DPS 25.07.2009 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Oooo, widzisz, Mayland, Ty masz rację, weź od nich namiar, bo takie dane zawsze mogą się okazać przydatne! Jak nie masz telefonu Zeljki, to ja Jej przekażę w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Wezmę wezmę A tel mam, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dzwoniła dzisiaj. Pozdrowienia gorące i buziaki dla wszystkich przekazać kazała, a przede wszystkim wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy codziennie ciepłe myśli, modlitwy i dobrą energię ślą - w Zeljki i Stefka imieniu DZIĘKUJĘ BARDZO!!!!! Masaże cały czas robi Stefkowi, światełko w tunelu się pokazało, rośnie nadzieja, że obędzie się bez interwencji chirurga, więc wspomagajmy ich dalej - ile wlezie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wyciagam i zostawiam buziaki i pozdrówka, jak odzyskasz neta to sobie poczytasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przekablowałam Zeljce kwotę wylicytowaną dla Tomka. Bardzo, bardzo jest ze wszystkich dumna i bardzo szczęśliwa, że tyle udało się uzyskać. I oczywiście pozdrawia wszystkich bardzo serdecznie i gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przesyłam dobre fluidy. Masuj, masuj Zeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No to są nowe wieści od naszej Zeljki. Byliśmy na kontroli u rehabilitantki. Jest lepiej. Rotacja żeber spadła z 28 stopni do 18. Pani mówiła, że to się zdarza bardzo rzadko. Pracujemy dalej - niedługo 15-tka będzie nasza! Pani dziś pochwaliła mnie za pracę i powiedziała, że powinnam u nich w zespole pracować. Ale urosłam - choć to tylko miłość matki, ani wiedza, ani siła. Cały czas mówię, że miłość matki to najlepsze, co może się dziecku przytrafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzieńdoberki i buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Pozdrowienia i buziaki całej dzielnej Rodzince zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wyciągam i buziaki, jak zawsze, przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 slyszałam że postępy są u Stefka ogromne ciesze się bardzo i mocno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jestem. Mam juz Net. Na razie krotko tylko napisze bo juz puzno. Dziekuje wszystkim za pamiec, za wsparcie, za modlitwy. Specjalne podziekowania dla Depsi ktora caly czas byla moim kontaktem z Wami. Bede zagladac od czasu do czasu. Dajcie znac co nowego i gdzie powinnam zerknac. Dziwnie sie czuje tutaj po takiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Oooooooooooo Żeleczka się pojawiła :) Jak dooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 to kciuki trzymamy i dopingujemy Mamę: za piętnastkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 miło osobiście Cię widzieć Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dajcie znac co nowego i gdzie powinnam zerknac. Dziwnie sie czuje tutaj po takiej przerwie. Niepotrzebnie. Kilka dni i nadrobisz. Mi bardzo Brazy brakuje, która wyprowadziła się do swojej puszczy i też neta nie ma. Dobrze, ze wróciłaś Zeljko. Co u Stefka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Po staremu u nas, wciaz z czyms walczymy. Z rzeczy budowlanych to przybyl nam gres na tarasie i wejsciu do domu. Maz bedzie robil spizarnie, wlasnie kupil materialy, no i czekamy na nowe lozko dla Stefka.Sluchajcie, nie ma juz tego 1% watku, a sa juz nowe wplaty, wiec ja tutaj napisze od kogo.2009-07-23 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, 2009-07-16 leczenie i rehabilitacja (tu bylo imie i nazwysko, ale zamiast tego podam Bramer)2009-07-10 OPP Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa-śródmieście Warszawa, 2009-01-02 OPP Urząd Skarbowy Łódź-Polesie Łódź, To sa nowe, kwot nie podaje, jesli ktos chce sprawdzic czy to Jego wplata, to podam kwote na priva.Tak bedzie lepiej, bo nie wiem czy kazdy sobie zyczy aby Jego kwota tutaj sie znajdowala.Dziekuje wszystkim i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dziękuję za podziękowania - to była sama przyjemność, kablować od Ciebie. No i - NARESZCIE MASZ NETA, HURRA!!!! No dobra, to dość tego cackania: kiedy przyjedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Łóżko jakieś specjalne dla Stefka kupujecie? A to teraz wiem czemu śliwki w winie chcesz robić To pewnie do tej nowej spiżarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 maylandcia lozko normalne. Sosnowe 1,40/2m z materacem ortopedycznym. Dotychczas mial takie rokladane, a to wiadomo, nie jest rowne, zwlaszcza, ze juz ma swoje lata. Depsia za daleko to Twoje ranczo, a ja coraz starsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts