Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

Nie ma za co...Jak na cos jeszcze wpadne dam znac...

Andrzejko, wiesz, ze trzeba wiedziec jaki kominek przed wylewkami, bo chodzi o to jaki duzy fundament pod kominkiem zrobic...

Mozna, tez zrobic na zapas..., ale chyba lepiej wiedziec ile tego ma byc, bo pod tym nie robi sie styropianu...

:roll: :roll: :roll:

U mnie już są pierwsze posadzki na gruncie ale nie było fundamentu jako takiego tylko duże kamienie powrzucane i siatka zbrojąca tak na zapas w okolicach kominka 8)

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki kobitki..Wiosne wolam ale jakos na tym sie konczy...

Co do bramy, ma byc segmentowa, elektryczna, (Wyśniewskiego), do tego dwa piloty,kolor zloty dab.., nie pamietam ceny, cos powyzej 7000.

Parapety maja byc z konglomeratu, wybralismy - botticino..., no i do tego pasowal by nam taki kominek.., bo to cos o podobnym kolorze.., jakis taki beż...Mi tez podobaja sie kominki z cegly.., ale nie wiem sama, pewnie tez marmurowy wybierzemy...

a to botticino

http://www.kimarproart.pl/ms/botticino.jpg

Zielonooka, to tak troche bylo sciagniete od innych projektow, nie bylo to calkiem z glowy...Bylo pare takich co nam sie podobaly ale kazdy mial cos nie tak, wiec sie dogadalismy co nam jest potrzebne i maz z tego skleil-zrobil projekt na komputerze. Potem ten wstepny projekt byl poprawiony aby bylo fachowo..., i postalo to cos....

Ciesze sie, ze Tobie sie podoba, bo cenie sobie Twoja opinie... :wink:

Tylko dzialka jak na ten dom, moim zdaniem za waska. Cztery metry po bokach to zdecydowanie za malo..., ale na tyle nas bylo stac... :-?

Bardzom rada że ruszacie!!! No poprostu szkoda aby się chałupka powoli nie szykowala ....Co do parapetów zewnętrznych...Pamiętajcie o grubości ocieplenia, tynku....coby nie wyżucać kasy. Myśmy postanowili te akurat zsynchronizować z ociepleniem, tynkowaniem elewacji....

A kwiatuszki CUDO!! Po takich wykwintnych przywolaniach , Wiosenka już tupie i myk..myk..do nas, szybkim krokiem idzie. :lol: :lol: Zobaczysz!

Kasiu sama jestem ciekawa, bo jeszcze nie jest zdecydowane na tak. Jakos jeszcze nie widzialam aby marmur laczyc z klinkierem, z piaskowcem tak..,sama nie wiem, musialabym to zobaczyc...

Pan radzil aby ta polka pod kominkiem nie byla z jednego kawalka bo latwo pekaja. Zostaje albo klinkier albo ten sam marmur ale inny kawalek...Pomysle jeszcze nad tym i poczekam na opinie znawcow z Forum... :wink:

Zeljka a ja ostatnio widziąłam super kominek z cegieł 8) Cała sciana zreszta taka była, bardzo mi sie podoba 8) 8)

I półka tez była nad nim i obok 8) 8)

Trzymam kciuki za kominek 8)

Oj, Andrzejko, ja juz nawet nie wiem co mi sie podoba a co nie..

Dzis snilam o kominkach a to juz jest zle... :roll: :lol:

Zeljka widzę, że u ciebie przestrzeni też nie brakuje :wink: . bardzo ładny i funkcjonalny domek. pozostaje tylko życzyć powodzenia przy następnych wyborach.

a dla wszystkich na poprawę zimowych dołów :D

http://img133.imageshack.us/img133/2361/dzieci0zc.gif

Wlasnie ide upiec babke, bo dola juz mam... :wink:

Odnośnie drzwi PORTA słyszałam, że oni mają właśnie niestandardowe rozmiary. Dobrze, ze o tym napisałaś.

Wlasnie dlatego napisalam, bo pomyslalam, ze przyda sie jeszcze komus taka informacja... :p tylko tutaj chodzi nie o same drzwi tylko o oscieznice do drzwi...Poprawiam sie...