efilo 02.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja to jak zwykle się poryczałam. Całuski dla Was zostawiam i lecę, bo taka jestem zalatana Cudownie jest mieć w domu taką Iskierkę prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 heloł wracam po niebycie trochę źle się czułam i musiałam leżeć...ale juz jest OK chyba komunia mnie trochę wyczerpała - ale za to wszystko pięknie wyszło nawet zdjęcia w dzienniku wrzuciłam pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ivo, piękny płotek zrobiłiście, a i komunistę macie bardzo przystojnego! Ja czekam z nadzieją na odwiedzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Hej efilko nie psejmuj siem, jatezjestem od tcyh co sie latwo wzruszajom. Ivo, lece do dziennika. Depisa milo Cie widziec na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Przeczytałam bajkę Zeljko i przyznam, że się nieźle wzruszyłam. Pięknie umiesz pisać o życiu, o Stefku, o ludzkich uczuciach. Chciałam przesłać trochę słoneczka w Waszą stronę, ale sloneczka niet, bo wciąż pada. To przesyłam buziaków moc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziekuje Sonica, Ty to umiesz mnie podbudowac psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Trzeba się wspierać, no nie ? Ja z tych mało wygadanych, ale dużo myślę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Oj, z tym "chodem" to u mnie dzisiaj nieco słabiej, tylko rano sie udało, a potem... Laska wciąż potrzebna się okazuje. Ale mam fajnie, bo mam do myslenia Tomka i Was, to zapominam trochę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Żelko kochana bardzo piękna i wzruszająca ta Twoja i Stefka bajka.Pozdrawiam i uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Zeljko bajka jest mądra i wzruszajaca Cieszę sie ze akurat na nią do ciebie trafiłam, oststnio jakoś nieczęsto wszytkich odwiedzam Czasami dobrze mądrego posłuchać by cos zrozumieć. Pozdrwiam cię serdecznie. Trzymaj się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 I ja przeczytałam bajkę.... Przyznam, że nic nie napisałam bo nie znalazłam słów które dorównałyby Twoim Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ivo, piękny płotek zrobiłiście, a i komunistę macie bardzo przystojnego! Ja czekam z nadzieją na odwiedzinki! dzięki co do odwiedzin - dam znać jak się sytuacja wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zeljcia, a gdzie Ty? Nie znikaj, bo wtedy nie wiadomo, czy Ty gdzies nie rozrabiasz. No i - kto nam bajki będzie pisał? Buziaki dla Was zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zeljko, piękne bajki opowiadasz, które właściwie nie są bajkami, tyle w nich prawdy i życiowej mądrości.Ja też z tych, którym serce kołacze, niskie ciśnienie energię odbiera, a arytmia niepokój wprowadza.Zapisałam to co poleca Depesia, spróbuję tych fitohormonów.Buziaki słodkie zostawiam i prawdziwie dobrego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rozmawiałam wczoraj z Zeljką i jest kicha trochę - nasza Zeljcia odcięta jest od neta i, co gorsza, nie wiadomo jak długo to potrwa... Ala kazała Wam przekazać, że myśli o nas codziennie, zwłaszcza o Tomku i Arturze Maksiowym, ciepłe myśli wysyła i się modli. No i pozdrawia wszystkich serdecznie! To mówiłam ja, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Żelko , dziekuję ..przepiekną bajkę napisaliście.. ściskam serdecznie Ciebie i Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Wyciągam z czeluści trzeciej strony i buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie piszesz, ale ja pamiętam Zdróweczka Wam dwojgu życzę...i moc uścisków ślę... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzwoniłam do niej, zadowolona jak 150, Nefer ją wczoraj na balangę do siebie zabrała. Stefkowi tak się jazda podobała z Neferką, że wysiadac z auta nie chciał. No i pozdrawiać wszystkich kazała, więc w imieniu Gospodyni wszystkich Gości serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zeljko, dzień dobry i miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts