Żelka 25.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej. Jestem, tyle, ze zmeczona troche i nie chce mi sie zagladac, choc pamietam caly czas. Pewnie bedzie okresowo zagladac, bo codziennie sie nie wyrabiam. Pogonie mojego aby przeslal te fotki. Moze dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Oj, Zeljciu, pewnie wszystkie kości Cię bolą w tej pogodzie, wiatr, zmienne ciśnienie... A i masujesz Stefka na pewno cały czas, więc też bardzo się męczysz. Dbaj o siebie, na ile jest to możliwe, dobrze? I zaglądaj, bo tu smutno bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Depsia fotki przeslane! Aj, juz nic nie mowie, bo czasu brak aby dlugo pisac, ale dac sobie rady musze i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dostałam, dostałam, dziękuję!!! Dbaj o siebie, kochana, na ile to możliwe, nie forsuj się bez [potrzeby i każ koniecznie sobie pomagać!!! Buziaki i ciepłe myśli z uśmiechami zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Buziaki i uściski zostawiam Jak tam postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nowosci w Fundacji to; OPP Urząd Skarbowy Inowrocław, OPP Trzeci Urząd Skarbowy Gdańsk, Gdańsk Dziekujemy!!! Hej Aniu! Dziekuje za odwiedziny. Zobacze co powie nam Pani Dr. Mam nadzieje, ze we wrzesniu uda nam sie dostac, jestesmy na liscie oczekujacych. Mam tez nadzieje, ze nasza uparta codzienna praca przyniesie nowa poprawe. Zobaczymy. Nie dlugo tez wybieramy sie do Poznania do ortopedy, na kontrole i po gorset. Czeka nas nowa droga. Wszystko przed nami. Mam nadzieje, ze lepsze jutro. Bedziemy sie starac i wierzc w to najmocniej jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 OCZYWIŚCIE, że sobie poradzicie. I Ty sobie poradzisz, bo jesteś ze stali, Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Chciala....bym byc silna, oj chciala.....bym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dawno mnie u Ciebie nie było Zeljko, ale nie, że nie pamietam tylko wiesz...., takie tam rózne . Milo czytać, że rehabilitacja daje dobre wyniki, tylko jak Twój kręgosłup to wytrzymuje? Ile godzin dziennie ćwiczycie? A z tego powodu, ze zabral sie za gabinet, ktory robil nam za strych, to teraz mam taka zmiane, ze kiedys jeden pokoj robil za magazyn, a teraz robia trzy. Sypialnia, gabinet i goscinny. Dobre, uśmiałam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień doberek! Jak szanowne zdrowie? Mam nadzieję, że wszystko w porządku i że niedługo gabinet będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To nie gabinet jest robiony. Tam maz zmontowal stara mebloscianke z lat kartkowych. Nie dlugo bedzie biorko sosnowe, brakuje fotela. Robiona jest spizarnia i zabudowana szafa w goscinnym. No ale, z tego powodu czesc kartonow z gabinetu wyladowala w sypialni. Gabinet robi za skladownie materialu na spizarke i szafe w goscinnym. W garazu dechy sa krojone, szifowane aby do krzywych scian dopasowac.., potem wszystko ponumerowane i ukladane do gabinetu. Nie dlugo w gabinecie na podlodze zabespieczonej kartonami to wszystko bedzie dziurawione, dodawane to i owo, potem montowane juz na swoim miejscu. Co do zdrowia. #$^&*())#$% Rece mnie bola strasznie. Zwlaszcz lewa wysiada. Mam problemy aby pisac na kompie, bede chyba musiala z tego na jakis czas zrezygnowac. Teraz dukam jednym palcem prawej reki. Wiec jesli mnie nie bedzie to dlatego. Soncia pracujemy jeda godzine dziennie, w dodatku 4x15 min. Tyle, ze to troche sily trzeba uzywac przy tym, a rece zawsze byly moim slabym punktem. Z reszta ostatnio wszystkie stawy sie odzywaja, ze zastanawiam sie czy nie isc do reumatologa. No to sobie pomarudzilam a teraz ide zdrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zastanawiam sie intensywnie - jak Ty będziesz zdrowieć, jak u doktora jeszcze nie byłaś i nie wiesz, jakie leki powinnaś teraz brać? Zeljko - Stefek potrzebuje Cię zdrowej i silnej, dbaj o siebie, bo to dla niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ketoprofen biore. Nawet boli jak sie drapie. To znaczy lewa reka a prawa jakos sie trzyma. Kurka czemu cialo nie moze byc silne jak duch??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wpadlam tylko Cie opierdzielic Zioomalka ty dbej o siebie, ja? bo naskarza Froschowi ale to juz nie bydzie tak smieszne , godom Ci !!!! buziole !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wpadlam tylko Cie opierdzielic Zioomalka ty dbej o siebie, ja? bo naskarza Froschowi ale to juz nie bydzie tak smieszne , godom Ci !!!! buziole !!!! o i ja siem czterema łapami pod tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 01.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam serdecznie po baaardzo długiej przerwie.Cieszę się, że ćwiczenia dają poprawę u Stefka. A Ty kochana dbaj o siebie i koniecznie idź do lekarza.Buziaki i dobre myśli zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 trzymaj się mocno Zelko i dbaj o Stefka, ale też o siebie !!!!!!!!pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Zeljka do lekarza! Już!Nie opierdzielać się ino iść! Dla Stefka. I dla siebie. I dla nas. No już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nooo, nareszcie ktoś Cię opie...ł jak nalezy! Bo ja się boję, dałabyś mi popalić. To idź już wreszcie do tego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Bo Oni nie wiedzom jak to jest z tym lekarzem. Zanim sie dostane gdzie trzeba to i tak mi przejdzie. A poza tym.., dbaj..., dbaj...,dbaj...., latwo Wam mowic. Co Wy myslicie, ze ja pomoc domowa mam?! Jestemobandazowanapostawachmiodemirakijaimamnadzieje,zemiprzejdzie. Procz tego mam masci i pije swinstwa. A Wy mi tu nie marudzic, jeno sie o zdrowie pomodlic co to by mi predzej lepiej sie zrobilo, nooo. Idem. Ziomalki i inne ludki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts