mayland 13.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zeljko nie takie rzeczy się przytrafiają. Jutro naprawdę bedzie lepiej Jakiś rok temu moja Ania zwymiotowała w samochodzie. Z odrzutem, prosto w moją twarz Auto kolegi, bez tylnych drzwi a my z tyłu siedziałyśmy. Nawet podbitka była brudna Normalnie wszystko Było Jej niedobrze ale wstydziła się powiedzieć i wstrzymywała. No i nie dala rady Swoje dzieci jakoś inaczej sie traktuje. Nawet w takich sytuacjach. Jest współczucie i troska, co dalej, czemu, czy to sie nie powtórzy....itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ło matko, Zeljcia, dobrze, że ten dzień ma się ku końcowi... Mayland ma rację, jutro będzie lepiej, a jak priva napisac to poprosze do mnie, ja poczytam i potem coś Ci powiem. Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Nowy dzien. Mayland masz racje. Depsia Ty wciaz mowisz.., potem ci cos powiem i wciaz nie ma tego potem... No muf zesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg BUZIAKI DLA STEFKA I RODZINKI ZOSTAWIAM dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ej Gosia rodaczko co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Nowy dzien. Mayland masz racje. Depsia Ty wciaz mowisz.., potem ci cos powiem i wciaz nie ma tego potem... No muf zesz. No przecie powiedziałam na PW, nie marudź! W ostatnich dniach to motorek do dupy by mi się przydał... Kiedy przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Z rodzina musze pogadac i wtedyk sie okresle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ty wciaz mowisz.., potem ci powiem i wciaz nie ma tego potem... No muf zesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no mnie dorwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 http://forum.muratordom.pl/wiadomosc-dla-przyjaciol-tomek1950,t159720.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziekuje Gosiu za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 usmiech posyłam i .....proszę myśl, myśl w wiadomej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 sluchajcie zerknicie prosze do watku Tomka, link w moim podpisie.., mam tam pomysl do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Było o chlebie więc ja może też się wypowiem. Robiłam raz. Podobno nie da się spieprzyć. Otóż jestem chyba wyjątkiem bo jednak się da Teraz kupuję prefabrykat i tylko podpiekam w piekarniku A po przeprowadzce planuję chlebownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 efilko nie da sie. Tylko trzeba zrobic to prosto. Wysypac make 1/2kg do miski, dodac sol i troche cukru, dodac dwie paczki suchych drozdzy. W garneczku podgrzac mleko z woda aby bylo letnie. Moze byc sama woda. Drewniana lyzka dodajac to mleko po woli do srodka maki mieszac, dodac troche oleju, dalej dodawac mleko i dalej mieszac. Dodac tyle mleka aby ciasto bylo jak na racuszki, takie pol geste, cos co przypomina gesta smietane. drewniana lyzka dobrze mieszac, tak uderzajac i podnoszac ciasto do gory jabys chciala oderwac go od miski. Tak mieszac az wszystkie grudki znikna. Potem zaczac dodawac maki imieszac leka kulistym ruchiem az maka wsiaknie do ciasta. Jak zrobi sie bardziej geste to na stole wysypac reszte maki, (to co pozostalo z kilograma) tak bardziej grubo i na to dac to ciacho, po czym lekko ugniatajac, wciaz posypujac maka, wyrobic to ciasto aby bylo geste,az przestanie kleic sie do rak. Jak tak urabia sie ciacho to czujesz pod reka, ze ono jest miekkie i ma w sobie powietrza. Nie wiem jak to opisac. Po tym zrobic z tego bochenek i dac do jakiejs naoliwionej formy. Do takiej aby zajelo polowe formy, jezeli o wisokosc chodzi. Przykryc recznikiem kuchennym i dac rosnac z godzinke. Zobaczysz jak juz uroslo prawie do konca formy, to do nagrzanego piekarnika i upiec. I juz. Jak sie takiprosty uda, to potem kombinowac inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Efilka, a jak Ty piekłaś ten Twój chlebek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Żelciu pozwolisz, że i u Ciebie wkleję. Kochani, to jest numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla naszego Komtura. Będzie mu na pewno potrzebna rehabilitacja. Gabriela Gab02-433 Warszawaul. Przednia 5m6mBank65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.05.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 joola no przeciez. Ide spac i wstaje rano z mysla o naszym Tomku. Tak jak pewnie wiekszosc z nas tutaj klikajacych. Pomysle co dzis dobrego zrobic i dla kogo. Z mysla o Tomku oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 przywitać sie przyszłam i dobrego dnia życzyć Buziaki gorące dla Stefka i rodziców zostawiam http://www.komorka.podziel.pl/data/media/5/shrek_8.jpg http://republika.pl/blog_ot_4355467/6658753/tr/shrek8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kocham Cie Smieszko Ty nasza! Ludzie jednak sa wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts