aka z Ina 18.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zelijka- ty jesteś debeściara po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zelijka- ty jesteś debeściara po prostu Dziekuje Aka, choc sama czasami zastanawiam sie, czy nie jestem tak zwyczajnie i po prostu.., lekko walnieta... Aha, troche statystyki dla zainteresowanych. Wplaty na Stefka koncie; Urząd Skarbowy Inowrocław, --, Trzeci Urząd Skarbowy Gdańsk, --, Gdańsk Trzeci Urząd Skarbowy Gdańsk, --, Gdańsk Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, Urząd Skarbowy Pruszcz Gdański, --, Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa-śródmieście Warszawa, --, leczenie i rehabilitacja , --, 72-600 Świnoujście Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa-śródmieście Warszawa, --, Urząd Skarbowy Łódź-Polesie Łódź, --, Dziekujemy bardzo serdecznie! Wiem, ze kiedys pisalam, ze urzadze Stefciowi z tych pieniedzy taka mala sale "doswiadczenia swiata". Ale na razie te srodki ida po prostu na bierzaca rehabilitacje, na te wszystkie prywatne wizyty. Sala, mam nadzieje tez bedzie, tyle, ze musi to poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A gdzie jest ten p*&^%# Kraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja juz zapomniałam o tym, ale widze, ze mój US wywiązał się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A gdzie jest ten p*&^%# Kraków? No jak to gdzie, na poludniu. Nie martw sie Slonko, w zeszlym roku wszystko dotarlo, to w tym tez dotrze. Aka to Ty tez?! No ja sie ciesze, ciesze, tylko, ze podziekowac dostatecznie sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ej no co ty! dla Stefka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witaj Zelko ja też nie widziałam mojego US Trzebnica chyba że gdzieś wcześniej juz był a ja nie dopatrzyłam pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki tym razem za autko PS. też mam nadzieję że będzie szybko i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Ivo, myslalam dzis o Tobie czy Ty juz nie na porodowce, a widze, ze wciaz czekacie na ten dzien. O wplate sie nie martw, jak bedzie dam znac.Aka ja wiem, ze to dla Stefka jest, ale i tak czuje dlug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Ivo, myslalam dzis o Tobie czy Ty juz nie na porodowce, a widze, ze wciaz czekacie na ten dzien. ano czekamy.... to chyba najgorszy czas....takie czekanie że może w każdej chwili sie zdażyć....nie znasz dnia ani godziny wolałabym już to mieć za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Oj, pamietam ten okres, nie nalezy do przyjemnych. Na szczescie szybko sie o tym zapomina. Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Przyszłam powiedzieć dobranoc przesympatycznej Rodzince i życzyć pięknego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hej Tolus, spalo sie dobrze, jeno krotko, ale mi mlodzi jestesmy, wiec spac nie musimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Coś na ten temat wiem . Miłego dnia Zeljko . A w sumie to u Ciebie też żadnych nowych fotek nie ma. Mogłabyś coś zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Balagan mam zapodac? Dom lepiej wygladal ponad rok temu jak sie przeprowadzilismy. A i co ja bym miala pokazywac? Ja czasami pokaze co nieco abyscie mogli troche u mnie pogoscic, zobaczyc jak stara ciotka mieszka..., co by latwiej bylo Wam wyobrazic mnie sobie, ja tutaj do mnie zagladacie. Tyle, ze zerknie ktos taki przypadkiem i co? Zastanowi sie czy Forum nie pomilil. Pewnie i tak sie zastanawia, jesli tutaj trafi poczytac. Wiesz co Soniko, mnie jakos przeszloz tym urzadzaniem domu. W sumie jest duzo do zrobienia jeszcze w domu, nie mowiac o ogrodzie co na razie ma jedna tylko czesc zrobiona - ogrodzenie. Ale jakos mi sie juz nie chce, nie wiem czemu. Nawet ten balagan w domu, nie przeszkadza mi tyle ile powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Emocje Ci opadły, ot co. A i zmęczona jesteś i niespecjalnie dużo masz energii, bo Stefka masujesz, kości wszystkie Cię bolą - to jak ma się chcieć? Jeszcze przyjdzie lepszy czas, będzie się znowu chciało cos zrobić i ogród też nabierze kształtu, czasu tylko trzeba, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 podpisuję się pod tym co napisała Depesia jeszcze Ci przyjdzie ochota na ogród i inne takie tam duperelki wykończeniowe pozdrawiam ciągle 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oj z ta ochota to u mnie zle. Ivo, Ty chlopa urodzisz. Za dobrze mu u mamy, to sie nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zeljka, jeśli teraz Ci się nie chce robić, nie rób.Ty i tak masz tyle rzeczy, spraw, które zrobić musisz.A jak przyjdzie wiosna, może dostaniesz wtedy nagłej potrzeby dziabania w ogrodzie i wtedy to będzie miało sens.Bo sobie też trzeba czasem po prostu dogadzać. Choć trochę.Buziaki dobranockowe zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień doberek, buziaki i uicekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Tolus, pewnych spraw sie nie przeskoczy, nie. To bez czego sie da, pilne nie jest. Depsia widziala ile u nas do zrobienia zostalo i wcale sie nie wzruszyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts