DarioAS 21.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja ukorzeniam mam swojego derenia, jałowca, trzmielinkę a nawet kapustkę ozdobną, którą wszyscy obstawiali, że nie da sie jej ukorzenić wszystko wsadzone jako zerwane gałązki prosto do ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Powtarzam, poniewarz ludzie pytaja. 1% dla mojego Stefka W tym roku wypełnia się tylko 124 nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) 125 numer KRS - 0000037904 poszło tulipany mają pączki, rododendron zakwitł - ale radocha tylko oleander się przeziębił Uściski dla Zeljków zostawiam i pozdrowienia dla Depsi w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zeljko - tych z Warszawy, co ja chcę zobaczyć, to i tak zobaczę, a reszta... wiesz... A ludzie na targi przyjdą na pewno i tak, zawsze jest spory tłum na tego rodzaju imprezach. A Wy to tylko chciałabyście w tych ogrodach wszystko zaraz i wszystko kupić. Ukorzeniać sobie gałązki trzeba - wtedy trwa to kilka lat dłużej, ale jaka satysfakcja!!! A te roślinki to potem jak własne dzieci. Jak chcecie, to Wam dokładnie powiem jak to się robi i - do dzieła! W doniczkach, na parapecie, osłonięte folia albo słoikiem, z ukorzeniaczem, w lipcu najlepiej albo na początku sierpnia - kilka tygodni i ma się własna darmową sadzonkę! Dobrze, że Stefek ma się już trochę lepiej, mam nadzieję, że daje Ci trochę pospać. oj, nie zawsze sie udaje , ale ja twarda depeesiu jestem i nadal probuje ziomalka buziaki Ci przesylam i zycze Stefkowi szybkiej poprawy zdrowia przytul go prosze od cioci Frosi i powiedz mu , ze ja go bardzo , bardzo.... cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Frosia, Ty wsadź 2 sadzonki tego listka i trzymaj je cały czas pod słoikiem do góry dnem, co najmniej przez 8 tygodni, aż zacznie rosnąć. Wtedy zacznij na chwilkę wietrzyc czasem, jak w szklarni. A potem już normalnie, wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Powtarzam, poniewarz ludzie pytaja. 1% dla mojego Stefka W tym roku wypełnia się tylko 124 nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) 125 numer KRS - 0000037904 poszło Dziekujemy cioci Zosi. A ja nawet nie wiem co to jest ten oleander, albo tez rododendron... Tulipany znam. Froschia ziomalko Stefek kazal podziekowac. Depsia latwo Tobie mowic, Ty masz praktyke. Ja wczoraj kupowalam doniczki do pietruszki i koperku. Wybieralam glebokie. A byla tam jedna Pani w puznej ciazy, piekna z reszta jak nie wiem i mloda tez. I mowi, ze po co mi do kopru taka gleboka doniczka jak koper ma malutki korzen. Podziekowalam Jej za rade i wybralam inna, jaka Pani wskazala. Niby skad ja mam wiedziec jaki korzen ma koperek jak zawsze jadlam tylko ta gore. Warszawa robi ludziom krzywde.., mowie Wam... p.s. Depsia paru forumowych ludkow spotkasz u mnie i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jak u Ciebie, to znaczy, że takich, co ja bardzo chcę ich spotkać. Jak przyjadę to mogę Ci paru rad ogrodniczych udzielić, pierwsza i najważniejsza zawsze jest taka, że jak coś sadzisz, to zawsze zielonym do góry. Spróbuj poczytać w ogrodach, tam sporo mądrych osób jest i dużo wiedzy do poczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 witanko słoneczne i zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Frosia, Ty wsadź 2 sadzonki tego listka i trzymaj je cały czas pod słoikiem do góry dnem, co najmniej przez 8 tygodni, aż zacznie rosnąć. Wtedy zacznij na chwilkę wietrzyc czasem, jak w szklarni. A potem już normalnie, wiesz o co chodzi. ty wiesz kochana co ja juz nie wyczynialam z tym ziolkiem ale nie poddaje sie , jestem twarda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 23.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hej! dawno mnie tu nie było, więc chciałam się przywitać po długiej przerwie. Zeljko, u Ciebie jak zwykle miło i cieplutko, nawet pomimo nie zawsze wesołych newsów. Trzymaj się dzielnie! Pozdrowienia dla Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wiecie co? W życiu nie widziałam, żeby ktoś miał tak radosny uśmiech jak Stefek! Jest cudny, ma w sobie taki urok dziecięcy i tyle radości, że szok. A dom jaki ładny u Zeljki to już nie powiem nawet, bo mnie zatkało. A żarcie jakie dobre... Żalujcie, że Was tu nie ma! Bo ja będe do samej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witaj sharoon! Dziekujemy za odwiedziny i za to, ze pamietasz o nas. Sciskamy Cie najmocniej jak sie da. Depsia no i jestes u nas! Ale spisz krocej niz nasze kukuriki sasiadowe. Ale przynajmniej jest kiedy na forum popisac. Mowi, ze smaczne jedzonko ale duzo nie zjadla. Na szczescie Soltys jak mu smakuje to i zje, wiec poprawil Wam srednia. A dzis ma byc Duch z samym Guru Forum, a moze i piatka wpadnie. No to do milego. Pozdrowka wszystkim zagladajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Rozerwij sie troche i pozdrowienia dla Ducha i Guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja chcialem bardzo podziekowac za wspaniala goscine i bardzo mile towarzystwo:)) Życzę pogody "ducha" hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Doberek Co u Stefa słychać Zeljka, damy i spotkamy...się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mało zjada, mało zjada... Jak porcje takie jak dla konia, to i jak to przejeść? A jedzonko jest przepyszne, a już ta jagnięcina ... mmmmmmm.... Ale wino wypijam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja chcialem bardzo podziekowac za wspaniala goscine i bardzo mile towarzystwo:)) A my dziekujemy za fachowa porade i mile towarzystwo, a Nefci za wspanialy prezent. Hej jea! Dzieki za odwiedziny! Stefek po swojemu, dzieki, cieszymy sie jak nie jest gorzej. A spotkac sie, no pewnie, ze chce, szykuja jakies spotkanie forumowe, czekam na koneczna decyzje i wtedy bede wiedziala co i jak. W razie czego to do nas wpasc mozesz, tylko daj znac. Depsia spac nie moze po moim jedzonku. Ciekawe jak spali inny goscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, wpadłam żeby o coś zapytać, ale po otwarciu strony od razu u góry znalazłam Ja w tym roku bardzo opóźniona jestem Roboty dużo, i do tego te wybory....A to dopiero się zaczyna jako taka wykończeniowka .... Dzień podobno piękny, więc zapewne jesteśce na spacerku albo w ogródku.. uściski dla Stefka i mamusi też pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2009 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Wcale nie po jedzonku. Z emocji. I wczoraj już zrobiłam lepszą średnią z tym jedzeniem. Stefek kochane słoneczko jest, jak On swoją Mamę przytula i całuje, to Wy pojęcia nie macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Słonka dla Stefka i rodziców duuuużo buziaków zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej Amtlo! Dzieki za pamiec. Ty pomimo wielu obowiazkow zawsze o nas pamietasz. Musze zerknac co u Ciebie slychac w dzienniku. Hej Gosia!Usciski od nas. Jak tam dworek? Depsia szczesliwej drogi, daj znac jak dojechaliscie. Nagadalim my z Depsia po babsku. Zdjecia rodzinne obejrzane i obgadane. Trzy duze segregatory wzorow do haftu obejrzanych i obgadanych, a nawet cos zeskanowane na pamiatke. Depsia troche nam naopowiadala jak to jest z uprawa ekologiczna, z gospodarstwem agroturystycznym. Widzialam fotki jak wszystko od poczatku robili wlasnimi recami. Zobaczylam jak tam ladnie, pod samym lasem, z basenem, ogniskiem, grillem. W okolicy jest duzo rzeczy do zwiedzania. Wyspe nawet maja tropikalna tuz za granica w Niemczech. A to dopiero jest cos wspanialego. No i ogord roz, tez w okolicy. Na prawde mi sie spodobalo. A Depsia skubana ma to wszystko pod nosem i sie wczesniej nie chwalila nic a nic. No i chce tutaj tez Pana Soltysa pochwalic. Co to za spokojny i mily facet jest, na prawde. I synow maja przystojnych bardzo. A Depsia nasza taka jak tutaj, taka i w realu. Nie udaje nikogo kim nie jest. Fajnie nam sie gadalo. Relacji foto nie mamy. Nie bylo nawet czasu. Dopiero teraz wpadlam na to, ze nawet na pamiatke nie pstryknelim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts