DPS 11.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No innej opcji w ogóle nie ma, w ogóle. Stefek jest silny, da radę. A wiara i nadzieja zawsze pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich znajomych i do uslyszenia jak juz znowu bede mogla!Wspierajcie codziennie naszego Tomka i dla mnie, a ja bede myslami tutaj.Buziaki od nas i niech Moc bedzie z nami wszystkimi!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Zelcia ...trzymaj się , kiedy myślę o Tomku - myśle też o Tobie i Stefku..... i zawsze się zastanawiam skąd w tak kruchej kobietce tyle siły , wytrwałości i dobroci.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Zeljko, ja będę za nas obie pisała, że wysyłamy energię do Tomka i Artura, a nawet jak net mi się biesi, to i tak wysyłam. I do Was wysyłam, musi być dobrze, musi. Buziaki zostawiam, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Przyszłam zostawić słoneczko i dobre mysli dla Was, na pewno i tak dojdą, chociaż nie masz neta. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://th.interia.pl/40,ba96c96fc2916528/1108321615_gal_truskawki_blue11.jpg dla rozweselenia dziś na niebiesko dzień doberek buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 pozdrowienia z Wrocka melduję, że moje dzieciaczki szczęśliwie dostały promocję do następnych klas i teraz juz tylko WAKACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Piątkę dla Stefka przybijam i buziaki dla Mamy zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wy chyba już po kontroli u rehabilitantki. Zadzwonić muszę, co tam u Was. Buziaki zostawiam, pozdrowienia i myslę, żeby wszystko dobrze było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wpadłam do Ciebie Żelko się przywitać i pozdrowić Twoją rodzinkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I ja sie w końcu przyczłapałam, powoli odrabiam zaległości. Moc dobrej energi wysyłam i pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia serdeczne ślę do Was i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No widzisz, nie możesz nas czytać na razie, ale i tak na pierwszej stronie cały czas jesteś. Zeljko, cały czas mysle o Was, bardzo chcę i wierzę, że sie uda uniknąć operacji. Modlę się i wiem, że będzie dobrze, bo musi. Mnóstwo dobrych myśli i energii posyłam. Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja też jestem z Tobą i Stefciem, Żeleczko, nawet jeśli się nie odzywam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kochana, dzisiaj szczególnie o Was myślę - mam nadzieję, że rehabilitantka powie, że jest wyraźnie lepiej, że Twoje wysiłki i nasza wspólna wiara w to, że będzie dobrze odniosły skutek. Mnóstwo energii dobrej Wam slę, mysle bardzo, kciuki zaciskam. Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Żelko - cały czas o Was ciepło myślę i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kochana, dzisiaj szczególnie o Was myślę - mam nadzieję, że rehabilitantka powie, że jest wyraźnie lepiej, że Twoje wysiłki i nasza wspólna wiara w to, że będzie dobrze odniosły skutek. Mnóstwo energii dobrej Wam slę, mysle bardzo, kciuki zaciskam. Buziaki!!! Żelko i my myślami jesteśmy buziaki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Oczywiscie caly czas kciuki zaciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Słuchajcie - są wieści. Jest lepiej!!! Jeszcze ciągle nie jest odsunięte widmo operacji, 21 lipca obejrzy Stefka lekarz w Poznaniu, ale rehabilitantka jest z nich zadowolona, mają dalej pracować! Uff, ulżyło mi chociaż trochę... Zeljcia, kochana, kciuki nadal trzymamy wszyscy mocno, będzie dobrze, bo bardzo o Was myślimy i bardzo się za Was modlimy! Trzymajcie się, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No to mam pełną informację od Zeljki: Pani dr. od rehabilitacji dzis sprawdzila jak robimy i co, pochwalila nasze starania i dodala nowe cwiczenia. Zmierzyla kat skrzywienia - ja nazywam to "gora lodowa" - bo ma sie stopic pod nasza praca i sie stopi.., i wyszlo nam, ze jest o 4 stopnie mniej niz ostatnio. Ostatnio bylo 28 stopni, na operacje kwalifikuja juz 22 stopnie, wic my koniecznie musimy zejsc na ponizej 20 stopni. Pani powiedziala, ze najlepiej bylo by zjechac do 15 stopni, wtedy byla by o nas spokojna.., ale powiedziala, ze to teoretycznie nie jest mozliwe.., i dodala, ze teorie trzeba obalac.., wiec my bedziemy obalac teorie. Mocno trzymaj kciuki za nas aby udalo nam sie dojsc do 15 stopni. 15-tka to nasz cel !!! Dziekuje wszystkim za pamiec i za wsparcie, trzymanko! Będzie dobrze - musi być dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts