ewusia 25.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 I ja równiezż przyłączam się i ślę całą moc dobrych myśli za Stefka i za Ciebie Zeljko, wierzę że Wam się uda bo musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Zeljko jak to dobrze, że Twoja ciężka praca daje takie słodkie owoce. Trzymam kciuki by sił Ci starczyło na dalszą rehabilitację Stefka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To kciuki za tę 15 zaciskam mocno.A na jakiś turnus rehabilitacyjny nie możecie jechać, troszkę byś Żelko odsapnęła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja też zaciskam i pozdrawiam Was cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja też zaciskam i ślę moc ciepłych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Dzień dobry! Dzisiaj też o Was myślę. Tylko tam nie marudź temu Stefkowi za bardzo, bo Ty marudna jesteś czasem... Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 trzymam mocno kciuki za"15" i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Przyszłam sobie pomarudzić, bo i mnie plecy znowu bolą. No to kto mnie lepiej zrozumie - i z tym bólem i z tym marudzeniem? Zeljka mi napisała: Czuję się jak Rambo, muszę bandażować przeguby i łokcie, żeby dac radę... Zaczynam się zastanawiać nad zabandażowaniem krzyża u siebie. Zostać mumią za życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry! Mumią nie zostałam, polepszyło mi się. Zeljko, mam nadzieję, że jednak jakiś net chociaż na trochę będziesz miała, cooooo? Brakuje mi Ciebie, Kochana. Cały czas myślę o Was ciepło bardzo, modlę się i wierzę w Wasz sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jestem też! Tez myślę! I wspieram Was duchowo! Depsia ... jakby z tą mumią co wyszło, to zdjęcie zrób, dobrzeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsia ... jakby z tą mumią co wyszło, to zdjęcie zrób, dobrzeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzień doberek w ogóle trzymam kciuki dalej i pozdrawiam serdeecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsia ... jakby z tą mumią co wyszło, to zdjęcie zrób, dobrzeeeee.... O żesz Ty... Jak obiecasz, że oprawisz i w domu powiesisz na ścianie - to obiecam też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Obiecuję!!!!!! Jeszcze podpiszę w razie co, żeby było wiadomo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sama nawet przyjdę, tylko nie uciekaj. http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-163/mumia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No to napiszę, że Zeljka walczy dzielnie cały czas. Bandażuje nadgarstki jak sportowiec, żeby dać radę. Zeljko - kciuki mamy cały czas zaciśnięte, modlimy sie i wierzymy w Wasz sukces - na pewno dojdziecie do tej upragnionej 15-tki, przecież Ty walczysz o to jak lwica. Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Depsia, jak Ty łądnie wyglądasz!!!! Żeleczko - trzymaj się Kochana!!! Ucałuj Stefcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zeljko, koniecznie tego neta załatwiajcie, bo tu za długo cicho bez Ciebie Mam nadzieję, że wytrzymujesz ten wysiłek i nadgarstków nie nadwyrężasz? Codziennie modlimy się z Młodym także za Was Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zeljka mówi, że myślą o necie, bo ciężko bez niego żyć na wsi. Pracowała ze Stefkiem tak intensywnie, że musi mocno teraz uważać i po dniu przerwy robić, bo siadają jej łokcie i nadgarstki, może mieć łokieć tenisisty. Wszystkich pozdrawia i bardzo dziękuje za wszystkie dobre myśli i modlitwy. Prosi o ciągłe wsparcie - 21 lipca jadą do Poznania do lekarza na kontrolę, wtedy pewnie będzie diagnoza - będzie operacja czy nie. Zeljko - wszyscy trzymają za Ciebie i Stefka kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja też przyłączam się do trzymających kciuki, by operacji nie było. Zelijko, zadbaj też o siebie, bo jesteś Stefkowi potrzebna. Może, tak jak dziewczyny piszą, przydał by się jakiś turnus rehabilitacyjny.No i wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts