Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

Zeljko, bardzo miło było Cię spotkać, szkoda, że tak krótko spotkanie trwa. Nie miałem okazji poznać Twojęcho męża. Moja wina. Przepraszam.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomciu, nie martw sie. Nie masz za co przepraszac. Może jeszcze bedzie okazja. Wtedy wiecej pogadamy. Po prostu nie starczylo czasu na wszystko i na wszystkich...

mysmy sobie tez nie pogadali, ciezko byl sie do ciebie dopchac... a mialem wazna sprawe :D slużbowo :D, ale nie tylko :D :D :D

Zelijka na spotkaniu była tak rozchywtywana, że trudno było się do niej dostać, żeby pogadać :( Udało mi się tylko ją poznać :D i tyle :(

Wyobrażam sobie :D , mnie nie udało się Jej nawet zobaczyć przez kamerkę :( - bardzo Ci zazdroszczę Maluszku.

Ale dostałam zdjęcia :D , dzięki Zeljko, może w przyszłym roku się zobaczymy, no chyba że mnie wcześniej odwiedzisz, bo chyba kiedyś wreszcie skończę ten swój domek :-? - serdecznie zapraszam :D .

Zelijka na spotkaniu była tak rozchywtywana, że trudno było się do niej dostać, żeby pogadać :( Udało mi się tylko ją poznać :D i tyle :(

potwierdzam !!!!! i jeszcze jedno ....jest tak drobniutka ,że wciąż się gdzieś zapodziewała...... :lol:

Zelijka- szkoda ,że brakło czasu na rozmowę 8)

Oj, Whisper, wiedzialam ja, ze to moje wczorajsze myslenie, nie wyjdzie mi na dobre. I po co mi to bylo. Trzeba bylo nic nie zmieniac..., a nie tak..Zachcialo sie babie myslec.., to tera mam... :wink:

p.s. dzieki za ten obrazek.., jest fajny... :p

Zeljko nie wszystko,nie wszystko , słoneczko świeci i próbuje grzać a i paluszki skaczą po klawiaturce komputerka. :p :p :p

Kasiu, ja o dzialce.., a Ty o czym? 8) :wink:

Sloneczko swieci to fakt. Ale u nas do dzialki nie mozna podjechac samochodem. Jest tam z 30cm zmarznietego sniegu na drodze...Ostatnio facet od alarmow utknal tam i z mezem go wydostawali ponad 2 godzinki... Ja tam bylam niedawno i to przypadkiem, bo maz cos na dzialce zapomnial...I bede dopiero jak juz z ziemi trawka zacznie rosnac... :lol: Mnie do mrozow nie ciagnie... :lol:

Aha, a mowilam juz, ze z facetem od alarmow juz mamy ugadane i podpisane? Warto bylo go wyciagac... :wink:

Zeljka właśnie oglądnełam Twój dziennik i załapałam , że Ty nie w Polsce mieszkasz a w ślicznej Chorwacji! Zdjęcia dech zapierają! I cieplutko i słonecznie i.... ach fajowo. Oby Ci się dobrze mieszkało i budowało. :D

Zeljka mieszka w Polsce. W Chorwacji już chyba wiosna na całego. Eeeech...

Zeljko Ja też NIE LUBIĘ ZIMY , A JUŻ TAKIEJ...TO WCALE!!!Słońca chcę, na już , na zaraz!!!!Ale Tobie chyba trudniej.... :cry: :cry: Daleko od rodzinki, Kraju (takiego słonecznego, pięknego Ech..)Też bym dola miała!!! :cry: :cry: Ale jedno jest pocieszjące....Teraz będzie TYLKO LEPIEJ!!! Zrobi się cieplej,budowa ruszy z kopyta..... Już za chwileczkę, już za momencik.....karuzela zacznie się kręcić!!! I nie będzie czasu ( zapewniam Cię ) na doły!! Zresztą Kasia 64 posiada świetną kopareczkę coby zakopać upierdliwca!!! Pozdrowinka i głowa do góry!!!

Nooooooooo to mi się pociapciało na całego!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Pisałam, że przeglądałam nie czytałam i akurat tyle z tego załapałam :oops:

Ale mi wstyd! :oops:

Zeljka WYBACZ!!!!! Przeczytam i gaf więcej nie będzie obiecuję :D

Whisper DZIĘKI! :D

Ej, Anetko, nie ma za co przepraszac. Ja sie tez czasami w tym gubie. :lol:

Teraz już mniej, ale na poczatku czesto jak sie budzilam nie wiedzialam gdzie ja jestem...A wojna mi sie jeszcze teraz czasami sni...A ja z tych co malo co (Bogu dzieki) widzialam...

Mowie Ci u mnie to poplatanie z pomieszaniem...

Ale 13 lat niedlugo bedzie jak tu mieszkam i czuje sie juz troche Polką.., a moja rodzinka mowi, ze juz nia jestem w calosci... :o 8) :wink: