Piątka 08.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 i ja sie uśmiecham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zeljko pewnie to miła odmiana była taki wyjazd do Nefci. A Nefcia to Super Babka jest i bardzo się o Was troszczy. Strasznie Ją za to podziwiam, bo robi to z marszu, automatycznie, bezinteresownie... po przyjacielsku Pozdrawiam Was obie i Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień doberek i słoneczko dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A proszę bardzo Dołączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No to już jest nas dwie. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 też przylazłam dzień doberek http://lh5.google.com/image/wlodarczyk.ania/RnVIBeeC-9I/AAAAAAAAAFA/KZiZkgK_1wo/kruche%20ciasto%20z%20truskawkami%20i%20kremem%20mascarpone%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam pozdrawiam z Wrocka, w którym pogoda w kratkę - raz pada raz swieci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dorwalam sie do netu na kilka dni kochom wos tak samo jak przed utrata swiatowosci trzymajta sie i piszcie tu jesli cos powinnam wiedzic a nie wiem no i dziekuje, ze pamietacie o mnie, pomimo tego, ze tu nie moge zagladac stefcio piatke przybija papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Trzymaj sie dzielnie zabrana światu Zeljko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Żelko kochana (mogę i ja tak się do Ciebie zwracać? ) Przepiękna opowieść. Zadumałam się nad nią dłuższą chwilę... Pozdrawiam i ściskam Ciebie i Stefka bardzo, bardzo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Zeljka dawno mnie nie było u Ciebie przynoszę żółtego jaśminowca dla oczu nacieszenia szkoda, że zapachu nie można przesłać http://img132.imageshack.us/img132/996/dzialka7062009plytykg03.jpg czekam aby jaśmin o żółtych kwiatach rozwinął pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oooo, Zeljcia! Pani Generałowo, melduję, że cały czas wysyłałam za nas energię do Tomka i do Artura i w ogóle, pamiętałam. Czasu mam mało, bo treserka bacikiem strzela, a ja muszę się zawijać i odwijać na wiszącej szmacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 mayland przyznaj lepiej, ze swiat odczuwa moj urlop przymusowy. Aniu Co Ty pytasz dziewczyno, dla Ciebie wszystko! Gosiek piekne kwiaty.., mowisz, ze to z Twojego ogrodu?! Depsia szkolisz psa? Tez chcialabym zapisac sie na jakis kurs. Tylko czego moglabym sie jeszcze nauczyc??? Aaa, skromnosci chyba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Póki co, to Paty nas szkoli na tancerki i akrobatki dla Tomka... Psa szkolić? A kiedy ja bym to miała robić? Ja naprawdę mam mnóstwo waznych zajęć, pies jest szczęśliwy, odróżnia "siad" i "połóż się", "chodź" i to mu (i nam też ) wystarczy. U nas ciągle pogoda w kratkę. Deszcz, słońce, deszcz, słońce, deszcz, słońce... Nie wiadomo, jak się ubierać. Jak tam Twoje plecy, Zeljko? Starasz się chociaż trochę je odciążać? Wiem, że musisz masować Stefka, ale niech Ci czasem ktoś pomoże, bo plecy odmówią posłuszeństwa. Buziaki zostawiam i uściski! Aha - dziękuję za obrazki - piękne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jakie obrazki? Bosche ja cos ostatnio malo kumata jestem. No i nie wiem czemu skojarzylam, ze psa szkolisz. No nie moge... A moze jednak? Aha, plecy jakos idzie. Czasem nadgarstki i lokcie bola. Wczoraj musialam zrobic dzien przerwy, bo po miesiacu stalej pracy balam sie o jakies zapalenie. Dzis juz lepiej i znowu masuje. Mam 25.6. znowu byc u rehabilitantki, a 21.07. u tego lekarza w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Aha, nie obrazki tylko fotki w mailu, przyomnialo mi sie.., aha, ladne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Zeljko, Ty zakręcona jak stonka przed opryskiem... No pewnie, że te obrazki z maila. A widzisz jakąś poprawę u Stefka? Tzn. nie wiem, czy to widać, bo przecież trudno to zauważyć, ale może... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Depsia ja za bardzo emocjonalnie do tego podchodze. Czasami widze, ze jest lepiej a innym razem wydaje mi sie, ze gorzej. Nerwy. Dlatego zdecydowalam, ze wszystkie mysli zle odpycham, zostawiam tylko te dobre i uparcie robie swoje. Mysle, ze praca, wiara i nadzieja, polaczone z modlitwa dadza dobre efekty. Mam znowu byc u rehabilitantki 24.6. to moze Ona zobaczy poprawe. Mam taka nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 I bardzo słusznie, Zeljko. Wierzyć trzeba i modlić się, modlitwa wszystko może. Myślę o Was codziennie, modlę się i za Was, na pewno będzie dobrze.Innej możliwości nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dzieki Ci kochana.Wiesz postepy Tomka daja mi sil i wiare w to, ze nam sie uda. Uda sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts