Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg ja Ciebie też czytam Twoje posty i jest mi lepiej dziękuję, że Jesteś Żelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ide spac i wstaje rano z mysla o naszym Tomku. Tak jak pewnie wiekszosc z nas tutaj klikajacych. Pomysle co dzis dobrego zrobic i dla kogo. Z mysla o Tomku oczywiscie. dziewczyny zabijcie mnie ,ale nic nieiwiem o całej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Aka - pierwszy dział od góry na stronie głównej forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Aka - pierwszy dział od góry na stronie głównej forum. dzięki lecę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja nie wiem, co Ty sobie myślisz, ale to nieładnie tak gości na długo samych zostawić. Chociaż jakąś kawę byś dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Despia co racja to racja. Niech ktos kawe przyniesie. Jutro jade na caly dzien ze Stefkiem. Dwie wazne wizyty ma. Strasznie sie boje, trzymajcie kciuki. Nerwy mnie osatnio zjedza. Cala twarz sobie wydubalam z nerwow. Wygladam jak przystalo na wiek pubertetu. Pelno pryszczy. Bo co usiade aby odpoczac to myslami gonie i po twarzy dubie. Nawet nie wiem, ze tak robie. Dopiero jak zaczyna piec lapie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Oj, Ty... Po pierwsze: NIE WOLNO SOBIE DŁUBAĆ!!! Nigdzie. To przynosi negatywne skutki zdrowotne albo jest niemoralne. Po drugie: NIE WOLNO SIĘ BAĆ!!! To zakazane ze względu na Stefka. Że zacytuję Ciebie: Będzie dobrze. Nie ma innej opcji. Po trzecie: niech Ci będzie, przyniosę tą kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Żelko jestem, pamiętam, uśmiech na ten trudny dzień zostawiam.. glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kciuki mocno trzymam. Będzie dobrze, na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 i ja kciukasy trzymam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie jest wesolo.Prosze o modlitwe aby Stefek uniknal operacji kregoslupa, aby skolioza sie zatrzymala. Nam tez cud jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zeljko aż tak powaznie? O rany, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że może to da sie zatrzymać inaczej. Może jakaś rehabilitacja albo gorset albo nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To już trzecia smutna wiadomość jaką mam w ostatnich dniach . Będę się gorąco modlić Zeljko o zdrowie dla Stefana i o siły dla Ciebie. Ale ta operacja to jeszcze nic pewnego, prawda? Może da się uniknąć? Od czego to zależy, będą jeszcze robić jakies badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Żeleczko ... co ja mogę powiedzieć Mam ogromną nadzieję, że Stefek tego uniknie, po prostu!!! Trzymaj się Duszku nasz Kochany, nie daj się!!!!!!! I nie dłub!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Trzymam kciuki, bo przeciez musi byc dobrze, po prostu musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kochani, na razie nic zdecydowane nie jest.Musimy wybrac sie do Poznania do specjalisty ktory zajmuje sie takimi przypadkami. Nie wiem jeszcze kiedy sie dostane do Niego. Wtedy sie dowiem.Dlatego porsze, proscie razem zemna o to aby Stefek uniknal operacji, aby skolioza sie zatrzymala.Wszyscy tylko rokladaja rece. Jak wchodze do gabinetu to juz czuje, ze robia sie sztywny i mysla, tylko nie do mnie. Lekarz u ktorego bylam rok temu kazal poczekac, a teraz mowia, ze za puzno.Nie chce aby bylo za puzno!!!!!!!!!!!!! Musze wierzyc w to, ze nie jest. Ale boje sie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Powinnaś zdobyć przynajmniej jeszcze jedną opinię, bo to co dla jednego lekarza znaczy za późno, dla drugiego może zupełnie inaczej.To tak jak z operacjami - jeden się podejmie, a drugi nie. A nie ma kogoś innego na miejscu, musi być Poznan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zeljka, Sonika bardzo mądrze mówi...jeden lekarz to mało...niestety... Ale ja cały czas jestem dobrej myśli...przy takiej Mamie jak Ty wszystko musi być dobrze... I pamiętaj - dbaj o siebie, bo Ty jesteś jego siłą i podporą...jak sobie robisz krzywdę to tak jakbyś.... Będę się modliła za Was...za Stefka... Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Żeleczkotrzymam kciuki i jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Oj Żelciu kochana Będę trzymać kciuki za Stefka! Sonika ma rację, wie co mówi. Jedna opinia, to za mało, trzeba poszukać innego lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts