efilo 22.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 bo nawet jak żmudnie to jednak do przodu. nie ma się co oglądać. promyczki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ivo, Ty chlopa urodzisz. Za dobrze mu u mamy, to sie nie spieszy. no właśnie aż się boje ile on bedzie ważył 4 wrzesnia było 3300g....to ile będzie teraz pozdrawiam popołudniowo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Balagan mam zapodac? Dom lepiej wygladal ponad rok temu jak sie przeprowadzilismy. mnie jakos przeszloz tym urzadzaniem domu. W sumie jest duzo do zrobienia jeszcze w domu, nie mowiac o ogrodzie co na razie ma jedna tylko czesc zrobiona - ogrodzenie. Ale jakos mi sie juz nie chce, nie wiem czemu. Nawet ten balagan w domu, nie przeszkadza mi tyle ile powinien. Zeljko - witaj w Klubie Cierpię na to samo. Przeszło mi dokładnie urządzanie domu. Kiedy czytam jak ludzie przejmują się wystroję wnętrz to im nawet zazdroszczę. Mieszkam już ponad 2 lata i wstyd się przyznać, że tyle jeszcze do zrobienia a mnie wena totalnie opuściła Ale ja to już sie starzeję chyba Pozdrawienia dla Ciebie i Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Efilko, promyczku Ty nasz. Zagladam do Ciebie i wciaz czekam na wiecej zdjec wnetrz. Choc sie popatrze na cos ladnego. Ivo Ty jeszcze tu a nie tam, na porodowce?! A masz juz imie dla tego psotnika? EDZIA dawno Cie nie bylo. Wiesz, ja czasami mysle, ze stara sie urodzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dziewczyny mam to samo Błagan coraz mniej mi przeszkadza a i kończyc mi się nie chce Dopiszcie mnie do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zeljko, zaglądam tu do Ciebie, ale z pisaniem gorzej...rozleniwiłam się strasznie. Dziewczyny mam to samo Błagan coraz mniej mi przeszkadza a i kończyc mi się nie chce Dopiszcie mnie do klubu Masz to jak w banku . Od razu mi lepiej a i forum jakby bardziej przyjazne dla mnie od tego momentu. Bo myślałam, że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 E tam, nie tylko Ty Ja juz nawet polubiłam te nasze braki Widze w nich zalety. Szafy bez drzwi to super sprawa. Wszystko mam w zasiegu wzroku, cicho rano wybieram ubrania, nie stukam drzwiami..... buty wybieram w sekundy bo widzę wszystkie na widoku, nie przejmuje sie rozlanym winem na stole bo stary stół.... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witajcie, to i ja di klubu ,,mniej wymagających" się dopisuję. Cieszy mnie co mam, staram się by podstawy były solidne, a potem aby wygodnie się mieszkało, ładnie ale bez przesadyzmu. Już mi przeszły mody:wink: na to to chyba za stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Edzia jesteś boska Żelko moja kochana... Nie ma co wklejać... Grzebki się grzebią niemiłosiernie Ale za to zauważyłam że na zdjęciu elewacji załapały się na foto moje ukochane bonie w salonie. To był chyba najlepszy pomysł ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ivo Ty jeszcze tu a nie tam, na porodowce?! A masz juz imie dla tego psotnika? ja dalej w domku Maciek ma byc po całej plejadzie imion, które wymyślał Franek, mi.in. Kazimierz, Grzegorz i Zbigniew (argumentował że tak nazywali sie najlepsi polscy piłkarze tak gdzieś sprzed ...20 czy 30 lat ) wreszcie wszyscy zaakceptowali Maciej....no i piłkarz też taki sie na szczęście znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja juz nawet polubiłam te nasze braki Widze w nich zalety. : To mi sie podoba. Nadajesz sie na prezesowa klubu. Edzia bedzie od "public relations". Gosiek i efilko Wy sie do klubu nie pchajcie. To dopiero po zamieszkaniu w domu mozna tu bywac. Na razie kolezanki nasze kochane Wam musi sie chciec. Budowac mi tu i wykanczc!!! Ano juz!!! Ivooo! TenTwoj Maciej to wygodnis straszny. No i madry bardzo. Po co sie do roboty spieszyc. Caly czas trzymam dla Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ivooo! TenTwoj Maciej to wygodnis straszny. No i madry bardzo. Po co sie do roboty spieszyc. Caly czas trzymam dla Was kciuki. myślę że wreszcie kiedys te kciuki się przydadzą pozdrawiam gorąco Ciebie i Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A my Was, a my Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja marze o tym żeby sie do tego klubu nigdy nie wepchnąć. ale rzeczywistość pozostaje rzeczywistością. na razie dłubiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 i tu mnie nie chcą buuuuuuuuu, wykańczam, wykańczam a mam inne wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witaj Żelko Efilo, myślisz, że ja tak z radością jestem w tym klubie...też chciałabym mieć wszystko wykończone i nie mieć bałaganu...ale jakoś tak nie potrafię, ... Gosiek jak to nie chcą...jak chcą. Za chwilę Żelka się na nas wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wierze Edziu. Pozostaje mieÄ nadzieje ze kiedyĹ w koĹcu czĹowiek sie sprezy. Znajac zycie musi nastapic jakies pospolite ruszenie w stylu organizacji imprezy z pompa. Zelko co prawda dzisiaj promyczkow jak na lekarstwo ale sle wszystkie tylko sie napatoczyly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wkurzac sie nie bede, kto kce niech se bedzie w tym klubie. Ja z checia przy pierwszej okazji stamtad spadam. U nas dzis tez juz slonka nie ma, to znaczy ukryte jest. Zachcialo mi sie szarlotki, a robic mi sie nie chce. Ze to tez bez pracy zyc sie nie da. Ciekawe co Ivoneski Maciej dzis ma w planie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Też czekam na wieści od Ivo. A ja mam odwrotnie - płonę żądzą czynu, już bym robiła następny pokój dla gości, już mam jego wizję i zbieram meble i bibeloty - a pokoju wciąż nie ma. Zeljko - buziaki dla Was, a jak Stefek i jego gorset? Nosi? Widac dalszą poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Stefek nosi, nosi. Szarlotka upieczona, galabki gotowe, ziemniaki dochodza, ide jesc!Koniecznie pokaz pokoj jak juz bedzie, lubie patrzec na takie wnetrza, sielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts