DPS 16.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No cóż - szkoda nawet komentować to. Jak ktoś chce na świat szczekać, to niech szczeka, karawana i tak idzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Haloooo! Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie ma nikogo. Nikt na razie serwetki wycina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 POZDRAWIAM I ZDROWIA ZYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zelijko Z Franiem- pomysł super. Nasz maluszek zasłużył sobie na nasze wsparcie. Agnes pewnie się krępuje- to normalne i dlatego nie chce przyjąć tej pomocy. Myślę jednak, że argument, że my też chcemy pomóc Franiowi jakoś tu zadziała. Właśnie teraz, przed świętami, każdy chce tak od serca. Przecież to normalne i zupełnie naturalne. Nie poddamy się. Ty też trzymaj się dzielna kobietko. Ucałuj Stefcia od forumowej cioci- mam nadzieję, że już lepiej się czuje. Oj ta grypa... Zajrzę czasem do Ciebie, jeśli mi czas i dzieci pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Gosiek, tabaluga dziękuję serdecznie! Ja nie wiem jak to jest, że ludzie wciąż o nas pamiętają. Zaskakujecie mnie za każdym razem na nowo. A z Franusiem mam nadzieje, ze sie uda. Wiem, że dla Agnes przyjąć pomoc nie będzie łatwo, ale mi kiedyś Tomek1950, Nefer i Ew-ka ładnie napisali: Siedź cicho! Ludzie maja taka potrzebę serca, nie wolno im tego odbierać. Mam nadzieje, ze Agnes tez to zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie ma nikogo. Nikt na razie serwetki wycina. U mnie w komentach jeszcze jeden fajny link zostawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Na pewno, na pewno już wycięłaś i przykleiłaś, pokażesz? Pokaż, pokaż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zeljko, byłam i poczytałam...widzę, że była wpadka i można już oficjalnie głośno pisać... Oczywiście, w tym roku wspieramy [i]Franusia Walecznego[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No ja fanty juz przygotowalam. A Ty patrz, moze cos Ci w oko wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja też intensywnie myślę, co mogłabym na licytację dać. Dzięki Zeljko! Za informacje, za pomysł i za to, że jesteś! Buziaki wielkie dla Ciebie i naszego Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Za buziaki dziekuje, z reszta nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 przegapiłam - przerwę miałam na FM więc nie do końca wiem jakie fanty można przygotować i gdzie z tym się zgłosić. O oświecenie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Gosiek, jak bedzie aukcja na rzecz Franusia. Kiedy bedzie to nie wiemy, dopiero ma byc ustalane. Patrz moj podpis. Ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ok lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A jeśli ktoś znowu napisze do mnie, abym "schowała serce bo sie zakurzy", lub, że tylko udaje dobra a robię to dla własnej korzyści, trudno, jakoś to przełknę. napisz nam tylko kto tak do Ciebie pisze, a my się już tym zajmiemy!!!! Zeljka Ty jesteś akumulatorem tego forum i my musimy dbać o to, by on się nigdy nie wyładował. Buziaki wszystkim i słonka, niech nie będzie leniwe i zagląda Wam w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 E, nie napiszę, bo jestem pewna, ze to było przejęzyczenie. Dziękuję Tolu, ale to ja właśnie Wam wszystkim i każdemu po kolei dużo zawdzięczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No to masz, ciocia Zeljka, parę inspiracji fajnych tu jest do decoupage. Jak już odzyskasz limit transferu... http://bazarekhandmade.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ej, dzieki. Dzis mialam poczatek poczatkow. Cos tam mi wyszlo. Teraz trzeba lakierowac z 20 razy. Ale papier scierny musze kupic. Nie spodziewalam sie, ze Pani tak szybko wysle towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 E, nie napiszę, bo jestem pewna, ze to było przejęzyczenie. Dziękuję Tolu, ale to ja właśnie Wam wszystkim i każdemu po kolei dużo zawdzięczam. Wiesz co? Mam wielką ochotę napisać, kto to był... I obie wiemy doskonale, że to nie było "przejęzyczenie" i że napisała to osoba, która wyłącznie Tobie zawdzięcza to, że skorzystała także z 1% podatku. Wstydziłaby się, naprawdę. A wracając do spraw przyjemniejszych - fotki dzieła decoupage som? Bo ja tutaj czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts