DPS 24.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pewnie, że pokażę, tylko nie wiem, czy to nie będzie za 2 lata... Sołtys dzisiaj pierwsze okno zaczął wstawiać po rocznym molestowaniu. Koncepcja jest twarda i niezmienna - wnętrze z Prowansji, biało - lawendowe, trochę może ciepłej żółci, choć nie wiadomo czy na pewno, na razie wiem, jakie będa łóżka, szafki, detale, bibeloty... Układu mebli w pokoju jeszcze nie znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Depsia może byś tak do mnie wpadła spełnić się w czynie - bo ja tez do Zeljkowego klubu się zapisuję Stan na dzisiaj mniej więcej taki jak w grudniu - kiedy się wprowadziliśmy. Nawet drzwi wewnętrznych nie mamy Ale i tak mieszka się cudnie - czego i Wam życzę i ściskam Zeljkową rodzinkę. Poza tym - zima idzie, trzeba kumulować energię i nie ma się co przemęczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zochna z tysiac lat Cie nie bylo! Fajnie, ze zerknelas. Ważne, że mieszka sie dobrze. Zrobimy wszystko......., w swoim czasie. Depsia Prowansja, Prowansja, ale nie ma nic jak bigos nasz polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nooo, ja z tą żądzą czynu ponad 5 lat dijrzewałam, więc jeszcze sporo, dziewczynki, przed Wami! Bigos, powiadasz? Mmmm... Pomysł wcale niegłupi, wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 27.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam i słoneczne pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Eeee!Zyjesz? Gdzie byłas cały weekend? I dlaczego nic nie marudzisz? Ja już czekam, żebyś pomarudziła, bo sama mam na to ochotę i byłabym trochę usprawiedliwiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej Asiu, tez witam cieplutko. Depsia paskudo. Kcesz, to masz. Maz od soboty walczy z biegunka. A ja pomagalam ile moglam. Lecialam ze Stefkiem po leki do W-wy, podawalam sucharki z rumiankiem, wspieralam psychicznie. A sama wzielam urlop 2-dniowy od wszystkiego. Nawet Stefka nie masowalam. Dzis juz wracam do pracy. No to teraz TY pomarudz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Oooo, u nas właśnie deszcz zaczął padać malutki, jak my wyjeżdżamy jutro na ponad tydzień. Urlop będę miała, a tutaj grzyby będą rosły. Biednemu to zawsze wiatr w oczy. Mężowi przekaż życzenia powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że już wszystko dobrze. I masuj Stefka, chociaż wiem, że ciężko... Buziaki, marudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A gdzie sie wybierasz na urlop? Do mnie? Stefka masuje, jeno zrobilam przerwe bo mi ramie prawe usztywnilo. Maz juz lepiej, fruwa jutro do Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Do Ciebie to ja się wybiorę w przyszłym roku, tyłek Ci przetrzepać za nieprzyjechanie. No i wtedy sprawdzę, jak wymasowałaś Stefka i ile bardziej prosty jest. No i może razem jakies wzory znowu pooglądamy i poszukamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzis czasu mi brak na wszystko. Jezeli o masaze i gorset chodzi, to nie moge doczekac sie tej wizyty u Pani. Dr. ale musze byc cierpliwa. Tak na prawde, jezeli o skolioze chodzi, to bede mogla byc spokojniejsza dopiero jak Stef przestane rosnac, a na razie jeszcze bedzie isc w gore, wiec kciuki mam wciaz zacisniete. Depsia byle do wiosny! Cos tam porobimy, nudno nam nie bedzie. Dzis po dlugim czasie jezdzilam samochodem, dali ten na zastepstwo. Nawet mi sie podobalo. Szkoda, ze paliwo tez nie daja. No to ide juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Cześć Marudo z przepięknego kraju . Z pozdrowieniami przyszłam. Jak jazdy Ci idą? Dużą miałaś przerwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Cześć! Co słychać, hę? Mam nadzieję, że nie jeździsz teraz jak szalona po okolicy, ciesząc się autkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jezdzi mi sie dobrze. Nie wiedzialam tylko gdzie kluczyk wetknac. Zartuje, jest ok, jakbym nie miala przerwe pol roku). A dali w zastepstwie forda fusion i bardzo fajnie sie nim jezdzi. Na nasza fiestke dalej czekamy. No i ja Wam dam marude!!! Ja taka fajna jestem tylko mnie trzeba lepiej poznac. moj maz to na szczescie nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No pewnie, że fajna. Ja to wiem od zawsze . Gratulacje, że dałaś radę temu kluczykowi, zuch kobieta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Gratulacje, że dałaś radę temu kluczykowi, zuch kobieta . Oj Sonis, no. Po co ma sie sasiadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://www.swiatkobiet.tv/graphics/Nespresso%20kawa%20korzenna%20z%20cola_49902eaa6e7ad.jpg http://www.fraterslibertas.com/shrek.jpeg Kawa dla Ciebie a SHREK dla Stefka i DUUUUUUUŻO buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przesyłam promyczki bo u mnie ich bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts