Ivonesca 07.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ivcia ja w piekarniku pieke, ja nawet nie wiem co to jest to ustrojstwo. Malo nowoczesna jestem. No i jak chleb po swojemu pieke to bez przepisu, na oko wszystko. Tak jak moja mama robila a ja sie przygladalam, tak teraz sama robie. Ale z przepisow tez korzystam jak najbardziej. Jak chce mi sie czegos bardziej wyszukanego i niedzielnego. A Ktosek to On? Czy to Ktoska? ja widziałam takie ustrojstwo ostatnio u znajomych - podobno wszystko się wrzuca i to samo miesza i piecze, można też ustawić sobie żeby zaczęło piec z opóźnieniem - choć dla mnie osobiście takie programatory jakoś zawsze przerażają - a jak nagle prąd wyłączą w połowie pieczenia, albo jakaś inna awaria będzie Ktosiek na razie jes Ktośkiem idę dziś na USG to może będzie coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja też warzywa w tym roku posiałam więc rozumiem ten ubaw . Już obiecałam rodzinie jakie to pyszne świeże warzywka będziemy jeść, oby coś urosło bo wstyd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zeljko, jak wystawisz koperek na taras to powinno mu się polepszyć. Ta papryka, powiadasz, teraz wylazła? No to może jeszcze inne wyjdą też. A cebulę zeszłoroczną posadziłaś na szczypiorek już? Jak nie, to posadź, błyskawicznie Ci urośnie! A ta maszyna do pieczenia... Chlebek jeden malutki sie ma po kilku godzinach szarpania prądu i kręcenia ciastem w tej maszynie! Piekarnik o niebo lepszy. Dziś wieczorem mam zamiar zamieszać taki na zakwasie i do rana niech rośnie. Zobaczymy, co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć i przyznać się do przestępstwa od razu ... skopiowałam przepis na ogórki Buziaki zostawiam tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Żelko kochana, zajrzałam wreszcie poczytać co u Was, ktoś mnie ostatnio z czasu okradł i dlatego taka przerwa uściski serdeczne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć i przyznać się do przestępstwa od razu ... skopiowałam przepis na ogórki Buziaki zostawiam tak jak ja Po to tam jest, żeby z niego korzystać, dziewczynki, bierzcie na zdrowie! A te inne też bierzcie, też dobre są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej Tolcia, Aka, Verunia milo Was widziec. Dzis zachaczylam o taki program w TV co to ostatnio DankaF polecala, jest zawsze w czwartki przed poludniem, chyba na jedynce, ale nie pamietam. Facet dzis z kawalka pustej ziemi zrobil ogrodek. No cos wspanialego miec taka wiedze i talent. Tola wie. Zazdraszczam takiego wyczucia w urzadzaniu przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Żeleczko, mała poprawka - jeszcze nie właścicielka! Miano posiadaczki wyroku śmierci w postaci kredytu hipotecznego lepiej tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zeljka, też podglądam tego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej Tolcia, Aka, Verunia milo Was widziec. Dzis zachaczylam o taki program w TV co to ostatnio DankaF polecala, jest zawsze w czwartki przed poludniem, chyba na jedynce, ale nie pamietam. Facet dzis z kawalka pustej ziemi zrobil ogrodek. No cos wspanialego miec taka wiedze i talent. Tola wie. Zazdraszczam takiego wyczucia w urzadzaniu przestrzeni. muszę przykikać go w przyszłym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zeljka, też podglądam tego faceta To Was pocieszę, że nie Wy jedyne pozdrowionka i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja ogladam na Domo Zieloną brygadę, Ogrody bez wody i Zamawiam ogrod. Wiele fajnych pomysłów i rad. Szczegolnie na ogrody z bardzo niskim zapotrzebowaneim na wodę. Jak sie tak napatrze a potem widzę ten mój to mi sie śmiać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Na nasz ogród na zywym piachu żadne sztuczki nie pomogą - poza ganianiem ze szlauchem każdego wieczora, kiedy są okresy suszy. Dzień dobry! U nas słoneczko piękne świeci, to zostawiam trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ja widziałam takie ustrojstwo ostatnio u znajomych - podobno wszystko się wrzuca i to samo miesza i piecze, można też ustawić sobie żeby zaczęło piec z opóźnieniem - choć dla mnie osobiście takie programatory jakoś zawsze przerażają - a jak nagle prąd wyłączą w połowie pieczenia, albo jakaś inna awaria będzie jadłam chlebek z takiego ustrojstwa - pyszotka I nawet dostałam na wynos - następnego dnia był taki sam dobry jak dzień wcześniej. Jadłam biały chlebek i ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A ta maszyna do pieczenia... Chlebek jeden malutki sie ma po kilku godzinach szarpania prądu i kręcenia ciastem w tej maszynie! Piekarnik o niebo lepszy. Dziś wieczorem mam zamiar zamieszać taki na zakwasie i do rana niech rośnie. Zobaczymy, co wyjdzie. a w czym w piekarniku go pieczesz? i rzućcie jakimś przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A Ktosek to On? Czy to Ktoska? Ktosiek na razie jes Ktośkiem idę dziś na USG to może będzie coś wiadomo ...no i pozostał Ktośkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivo - masz mnóstwo wiedzy i przepisów w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/pyszny-chleb-domowy,t142440.htm Jak poczytasz, to będziesz lepsza od niejednego piekarza! Jest jeszcze bardzo dobry blog z przepisami z tej dziedziny, często z niego korzystam: http://chleb-i-inne-przepisy.blogspot.com/ Czytaj, korzystaj i pokaż nam swój pierwszy pyszny chlebek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Depesia - pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Gospodynia, po innych wątkach się pętasz, a do nas tutaj nie zajrzysz, ja nie wiem, co to ma być w ogóle... Ja chciałam zapytać, czy już wiadomo, gdzie urlop spędzicie. Bo może u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 I jeszcze mi sie przypomniało. Na maila spróbuję Ci zaraz cos wysłać, odbierz sobie, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts