Żelka 21.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Mysle, ze choc okresowo, aby dac sobie odpoczac bede musiala kogos poszukac. To znaczy, nawet nie mysle, tylko czuje po kosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ciesze się że udało się dojechać do lekarza i że wyniki rehabilitacji są widoczne pozdrawiamy http://photos.nasza-klasa.pl/252705/27/main/aa004722d7.jpeg PS. Dopiero w tym tygodniu pooglądałam dokładnie wzory na CD od Ciebie....ile tego jest do kończa życia mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej dzielna mamo! No piekny Maciej jest i jakie wlosy ma czarne i dlugie. Trzymajcie sie zdrowo, bede cieplo o Was myslec. A wzory, faktycznie. To pare dobrych lat zbieraniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej dzielna mamo! No piekny Maciej jest i jakie wlosy ma czarne i dlugie. Trzymajcie sie zdrowo, bede cieplo o Was myslec. A wzory, faktycznie. To pare dobrych lat zbieraniny. wyslij mi na priva Twój adres mailowy (bo miałam, ale gdzies posiałam ) to przesle Ci więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cieszę się Zeljko, że wreszcie masz fachową pomoc. Że ktoś naprawdę dba o Stefka, że chce mu pomóc. Masi lekarze jacy są wszyscy wiemy. DObrze, że trafiłaś na takiego specjalistę. Mam nadzieję, ze to się nie zmieni, że nadal będzie sie tak angażować w leczenie Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Bardzo się cieszę, że są postępy, przynajmniej z jednej strony. Jest dobrze, Zeljko, bo doktorzy przestali mówić o konieczności leczenia operacyjnego - a o to przeciez walczyłaś. I wywalczyłaś, Dzielna Mamo! Wiem, że jeszcze długa droga przed Wami, że ktoś musi Wam pomóc. Poszukaj kogoś, kochana, dasz radę to wszystko ogarnąć - jak zawsze. Buziaki dla Was!!! P.S. Czuję się gorzej traktowana. Ivo ma już dawno płytkę CD, a ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 P.S. Czuję się gorzej traktowana. Ivo ma już dawno płytkę CD, a ja??? a do Ciebie nie dotarła ??? oj, biedaczko....może poczta zastrajkowała na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ivo - ona mi specjalnie nie wysłała wcale, przyznała się... Mówi, że "w swoim czasie". A ja nie wiem, kiedy mój czas nadejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nadejdzie jak juz mowilam, w swoim czasie. Powaznie, wysle jak tylko sie wygarniemy spod przeziebienia. Wlasnie jestesmy do niczego cala trojka. A od taty sie zaczelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Oj to zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nadejdzie jak juz mowilam, w swoim czasie. Powaznie, wysle jak tylko sie wygarniemy spod przeziebienia. Wlasnie jestesmy do niczego cala trojka. A od taty sie zaczelo. No na bank, że z pracy przyniósł wirusa, styka się z duża ilością ludzi i tak to się kończy. Zjadajcie czosnku dużo, dużo pijcie, wygrzewajcie się i zdrowiejcie, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Zdrówka też przyszłam życzyć!!! Buziaki szczególnie mocne dla Ciebie i Stefcia http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Pytacie wiec wklejam. 2009-10-19 700,00 zł leczenie i rehabilitacja ... --, 02-793 Warszawa 2009-08-25 OPP Urząd Skarbowy Inowrocław, --, 2009-08-14 OPP Trzeci Urząd Skarbowy Gdańsk, --, Gdańsk 2009-08-11 OPP Trzeci Urząd Skarbowy Gdańsk, --, Gdańsk 2009-08-10 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, 2009-08-07 OPP Urząd Skarbowy Pruszcz Gdański, --, 2009-07-23 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, 2009-07-22 OPP Drugi Urząd Skarbowy Toruń, --, 2009-07-20 OPP Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa-śródmieście Warszawa, --, 2009-07-16 leczenie i rehabilitacja --, 72-600 Świnoujście 2009-07-10 OPP Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa-śródmieście Warszawa, --, 2009-01-02 OPP Urząd Skarbowy Łódź-Polesie Łódź, --, Na stronie jest jeszcze cos takiego Szanowni Państwo, Informujemy, że w dniu 25 września fundacja otrzymała ostateczną, uszczegółowioną listę wpłat 1% podatku. Podejmujemy wszelkich starań, aby zostały one zaksięgowane na subkontach podopiecznych jak najszybciej. Niestety telefony i listy, które otrzymujemy od Państwa w tej sprawie spowalniają i utrudniają księgowanie, dlatego prosimy o cierpliwość i sprawdzanie salda subkont na infolinii i stronie internetowej fundacji. -------------------------------------------------------------------------------- Informujemy, że wpłaty z tytułu 1% są nadal księgowane na subkontach podopiecznych. Zgodnie z deklaracją Urzędu Skarbowego wykaz wszystkich wpłat zostanie przesłany do Fundacji w ciągu najbliższych dni. Apelujemy o cierpliwość. W razie czego bede pytac o konkretne wplaty z konkretnego US. Na razie kaza nie przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 p.s. mam dosyc tego chorowania !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 zeljko kochana moze moj goopi usmiech postawi cie na nogi dobra , ze Cie lubie doloze jeszcze Froschowy , ten najszczerszy kaska bedzie zazdrosna, ale coooo tam.....tu o Twoje zdrowie przeciez chodzi caly czas Cie obserwuje wiec nie probuj sie zaniedbywac buziolki ZIOMALKO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ziomalko Ty wiesz, ze ja Cie tez tutaj widze. Jak no tylko zazieleni i troche slonka bedzie. Stolice trzeba zwiedzic. Gratuluje pieknego pierscionka! Madry ten Twoj Froschek a i wybrac umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kochaniutka , mam nadzieje w przyszlym roku na jaki zlot albo cus pojechac bo kapcanieje na starosc choc jak znam zycie to znow cos wypadnie albo kto wpadnie i nici w żici zapodaj no jakas recepturke balkanska na jutrzejszy obiad musze dbac o chlopa coby sie nie rozmyslil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Zeljka zdrówka życzę całej Rodzince, przestańcie już chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Zelko kochana przede wszystkim dużo buziaków na zdrowie Wam przesyłam A moje US nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Z mojego też, od marca albo kwietnia! Ktoś się cho.era pasie na ludzkiej krzywdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts