Żelka 07.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziekuje efilko!!! Sciskam mocno i czekam na Twoje urzadzanie. Cierpliwie zagladam do dziennika, ale nic nie pisze (z lenistwa czesciowo). Czekam na wiecej emocji, pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ty i emocje? Ty jesteś oaza spokoju i cierpliwości. I Maruda nasza kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czyli co? Zamieniamy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Nie. Bo ja marudzę, ale nie jestem kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jaaaasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 pozdrowienia ode mnie i dwutygodniowego Maćka Zelko - płytka doszła - pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Nie. Bo ja marudzę, ale nie jestem kochana. Bardzo jestes kochana! Chyba tylko Ty jedna o tym nie wiesz. Widzis efilka tez Ci nie wierzy, klamczucho. Ivonesca witaj, dzielna mamo, dzielnego chlopaka!!! Ciesze sie, ze ta plyta dotarla, oj ciesze. Depsia i AsiaMarus swoja odbiora. Depsia wiosna, a Asia bidna jak moj maz skonczy spizarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kochana, ja tam swoje wiem. A z tą wiosną to Ty się tak nie ciesz, dzisiaj zadzwonię, to sobie pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i stracimy tyle wartościowych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i stracimy tyle wartościowych postów Gdzie??? Co??? Jak??? Nic nie wiem, kurka gadajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i stracimy tyle wartościowych postów Gdzie??? Co??? Jak??? Nic nie wiem, kurka gadajcie. jak bedziecie przez telefon zamiast na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 I coście takie tajemnicze som http://img180.imageshack.us/img180/8488/umieszekjanicniewiemnb2.gif http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A bo Depsia chciala przyjechac ale nie chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nie "chciała", ale "miała". A Ty byś na moim miejscu chciała? Efilko - wartościowe to najwyżej czasem posty tej marudy Zeljki bywają, poza tym - rzadkość wielka, bez niczyjej urazy, siebie wliczając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Alez znasz mnie, ja sie boje wielkiego miasta. Ale jak jednym autobusem da sie dojechac, z miejsca na miejsce, to moze bym sie i skusila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rozmawialam telefonicznie z nasza Dr. od rehabilitacji. Mam troche zmienic system. Sama nie wiem jak sobie poradzimy, bo juz i tak mamy duzo. No nic. Trzeba, to trzeba. No i nasz lekarz ortopeda z Poznania bedzie przyjmowal we Warszawie, wiec odpadna nam te dluge jazdy. Ostatnio tydzien dochodzilismy do siebie. Tylko sil i zdrowia, aby wytrzymac wszystko. p.s. zaraz Depsia wpadnie napisac, ze marudze , ale faktycznie mam troche stracha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No pewno, że marudzisz! I tak Cię kochamy. Dacie radę, bo musicie. Nie wiem jak, ale dacie radę. Chyba tylko siłą woli. Wiesz, że ja to już żadnego miasta nie chcę, a nie tylko dużego, a już Wawa - niech Pan Bóg zachowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Chyba to trzeba przelamac i juz, ale jak ja widze tyle ludzi, samochodow i innych srodkow lokomocji, a bloki zaslaniaja mi niebo.., to mi sie zaraz kolana uginaja... Chyba mam fobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Nie podszywaj się pode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Rozmawialam telefonicznie z nasza Dr. od rehabilitacji. Mam troche zmienic system. Sama nie wiem jak sobie poradzimy, bo juz i tak mamy duzo. No nic. Trzeba, to trzeba. No i nasz lekarz ortopeda z Poznania bedzie przyjmowal we Warszawie, wiec odpadna nam te dluge jazdy. Ostatnio tydzien dochodzilismy do siebie. Tylko sil i zdrowia, aby wytrzymac wszystko. p.s. zaraz Depsia wpadnie napisac, ze marudze , ale faktycznie mam troche stracha... Masz stracha przed jazdą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts