tola 19.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To ja się chyba domyślam i też na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 E ni ma co rozgrzebywać starych ran. Zdrówka każdemu życzyć i pchać dalej. Co do fotek, to bedom. Ja tutaj totalnie zależna od męża, bo on mi nie ufa w tych sprawach i zawsze sam przekłada fotki na komputer. Ja na swoim nie mam nawet zainstalowanego programu, wiec czekam. Pierwsze pracy mnie ucieszyły jak cukierki małe dziecko. Powiem, ze to dużo łatwiejsze od haftowania. Na razie, bo robie proste rzeczy. Potem z czasem zobaczę jak mi będzie szło. No na pewno gały tyle nie trzeba wybałuszać co przy haftowaniu. Jako zabawa, fajne, ale nie tanie. No i nie spodziewam się abym kiedyś była w stanie robić rzeczy jak bombki Kasiorka, lub jajka i inne takie cuda, ale może być jak jest. Na razie będę na deseczkach robić bo to najprostsze. Więc proszę o zbieranie niepotrzebnych deseczek dla mnie. Aha i serwetek też. Właśnie na aukcje dla Franka robie dwa obrazki na deseczce, właściwie to płyta jakaś, nie czyste drewno. Sądzę, ze jeśli sie uda, będzie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wiesz co? Można się przejść do najbliższego warzywniaka i poprosić o stare skrzynki po warzywach i owocach, takie małe, z cienkimi bokami. Te boki są z cienkiej sklejki, doskonale by sie nadawały na takie różne zawieszki, a niepotrzebne resztki zawsze mozna na ognisko zużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nie wiem czy to nie za cienkie, czy pod wpływem mokrej farby, kleju i lakieru by sie nie powyginało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Może trzeba popróbować, przycisnąć czymś po pomalowaniu, albo coś. Jedna dziewczyna na blogu pisała, że tego używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Byłam ......i buziaki zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Podziwiam, ze wziełaś sie za decoupage. Miałam zamiar kupić sobie serwetnik i go zrobić ale stwierdziłam, że do jednego serwetnika to mi sie nie opłaca wogóle za to zabierać i sobie darowałam. Ale pewnie to fajna zabawa jest. Twórcza i ładne rzeczy powstają. Cieszą oko. Pokazuj swoje praca bo jestem bardzo ciekawa co wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja też ostatnio to bardzo modne pozdrawiam Żeluś http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Daleko szukać http://forum.muratordom.pl/decoupage-wymiana-doswiadczen,t67638.htm i jeszcze jak w dym do Kasiorka, chyba tu: http://www.carta.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 pięknego dnia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 pozdrawiam serdecznie w serwetkowych sprawach tez maczałam palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dziękuję za pozdrowienia! Też pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie wiem czemu i czy u Was tez tak jest, ale znowu na forum ucina pol strony. Pewnie durne reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 żelka , nosz kurdelebele !!! wiedzialam , ze masz talent w lapkach wiedzialam cudnie wyszlo , cudnie !!!!! P.S. mnie nic nie ucina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja wiedziałam Żeluś, że Ty masz złote serce i złote ręce Śliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ale cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny. Cieszę sie ogromnie, ze Wam sie podoba. Mi sie to dawno podobało ale nie sądziłam, ze jestem w stanie cos takiego zrobić. Az wpadam na bolg tej Pani. Tłumaczy krok po kroku jak zrobić co nieco. Ma mój wielki szacunek za to, ze dzieli się z każdym swoją wiedzą. http://asket.blox.pl/html Właściwie Jej zawdzięczam, że spróbowałam. Wiem, że to praca totalnego laika, ale mnie cieszy sam fakt, ze coś powstało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wątpliwości nie miałam, że będzie pieknie, w końcu masz duszę i ręce artystki. I wcale nie laika, wcale... I nie ucina... Gratulacje dla twórczyni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie, no musze sie jeszcze dużo nauczyć, no i sprzętu mi brakuje. A mąż juz komentuje, że to droga zabawa. Na tym pierwszym zdjęciu te oliwki po prawej, serwetka mi sie pogniotła. Wiem, ze tak nie powinno być, ale inaczej mi sie nie udało. Mąż mówi, że nie szkodzi, bo i tak tego z daleka nie widać. Łatwiej jak sie mniejszy wzór przykleja. Ale może z czasem sie nauczę lepiej to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzień doberek! Zaproszenie zostawiam. http://forum.muratordom.pl/post3807367.htm#3807367 Na pewno warto tam zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts