Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to jeszcze 16 poszlo, tylko jeden nie chcial sie wyslac, nie wiem czemu, poszla tylko kropka...Mam nadzieje, ze corka sie ucieszyla. To na razie wszystkie jakie mam. Jak gdzies zlapie cos fajnego to dam znac. :p

Nie, nie wykanczam... :lol: Tylko ogladam mebelki na przyszlosc. 8) Aby wiedziec ile forsy trzeba na to co nam sie podoba, aby wiedziec jak ewentualnie zrobic to i owo w odmu zanim te meble tam dotra.., aby wyrobic sobie jakies ogolne pojecie tego co chcemy miec... A w kwietniu dopiero roszamy z tynkamy... Czy uda sie na zime zamieszkac? To sie okaze...Jak nie zostaja nam te wiosenne Swieta... :wink:

Nie, nie wykanczam... :lol: Tylko ogladam mebelki na przyszlosc. 8) Aby wiedziec ile forsy trzeba na to co nam sie podoba, aby wiedziec jak ewentualnie zrobic to i owo w odmu zanim te meble tam dotra.., aby wyrobic sobie jakies ogolne pojecie tego co chcemy miec... A w kwietniu dopiero roszamy z tynkamy... Czy uda sie na zime zamieszkac? To sie okaze...Jak nie zostaja nam te wiosenne Swieta... :wink:

Tynki to już wykańczanie ! :lol:

I ja Wam tych tynków zazdroszczę :oops: Na pewno na Boże Narodzenie tego roku już zamieszkacie - czego Wam serdecznie życzę :):)

• 2 weeks później...

Hej- także gratuluję haftów- nigdy nie miałam cierpliwości :wink:

chciałam tylko powiedzieć, że byłam w Twojej rodzinnej miejscowosci i nawet mam takie zdjęcie z tym starym budynkiem w dolinie nad rzeką- wygląda jak młyn. Super miejsce a Plitvice oszałamiające. Można tylko pozazdrościć :lol:

Życzę powodzenia w budowaniu- nam się też jakoś udało :lol:

Oj, Soniko, żebym ja wiedziała, ze kamera gdzieś nagrywa...Może bym się pokręciła więcej po „chałupie”. :wink: A tak na prawdę, to sobie siedziałam w bardo miłym towarzystwie. :p O i pomyślałam o paru osóbkach których nie było, a bardzo chciałam poznać...Ale może w następnym roku...

Chce też tutaj podziękować wszystkim których dziś miałam przyjemność spotkać za milo spędzony czas. Pozdrawiam Was ciepło. Jesteście wspaniały...