Żelka 09.02.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Na razie przeslalam 6 obrazkow. Nie chce zapychac Wam poczty. Jak odbierzecie, dajcie znac, przesle dalsze obrazki. Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 09.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Odebrałam, śliczne. Poproszę więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Poszlo 10 nastepnych... Mam jeszcze... Czekam na znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 09.02.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Doszły, doszły! Krówka bardzo mi do gustu przypadła. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No to jeszcze 16 poszlo, tylko jeden nie chcial sie wyslac, nie wiem czemu, poszla tylko kropka...Mam nadzieje, ze corka sie ucieszyla. To na razie wszystkie jakie mam. Jak gdzies zlapie cos fajnego to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 09.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Dziękujemy, wszystkie doszły. Będzie miała dziewczyna zajęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Twoje obrazki są niesamowite. SUper, że już wykańczasz - zasyp nas zdjęciami - strasznie jestem ciekawa jakie masz dalsze plany :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Nie, nie wykanczam... Tylko ogladam mebelki na przyszlosc. Aby wiedziec ile forsy trzeba na to co nam sie podoba, aby wiedziec jak ewentualnie zrobic to i owo w odmu zanim te meble tam dotra.., aby wyrobic sobie jakies ogolne pojecie tego co chcemy miec... A w kwietniu dopiero roszamy z tynkamy... Czy uda sie na zime zamieszkac? To sie okaze...Jak nie zostaja nam te wiosenne Swieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Nie, nie wykanczam... Tylko ogladam mebelki na przyszlosc. Aby wiedziec ile forsy trzeba na to co nam sie podoba, aby wiedziec jak ewentualnie zrobic to i owo w odmu zanim te meble tam dotra.., aby wyrobic sobie jakies ogolne pojecie tego co chcemy miec... A w kwietniu dopiero roszamy z tynkamy... Czy uda sie na zime zamieszkac? To sie okaze...Jak nie zostaja nam te wiosenne Swieta... Tynki to już wykańczanie ! I ja Wam tych tynków zazdroszczę Na pewno na Boże Narodzenie tego roku już zamieszkacie - czego Wam serdecznie życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Dzieki Nefer, dobra kobitko... Ja Wam tez zycze wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Zeljka wyszywanki prześliczne a szczególnie ten pejzaż z domem w tle, ale masz zdolności i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Słyszałam, że teraz robótki ręczne są na topie albo trendy jak kto woli a przy okazji świetnie koją nerwy. Ślicznie to wygląda ale mnie brakuje i cierpliwości i czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zeljko - śliczne rzeczy popełniasz Te kaczuchy są takie słodziutkie a chałupka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 i-ska, magi, Maluszek.., dziekuje Wam bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Hej- także gratuluję haftów- nigdy nie miałam cierpliwości chciałam tylko powiedzieć, że byłam w Twojej rodzinnej miejscowosci i nawet mam takie zdjęcie z tym starym budynkiem w dolinie nad rzeką- wygląda jak młyn. Super miejsce a Plitvice oszałamiające. Można tylko pozazdrościć Życzę powodzenia w budowaniu- nam się też jakoś udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Dzieki bikosa, ciesze sie, że podoba Ci sie moja miescinka... No widzisz a ja w Szczecinie bylam tylko przejazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam przeczytałam Twój dziennik od dechy do dechy gratuluje domu i życzę powodzenia w dalszym wykańczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam przeczytałam Twój dziennik od dechy do dechy gratuluje domu i życzę powodzenia w dalszym wykańczaniu Dzieki Beti, zaraz zerkne co u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Zeljko - baaaardzo Cię wypatrywałam przez te muratorowe kamerki, ale mało co było widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Oj, Soniko, żebym ja wiedziała, ze kamera gdzieś nagrywa...Może bym się pokręciła więcej po „chałupie”. A tak na prawdę, to sobie siedziałam w bardo miłym towarzystwie. O i pomyślałam o paru osóbkach których nie było, a bardzo chciałam poznać...Ale może w następnym roku... Chce też tutaj podziękować wszystkim których dziś miałam przyjemność spotkać za milo spędzony czas. Pozdrawiam Was ciepło. Jesteście wspaniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts