Żelka 09.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 E no jestem ale ni ma co godoc. Dzieki za program na pewno sie przyda. A co do reszty to sama nie wiem jak jest. Moze cos podobnego do muchy co to wpadla do kisielu. Niby slodko a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Żebym bliżej miała, to od razu bym krzyczała, żeby do nas zaraz przyjechać. A tak - buziaki tylko zostaiam i dobre myśli. No i namawiam, namawiam, namawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 10.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Buziaki dla Stefka zostawiam.Dobrej nocy życzę i spokojnych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra, dosyć tego marudzenia i narzekania, wstawać czas! I poproszę fotki doniczkowego ogródka, może Ty tam chwasty masz, a się chwalisz, że zioła przyprawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dobry melduje, ze pietruszka i koperek marnieja papryka rosnie jedna (co to jest na prawde, to sie okaze, choc tym razem to chyba prawdziwa) bazylia rosnie, majeranek tez czemu spierniczylam pietruszke i koperek nie mam pojecia no nic kupie se w sklepie a tak w ogole to spac mi sie wciaz chce pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A weź Ty wetknij je razem z całą tą doniczką w ziemię koło tarasu, nie szkodzi, że ten piach. I tak marnieją, do stracenia nie ma nic, a może się poprawią. Spać się chce od zmian pogody, tez tak mam - ale z tym walczyć trzeba, wiesz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja taka senna od tygodnia chodzę zdażyło mi sie nawet kilka razy w ciagu dnia przysnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzień dobry! Słonko już świeci, piękny dzionek wstaje! Buziaki zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 pospacerkowo i ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Heja baby! Slonce i u nas ale wiatrzysko, a wiatr nie dobry na kosci, mowie Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja nie lubię wiatru. Jestem wtedy poddenerwowana. Dlatego tak rzadko w góry jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A ja z tego samego powodu nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No właśnie, u nas najlepiej. W lesie, między drzewami, zawsze spokojnie i cicho. Wiatr nie ma gdzie hulać, 70% powierzchni to lasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Buziaki zostawiam, bo długo mnie nie było, to się należy przywitać ..........nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Zeljka, gratulki za setkę u Sonci Wytrwała z Ciebie kobitka A że kwiatki padają? Nie Tobie pierwszej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2009 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aniu, Amtlo witajcie. Slonko u nas dzis piekne. Buziaki przesylam. Depsiawczoraj sprobowalam sliwek w winie. Boscheee, ludzie mowie Wam.., jak nie macie innych powodow to dla tych sliwek warto do Depsi pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dziękuję. Mam nadzieję, że na chwilę chociaż poprawiły nastrój. No to przyjedźcie, przyjedźcie, jeszcze coś dobrego dla Was znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Noooo, jak zagryzlam pierwszy kasek to sobie pomyslalam..., mmmmm, tak smakuje raj. Wiecie co? Nie bede sie tu rozpisywac, bo noz widelec ktos sie jeszcze ucieszy.., ale co ja dzis za dzien mialam!!!! Myslalam, ze to w filmach tylko..., ale niestety. No nic, niech no sie tylko skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Słońce juz zaszło. Koniec dnia! Jutro będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aleluja i do przodu. p.s. nawet priva do Sonci wyslalam do DankaF. Dobrze, ze ladny ten priv byl... Ale w g..nie dzis tez musialam grzebac. Doslownie. Dobrze, ze to mojego Stefka bylo. I jeszcze pare innych drobiazgow nie do opowiedzenia... Samo zycie. No to do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts