andrzejka 19.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Nie ma za co...Jak na cos jeszcze wpadne dam znac... Andrzejko, wiesz, ze trzeba wiedziec jaki kominek przed wylewkami, bo chodzi o to jaki duzy fundament pod kominkiem zrobic... Mozna, tez zrobic na zapas..., ale chyba lepiej wiedziec ile tego ma byc, bo pod tym nie robi sie styropianu... U mnie już są pierwsze posadzki na gruncie ale nie było fundamentu jako takiego tylko duże kamienie powrzucane i siatka zbrojąca tak na zapas w okolicach kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zeljka a jaką bramę zamawiacie Piekne te twoje kwiaty i inne obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dzieki kobitki..Wiosne wolam ale jakos na tym sie konczy...Co do bramy, ma byc segmentowa, elektryczna, (Wyśniewskiego), do tego dwa piloty,kolor zloty dab.., nie pamietam ceny, cos powyzej 7000.Parapety maja byc z konglomeratu, wybralismy - botticino..., no i do tego pasowal by nam taki kominek.., bo to cos o podobnym kolorze.., jakis taki beż...Mi tez podobaja sie kominki z cegly.., ale nie wiem sama, pewnie tez marmurowy wybierzemy...a to botticinohttp://www.kimarproart.pl/ms/botticino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 jakim cudem ja przegapiulam wczesniej ten dziennik!?!?!??! Oby jak najszybciej do wiosny Zeljko! i szybkiego ukończenia domu (ps. bardzo zgrabny i funkcjonalny projekt!!! serio Twoj maz go sam wymyslil i narysowal (i tylko drobne poprawki archcitekta?) no no.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zielonooka, to tak troche bylo sciagniete od innych projektow, nie bylo to calkiem z glowy...Bylo pare takich co nam sie podobaly ale kazdy mial cos nie tak, wiec sie dogadalismy co nam jest potrzebne i maz z tego skleil-zrobil projekt na komputerze. Potem ten wstepny projekt byl poprawiony aby bylo fachowo..., i postalo to cos.... Ciesze sie, ze Tobie sie podoba, bo cenie sobie Twoja opinie... Tylko dzialka jak na ten dom, moim zdaniem za waska. Cztery metry po bokach to zdecydowanie za malo..., ale na tyle nas bylo stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 parapet bardzo ładny- moja mama ma taki sam w kuchni i bardzo sobie chwali. Żałuje, że nie zrobiła takich wszędzie. Wygląda naprawdę bardzo ładnie i jest bardzo praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 i jest bardzo praktyczny. ooo, o to mi chodzilo..., dzieki Tabaluga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 i jest bardzo praktyczny. ooo, o to mi chodzilo..., dzieki Tabaluga.. nie ma za co. Zresztą ja pewnie też takie będę miała, tyle, że dopiero za jakiś rok. A jeszcze wydaję mi się, że nie są zobowiązujące. Takie trochę neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Bardzom rada że ruszacie!!! No poprostu szkoda aby się chałupka powoli nie szykowala ....Co do parapetów zewnętrznych...Pamiętajcie o grubości ocieplenia, tynku....coby nie wyżucać kasy. Myśmy postanowili te akurat zsynchronizować z ociepleniem, tynkowaniem elewacji.... A kwiatuszki CUDO!! Po takich wykwintnych przywolaniach , Wiosenka już tupie i myk..myk..do nas, szybkim krokiem idzie. Zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zeljka mam sposób na wiosnę,trzeba iść na spacer i urwać kilka wierzbowych gałąze,potem wstawić do wazonu z wodą i po kilku dniach rozwiną się śliczne listeczki. Ciekawa jestem tego kominka ,z półeczką i wstawkami z klinkieru.Pozdrowionka wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Kasiu sama jestem ciekawa, bo jeszcze nie jest zdecydowane na tak. Jakos jeszcze nie widzialam aby marmur laczyc z klinkierem, z piaskowcem tak..,sama nie wiem, musialabym to zobaczyc... Pan radzil aby ta polka pod kominkiem nie byla z jednego kawalka bo latwo pekaja. Zostaje albo klinkier albo ten sam marmur ale inny kawalek...Pomysle jeszcze nad tym i poczekam na opinie znawcow z Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zeljka a ja ostatnio widziąłam super kominek z cegieł Cała sciana zreszta taka była, bardzo mi sie podoba I półka tez była nad nim i obok Trzymam kciuki za kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zeljka taka mała wiosenka dla Ciebiehttp://img78.imageshack.us/img78/228/wiosna38xu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Fajna ta wiosenka Kasiu Podejżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Andrzejko też dostałaś gałązkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zeljka widzę, że u ciebie przestrzeni też nie brakuje . bardzo ładny i funkcjonalny domek. pozostaje tylko życzyć powodzenia przy następnych wyborach. a dla wszystkich na poprawę zimowych dołów http://img133.imageshack.us/img133/2361/dzieci0zc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Odnośnie drzwi PORTA słyszałam, że oni mają właśnie niestandardowe rozmiary. Dobrze, ze o tym napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Zeljka a ja ostatnio widziąłam super kominek z cegieł Cała sciana zreszta taka była, bardzo mi sie podoba I półka tez była nad nim i obok Trzymam kciuki za kominek Oj, Andrzejko, ja juz nawet nie wiem co mi sie podoba a co nie.. Dzis snilam o kominkach a to juz jest zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Zeljka widzę, że u ciebie przestrzeni też nie brakuje . bardzo ładny i funkcjonalny domek. pozostaje tylko życzyć powodzenia przy następnych wyborach. a dla wszystkich na poprawę zimowych dołów http://img133.imageshack.us/img133/2361/dzieci0zc.gif Wlasnie ide upiec babke, bo dola juz mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Odnośnie drzwi PORTA słyszałam, że oni mają właśnie niestandardowe rozmiary. Dobrze, ze o tym napisałaś. Wlasnie dlatego napisalam, bo pomyslalam, ze przyda sie jeszcze komus taka informacja... tylko tutaj chodzi nie o same drzwi tylko o oscieznice do drzwi...Poprawiam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts