Ivonesca 12.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 to ja na chwilkę z Maciejkiem przyszłam pozdrawiamy serdecznie ja jeszcze za nic z płytki sie nie zabrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Masz czas, teraz Kaciej zajmuje Ci dzien...., i noc. Sciskam Was piekniste buzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 WIELKĄ NIESPODZIANKĘ MI DZISIAJ SPRAWIŁAŚ ŻELECZKO OCZYWIŚCIE, ŻE UŚMIECH ZAGOŚCIŁ NA MOJEJ TWARZY A JAKIE ZASKOCZENIE BYŁO DZIĘKUJĘ BARDZO, BARDZO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nie ma za co. Chcialam tylko abys sie usmiechnela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dopiero do domu z miasta wróciliśmy. Matko, jak ja się męczę tam, w tym mieście, to pojęcia nie macie. Ale czasem się musi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 12.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Zelko jeszcze raz bardzo dziękuję za płytkę. Mam nadzieję, że ze zdrówkiem trochę lepiej. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 .....i ja przyszłam do Zeljki powiedzieć ,że jest moim Dobrym Duszkiem i podziekować za Talizman Szczęścia Dzisiaj jakbym Cię-Miki dorwała osobicie to zacałowałabym na amen ...ze szczęścia Zeljko masz bardzo wielkie serce .....buziaki http://img132.imageshack.us/img132/9057/fnhhjyl3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja też z serduchem http://www.obrazki.info/obrazy/210836damor10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziekuje kobitki! Ewka rycze ze szczescia. A tak dzis myslalam, ze to musi byc dobry znak, bo przeciez, zycze Ci dobrze. Z calego serca. Ciesze sie ogromnie, ze jestes dzis szczesliwa. Kocham Was, Wy wszystkie szalone baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Zelko jeszcze raz bardzo dziękuję za płytkę. Mam nadzieję, że ze zdrówkiem trochę lepiej. Pozdrawiam cieplutko Hej Asiu! No wlasnie Stefek skonczyl antybiotyk. Nie udalo sie bez tego wtzdrowiec. Ale jest juz prawie dobrze. Zima jest dla nas ciezka do przetrwania, ale jakos sobie trzeba dawac rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja tylko na chwilkę, z buziakami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Słuchajcie, jeżeli chodzi o ten 1%, to jest tak: na koncie są już jakieś pieniądze, tylko, że na razie nie wiem, od jakiego US. Mam 23 nowe pozycje, są tylko kwoty. Podaja na stronie, że do końca grudnia będzie zrobiona końcowa lista, gdzie już będzie podane jaka kwota jest od którego US. No to tyle na dziś. Pozdrowienia słoneczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Masz czas, teraz Kaciej zajmuje Ci dzien...., i noc. Sciskam Was piekniste buzki. ano zajmuje pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 My tez Was pozdrawiamy! Maciusia prosze ucalowac od starej ciotki. Do znajomych prosba aby zerknac, dzieki. http://forum.muratordom.pl/pytanko-do-redakcji-co-z-tegoroczna-licytacja-swiateczna,t173888.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Żelka - super pomysł z Franiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jak juz tam posta napisalam, to daggulka napisala do mnie, ze juz cos takiego probowala ale, ze dostala odpowiedz, ze Agnes sie nie zgodzi. A ja nawet nie pytalam. Tylko, ze pomyslalam, ze na pewno sie nie zgodzi, a forumowicze maja taka potrzebe, wiec trzeba wymusic, dla dobra Frania. Sama nie wiem. Raz juz mnie opieprzyli, ze chcialam pomoc. Nie na forum, tak w zyciu. Powiedzialam wtedy sobie, ze juz nie bede sie pchac z pomoca, tyle, ze nie dotrzymuje tej obietnicy. Nie wiem sama czy robie dobrze czy zle. Zycie pokaze. Najwyzej znowu po lapach dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 moim zdaniem pomysł jest super a Agnes oficjalnie pewnie się nie zgodzi....zresztą Ty dokładnie wiesz przecież jak to jest - też na początku nie chciałaś aby pisano o 1 % dla Stefka, prawda? jeśli tylko Redakcja będzie chciała dalej pomagać w licytacji to trzeba korzystać i zbierać dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wiem, wiem jak to jest. Czlowiek sie cieszy z jeden strony a z drugiej to wielka odpowiedzialnosc i zobowiazanie do ludzi. I wciaz te mieszane uczucia. Dlatego mam nadzieje, ze sie uda ale i, ze Agnes mi wybaczy. Duzo latwiej jest pomagac niz pomoc przyjmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To prawda, ale - jakże mamy nie pomóc? Przecie Franuś nasz, forumowy, razem z Agą drżeliśmy o jego życie, czujemy się z nim związani. No to jak byśmy się czuli, pomagając komuś innemu, nieznanemu, a nie naszemu Franusiowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dokładnie tak. Myślę, ze Agnes zrozumie, przecież to dobry człowiek jest i raczej od niej po łapach nie dostane. Redakcja, no zobaczymy, co powiedzą. Zawsze, kiedy była taka możliwość raczej nas popierali, wiec bądźmy dobrej myśli. A jeśli ktoś znowu napisze do mnie, abym "schowała serce bo sie zakurzy", lub, że tylko udaje dobra a robię to dla własnej korzyści, trudno, jakoś to przełknę. W końcu praktyka swoje robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts