przeze mnie i naszego synka. A jeżeli chodzi o ten smutek, wyjaśniam – jak pisałam w dzienniku, że moje dziecko zawsze będzie małym dzieckiem, nie chodziło mi o to, że jest źle wychowany. Poród był ciężki (nie chciało się lekarzom zrobić cesarkę) i doznał uszkodzenia mózgu, w rezultacie czego jest upośledzony umysłowo i nie do końca sprawny fizycznie, choć dzięki Bogu chodzi... Teraz wróć do pisania o tym smutku i już zrozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Trochę mi głupio, ale co to jest Metka Łososiowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wędlina, wygląda jak kiełbasa, koloru łososiowego, a w środku jest taka masa, mielonego mięsa, z czymś tam - smaruje się na chleb. To już mi lżej, że ja obca nie wiedziałam co to jest a tutaj tubylcy tez nie wiedza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dzieki Luska za mile slowa. Też mam taka nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A idąc dalej tropem tej Łososiowej Metki, to dlaczego metka???Bo łososiowa to od koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wędlina, wygląda jak kiełbasa, koloru łososiowego, a w środku jest taka masa, mielonego mięsa, z czymś tam - smaruje się na chleb. To już mi lżej, że ja obca nie wiedziałam co to jest a tutaj tubylcy tez nie wiedza.. Ja to zawsze wybredna byłam A wędlin czy innych mięs to nie jadam od kilkunastu lat Swoją drogą nazwa trochę myląca, więc nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Metka to rodzaj kiełbasy.Surowa,jak tatar.A Chorwacja jest piękna.Najbardziej podobały mi się te okolice gdzie kręcili "Winnetou". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No to są wlaśnie Plitvice - jeden z parkow narodowych. I dzieki za pomoc w wytlumaczeniu co to jest metka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Anna Wiśniewska to dla ciebie na dowod, że masz taka ojczyzne. http://foto.onet.pl/upload/1/49/_485295_n.jpg pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts